ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Οι δερματικές παθήσεις είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί ολοένα και περισσότερους. Εξωγενείς ή ενδογενείς παράγοντες μπορεί να προσβάλλουν το δέρμα τοπικά ή πλήρως με αποτέλεσμα συμπτώματα όπως έκζεμα ή ψωρίαση να εμφανίζονται σταδιακά ή αιφνίδια, εποχικά ή άτακτα και να σχετίζονται με ποικίλους παράγοντες που μπορεί να ξεκινούν από ψυχολογικά αίτια και να εκτείνονται έως και την παθολογία κάνοντας απαραίτητη τη συνδρομή της δερματολογίας.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

αντιμετώπιση πανάδων

Αξέχαστες αναμνήσεις, υπέροχες φωτογραφίες, γεμισμένες μπαταρίες… μακάρι να ήταν τα μόνα που σας άφησαν οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές αλλά δυστυχώς…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

irritated hand
ΨΩΡΙΑΣΗ: ΚΑΝΟΥΜΕ 4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
ΡΟΔΟΧΡΟΥΣ ΝΟΣΟΣ: ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΩΡΙΑΣΗΣ ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ
ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ
odontokrema frezyderm
ΠΟΙΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ;
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ

Λίγα λόγια ακόμα:

ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Οποιαδήποτε και να είναι η αιτιολογία της πάθησης η δερματολογία καθώς και η συμβουλή των ειδικών απαιτείται για να τη σωστή θεραπεία συμπτωμάτων όπως είναι το έκζεμα ή η ψωρίαση. Στην ενότητα «Δερματικές Παθήσεις» θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε μέσα από εμπεριστατωμένα άρθρα για άμεσους τρόπους αντιμετώπισης τυχόν συμπτωμάτων που μπορεί να εμφανιστούν χωρίς προειδοποίηση, να ανακαλύψετε περιεχόμενο με το οποίο μπορείτε να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας αλλά και χρήσιμες συμβουλές γύρω από τη δερματολογία.