Υγεία

Η υγεία είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας για την καλή πνευματική, ψυχολογική και σωματική κατάσταση καθώς θέτει τις βάσεις αλλά και τις προϋποθέσεις για μια ισορροπημένη οικογενειακή, εργασιακή και κοινωνική ζωή.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

HEARTBURN

Το αίσθημα δυσφορίας που περιγράφουν όσοι νιώθουν καούρες στο στομάχι είναι αρχικά μια σημαντική ενόχληση από άποψη υγείας. Δεν είναι…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

OLIVE OIL IMAGE
Ελαιόλαδο & Οφέλη στον Οργανισμό
woman smiling
Πώς Φεύγουν οι Μύκητες από την Ευαίσθητη Περιοχή
pain on throat
Ερεθισμένος Λαιμός: Αντιμετώπιση & Πως μας Επηρεάζει
woman sneezing
Κρυολόγημα: Αντιμετώπιση & Ποια τα Λάθη που την Καθυστερούν
woman smiles with a bottle on her hands
Πώς φεύγουν οι τοξίνες απ’ τον οργανισμό; 4 μύθοι καταρρίπτονται
beetroots
Παντζάρι & Οφέλη στον Οργανισμό
ultra sensitive bowel
Τροφές για Ευερέθιστο Έντερο & Πώς Βοηθούν τον Οργανισμό
woman with lemon
Για Πόσο Καιρό Μπορώ να Παίρνω Βιταμίνη C;

Λίγα λόγια ακόμα:

Υγεία

Η ευημερία και η ευεξία είναι αποτέλεσμα ενός υγιεινού τρόπου ζωής που ξεκινά από την πρόληψη, περνά μέσα από την εγκατάλειψη των κακών συνηθειών και συντηρείται μέσα από τη σωστή διατροφή με ή χωρίς συμπληρώματα διατροφής, τη συστηματική άσκηση και την ποιοτική ενασχόληση με τον εαυτό μας. Ωστόσο, η καλή υγεία επηρεάζεται από συγκεκριμένους παράγοντες, όπως οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας που μπορεί να προκαλέσουν κούραση, άγχος και να διαταράξουν την ισορροπία μας με αποτέλεσμα να εμφανίζονται παθήσεις όπως η ψωρίαση, αλλά και αστάθμητους παράγοντες που βρίσκονται στο φυσικό περιβάλλον και μπορεί να μας επηρεάσουν προκαλώντας κάποια αλλεργία. Στην ενότητα «υγεία» μπορείτε να ανακαλύψετε περιεχόμενο σχετικά με διάφορες δερματοπάθειες όπως η ψωρίαση και αντιδράσεις του ανοσοποιητικού όπως η αλλεργία, να βρείτε λύσεις που θα τονώσουν τον οργανισμό σας, όπως τα συμπληρώματα διατροφής και να μάθετε να φροντίζετε τον εαυτό σας όπως του αξίζει.