Πρόσωπο

Το πρόσωπό σας μπορεί να αναδείξει την πιο λαμπερή και όμορφη πλευρά σας αρκεί να του δίνετε την προσοχή και τη φροντίδα που του αρμόζει. Όπως όλοι ανάλογα με τις συνθήκες καλούμαστε να «προσαρμοστούμε» και πολλές φορές να «μεταμορφωθούμε» για να ανταπεξέλθουμε, το ίδιο ισχύει και για την επιδερμίδα.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

eye cream on the face

Κρέμα ματιών. Η φροντίδα-κλειδί στη ρουτίνα ομορφιάς των γυναικών αλλά και ταυτόχρονα ένα προϊόν που συχνά χρησιμοποιείται λανθασμένα. Ποια είναι…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

thumbnail
Κρέμες Προσώπου: Με ποια σειρά τις Φοράμε;
Βρες το Cream Booster που σου ταιριάζει
cream boosters
Cream Boosters για την τέλεια ενίσχυση της κρέμας σου
beautiful brunnete
Το αφυδατωμένο δέρμα αντιμετωπίζεται: μάθετε πώς!
Ενυδάτωση προσώπου και σώματος μετά το καλοκαίρι
woman with a hat
Καταπολεμήστε τις Πανάδες Στο Πρόσωπο και Απολαύστε τον Ήλιο
blonde woman with flowers
ΟΙ 4 ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
woman with scarf
ΟΣΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΥΔΑΤΩΘΕΙ

Λίγα λόγια ακόμα:

Πρόσωπο

Μπορεί κάθε πρόσωπο να έχει τις ιδιαιτερότητές του καθώς οι μηχανισμοί της επιδερμίδας δεν είναι επαρκώς «αυτορρυθμιζόμενοι», αλλά καμία επιδερμίδα δεν «αντιστέκεται» στην ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, όταν αυτή γίνεται με τις σωστές αισθητικές μεθόδους όπως η ενυδάτωση προσώπου και ο καθαρισμός προσώπου. Σε αυτήν την ενότητα μπορείτε να ανακαλύψετε περιεχόμενο που θα σας μάθει να διαβάζετε τα «σημάδια» που σας «στέλνει» το πρόσωπό σας και θα σας εξοπλίσει με απαντήσεις σε όσα μπορεί να ζητά το δέρμα σας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα και τις τάσεις γύρω από το μακιγιάζ, τη συνολική περιποίηση προσώπου, τον καθαρισμό προσώπου, την ενυδάτωση προσώπου και τη ρουτίνα ομορφιάς μέσα από exclusive αρθρογραφία και βρείτε λύσεις που θα σας φέρουν ένα βήμα μπροστά από όσα θα θέλατε να αποφύγει το πρόσωπό σας.