Λεύκανση Δοντιών

Σας κάνουν ένα κομπλιμέντο και ενώ θέλετε να απαντήσετε με ένα πλατύ χαμόγελο, διστάζετε και αναρωτιέστε αν έχετε αρκετά λευκά δόντια και αν χρειάζεστε λεύκανση δοντιών.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

Η λεύκανση δοντιών είναι μια διαδεδομένη μέθοδος στην αισθητική οδοντιατρική, ως ένας συντηρητικός και φιλικός τρόπος διάνοιξης του χρώματος των…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

white teeth
Λευκότερα δόντια και χαμόγελα για κλικ
white teeth
Λεύκανση Δοντιών: Πώς Επιτυγχάνεται Σωστά και με Διάρκεια
white teeth
Λεύκανση δοντιών: Τι πρέπει να γνωρίζω;
lefkane ta dontia soy
4 Καλοκαιρινές “Παγίδες” Για Την Υγιεινή Των Δοντιών
Τα Λευκά Χριστούγεννα Θέλουν Και Λευκά Δόντια!
Στοματική Υγιεινή & Τρόποι Λεύκανσης Των Δοντιών
Αποχρωματισμός Δοντιών: Πρόληψη Και Αντιμετώπιση

Λίγα λόγια ακόμα:

Λεύκανση Δοντιών

Είναι λογικό, με την πάροδο του χρόνου, κάποιες απ’ τις συνήθειες της καθημερινότητάς σας να επηρεάζουν την οδοντοστοιχία σας, με αποτέλεσμα τα δόντια να αποχρωματίζονται, να χάνουν τη λευκότητά τους και να αποκτούν μια ελαφρώς κίτρινη απόχρωση. Όταν η εικόνα των δοντιών αρχίζει να περιορίζει τον αυθορμητισμό σας και να επηρεάζει τη συνολική εικόνα που έχετε για την εμφάνισή σας, καλό είναι να ενημερωθείτε για τις κατάλληλες μεθόδους λεύκανσης που επαναφέρουν τη φωτεινότητα στο χαμόγελό και τη διάθεσή σας. Στην ενότητα λεύκανση των δοντιών θα ανακαλύψετε ποιες είναι οι τροφές που αφήνουν χρώμα στα λευκά δόντια, τι ισχύει και τι όχι γύρω από την αισθητική οδοντιατρική και τις κατάλληλες μεθόδους για να κάνετε τα δόντια σας 1-2 τόνους λευκότερα ώστε να φαίνονται φυσικά, χωρίς υπερβολές. Μόλις επιστρέψει το λευκό χρώμα στα δόντια σας, θα επιστρέψει και η εμπιστοσύνη που έχετε στο χαμόγελό σας!