Δερματικές Παθήσεις

Οι δερματικές παθήσεις είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί ολοένα και περισσότερους. Εξωγενείς ή ενδογενείς παράγοντες μπορεί να προσβάλλουν το δέρμα τοπικά ή πλήρως με αποτέλεσμα συμπτώματα όπως έκζεμα ή ψωρίαση να εμφανίζονται σταδιακά ή αιφνίδια, εποχικά ή άτακτα και να σχετίζονται με ποικίλους παράγοντες που μπορεί να ξεκινούν από ψυχολογικά αίτια και να εκτείνονται έως και την παθολογία κάνοντας απαραίτητη τη συνδρομή της δερματολογίας.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

woman's face with rosacea

Δερματικός φραγμός: το πολύτιμο «οχυρό» υγρασίας και προστασίας Για να κατανοήσουμε γιατί το ευαίσθητο, δυσανεκτικό δέρμα γίνεται ακόμα πιο ευάλωτο…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

dry skin
Έχω ξηροδερμία: Τι να κάνω;
sensitive skin
Ευαίσθητο δέρμα: Η διαφορά από το ευαισθητοποιημένο δέρμα
Έκζεμα ή Ψωρίαση; Μάθετε τις Διαφορές τους
lefki
Τι είναι η λεύκη;
ginger woman
Ροδόχρους Νόσος: Γιατί εμφανίζεται σε πιο ανοιχτόχρωμα δέρματα;
hands
Ψωρίαση στα Χέρια: 5 Μύθοι που Πρέπει να Ξέρετε
woman wearing mask
Maskne musts: Τι είναι και τι χρειάζεται το δέρμα μας;
acne rosacea face
Ροδόχρους Ακμή: Αντιμετωπίστε τα Συμπτώματά της!

Λίγα λόγια ακόμα:

Δερματικές Παθήσεις

Οποιαδήποτε και να είναι η αιτιολογία της πάθησης η δερματολογία καθώς και η συμβουλή των ειδικών απαιτείται για να τη σωστή θεραπεία συμπτωμάτων όπως είναι το έκζεμα ή η ψωρίαση. Στην ενότητα «Δερματικές Παθήσεις» θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε μέσα από εμπεριστατωμένα άρθρα για άμεσους τρόπους αντιμετώπισης τυχόν συμπτωμάτων που μπορεί να εμφανιστούν χωρίς προειδοποίηση, να ανακαλύψετε περιεχόμενο με το οποίο μπορείτε να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας αλλά και χρήσιμες συμβουλές γύρω από τη δερματολογία.