Δερματίτιδα

Ξηρό, κόκκινο, ερεθισμένο δέρμα που «σκάει», πονάει και προκαλεί κνησμό. Επειδή η δερματίτιδα δεν «αστειεύεται» η FREZYDERM παίρνει στα σοβαρά την ανάγκη σας για ενημέρωση και σας παρουσιάζει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το θέμα.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

GLOBE WITH QUESTIONMARK

Μπορεί η λέξη «έκζεμα» να χρησιμοποιείται συχνότερα όμως στην πραγματικότητα η δερματική κατάσταση την οποία περιγράφουμε συνήθως ως «έκζεμα» είναι…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

woman scratching her neck
Έκζεμα ή ψωρίαση: Πως τα διαχωρίζουμε;
woman scratches her hand
Έκζεμα ή Ψωρίαση; Μάθετε τις Διαφορές τους
itchy hand
Έκζεμα: Αντιμετωπίζεται από την ομοιοπαθητική;
itchiness
Έκζεμα: Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις
scratching hands
Μάθετε για το Έκζεμα στα Χέρια και Ανακουφιστείτε!
woman walks by the sea
Κνησμός στο Δέρμα: Επηρεάζουν τα Ρούχα που Φοράμε;
woman scratches her arm
Έκζεμα και Αντιμετώπιση
dermatitis
Τι Είναι η Δερματίτιδα Εξ’ Επαφής;

Λίγα λόγια ακόμα:

Δερματίτιδα

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της ενότητας «Δερματίτιδα» θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σχετικά με την πάθηση αυτή και θα λύσετε κάθε απορία. Ανατρέξτε σε συγκεκριμένα άρθρα, ανάλογα με τις πληροφορίες που θέλετε να αντλήσετε και ενημερωθείτε για τα πάντα. Αρχικά, μάθετε τι είναι η δερματίτιδα εξ επαφής και σε ποιες κατηγορίες χωρίζεται. Ανακαλύψτε το συχνό φαινόμενο «δερματίτιδα στα χέρια» και αναρωτηθείτε μήπως το σαπούνι και τα απορρυπαντικά σας δεν είναι τόσο αθώα όσο νομίζετε για την υγιή όψη του δέρματός σας. Μήπως τελικά και το έκζεμα στις κλειδώσεις σας έχει σχέση με το δαχτυλίδι που δεν βγάζετε ποτέ από το δάχτυλό σας; Αν πάλι αναρωτιέστε αν η ατοπική δερματίτιδα αφορά και τους ενήλικες, θα βρείτε πλούσιο διαφωτιστικό υλικό και για αυτό το θέμα. Θα μάθετε αρχικά τι είναι η ατοπική δερματίτιδα(είναι άραγε το ίδιο με το έκζεμα;) ποιες είναι οι πιο συχνές αιτίες της και ποιο ρόλο παίζει η κληρονομικότητα στην εμφάνισή της. Όλα αυτά, μέσα από τις σελίδες της ενότητας που διευρύνεται διαρκώς, για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες.