Υγεία

Η υγεία είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας για την καλή πνευματική, ψυχολογική και σωματική κατάσταση καθώς θέτει τις βάσεις αλλά και τις προϋποθέσεις για μια ισορροπημένη οικογενειακή, εργασιακή και κοινωνική ζωή.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

hands

Με την αποκατάσταση της αλήθειας. Έτσι «θεραπεύεται» η παραπληροφόρηση για το θέμα της ψωρίασης στα χέρια. Για να μάθετε τι…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

woman back pain
Αιμορροΐδες: Συμπτώματα, Αιτίες και Λύσεις για Ανακούφιση
woman stomach ache
Κνησμός στην Ευαίσθητη Περιοχή: τι Φταίει;
Έχετε ευερέθιστο έντερο; Βοηθήστε το με τα κατάλληλα tips!
5 Tips για Σωστό Καθαρισμό & Περιποίηση της Ευαίσθητης Περιοχής
Αλλεργία: 5 tips για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά!
irritated hand
ΨΩΡΙΑΣΗ: ΚΑΝΟΥΜΕ 4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
άνθος αλατιού για βουλωμένη μύτη
Ο ΑΣΠΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, «ΧΡΥΣΑΦΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΣΑΣ ΜΥΤΗ.
anosopoitiko sistima
ΤΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΕΡΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Λίγα λόγια ακόμα:

Υγεία

Η ευημερία και η ευεξία είναι αποτέλεσμα ενός υγιεινού τρόπου ζωής που ξεκινά από την πρόληψη, περνά μέσα από την εγκατάλειψη των κακών συνηθειών και συντηρείται μέσα από τη σωστή διατροφή με ή χωρίς συμπληρώματα διατροφής, τη συστηματική άσκηση και την ποιοτική ενασχόληση με τον εαυτό μας. Ωστόσο, η καλή υγεία επηρεάζεται από συγκεκριμένους παράγοντες, όπως οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας που μπορεί να προκαλέσουν κούραση, άγχος και να διαταράξουν την ισορροπία μας με αποτέλεσμα να εμφανίζονται παθήσεις όπως η ψωρίαση, αλλά και αστάθμητους παράγοντες που βρίσκονται στο φυσικό περιβάλλον και μπορεί να μας επηρεάσουν προκαλώντας κάποια αλλεργία. Στην ενότητα «υγεία» μπορείτε να ανακαλύψετε περιεχόμενο σχετικά με διάφορες δερματοπάθειες όπως η ψωρίαση και αντιδράσεις του ανοσοποιητικού όπως η αλλεργία, να βρείτε λύσεις που θα τονώσουν τον οργανισμό σας, όπως τα συμπληρώματα διατροφής και να μάθετε να φροντίζετε τον εαυτό σας όπως του αξίζει.