Πρόσωπο

Το πρόσωπό σας μπορεί να αναδείξει την πιο λαμπερή και όμορφη πλευρά σας αρκεί να του δίνετε την προσοχή και τη φροντίδα που του αρμόζει. Όπως όλοι ανάλογα με τις συνθήκες καλούμαστε να «προσαρμοστούμε» και πολλές φορές να «μεταμορφωθούμε» για να ανταπεξέλθουμε, το ίδιο ισχύει και για την επιδερμίδα.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

night routine

Με ποια σειρά ακολουθούμε τη βραδινή μας ρουτίνα περιποίησης προσώπου; Την εφαρμόζουμε ακριβώς πριν τον ύπνο ή μήπως όχι; Τι…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

retinol
Τι Κάνει η Ρετινόλη Στο Δέρμα Σου;
photo aging
Φωτογήρανση: Πρόληψη και αντιμετώπιση
blue light
Τι είναι το μπλε φως και πώς φθείρει την επιδερμίδα;
fruits with vitamin c
Πλούσιες τροφές με βιταμίνη C
woman after washing her face
Διπλός καθαρισμός προσώπου: Γιατί είναι τελικά τόσο σημαντικός;
scrub
6+1 Μυστικά & tips για απολέπιση προσώπου
woman drinking water
Πώς θα καταλάβω αν έχω ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα;
skincare
Περιποίηση προσώπου στο σπίτι για λαμπερό, φρέσκο δέρμα

Λίγα λόγια ακόμα:

Πρόσωπο

Μπορεί κάθε πρόσωπο να έχει τις ιδιαιτερότητές του καθώς οι μηχανισμοί της επιδερμίδας δεν είναι επαρκώς «αυτορρυθμιζόμενοι», αλλά καμία επιδερμίδα δεν «αντιστέκεται» στην ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, όταν αυτή γίνεται με τις σωστές αισθητικές μεθόδους όπως η ενυδάτωση προσώπου και ο καθαρισμός προσώπου. Σε αυτήν την ενότητα μπορείτε να ανακαλύψετε περιεχόμενο που θα σας μάθει να διαβάζετε τα «σημάδια» που σας «στέλνει» το πρόσωπό σας και θα σας εξοπλίσει με απαντήσεις σε όσα μπορεί να ζητά το δέρμα σας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα και τις τάσεις γύρω από το μακιγιάζ, τη συνολική περιποίηση προσώπου, τον καθαρισμό προσώπου, την ενυδάτωση προσώπου και τη ρουτίνα ομορφιάς μέσα από exclusive αρθρογραφία και βρείτε λύσεις που θα σας φέρουν ένα βήμα μπροστά από όσα θα θέλατε να αποφύγει το πρόσωπό σας.