Δερματίτιδα

Ξηρό, κόκκινο, ερεθισμένο δέρμα που «σκάει», πονάει και προκαλεί κνησμό. Επειδή η δερματίτιδα δεν «αστειεύεται» η FREZYDERM παίρνει στα σοβαρά την ανάγκη σας για ενημέρωση και σας παρουσιάζει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το θέμα.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

RED SKIN

   Οι κοκκινίλες στο σώμα αποτελούν ένα κλινικό σύμπτωμα που περιλαμβάνει αλλαγές στο δέρμα, το οποίο εμφανίζει ερεθισμό και συχνά  σχετίζεται…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

GLOBE WITH QUESTIONMARK
Ατοπικό Δέρμα: Τι Είναι και Ποιοι το Εμφανίζουν
Woman_combs_her_hair
Σμηγματορροϊκή Δερματίτιδα στο Κεφάλι: Συμπτώματα
man scratches his elbow
Ξηρό Δέρμα με Ατοπική Προδιάθεση: 4 Facts που Ίσως Δεν Γνωρίζετε
ekzema on elbows
Δέρμα με έκζεμα ή ατοπική δερματίτιδα; Ανακούφιση σε 4 λέξεις
woman scratches her hand
Έκζεμα ή Ψωρίαση; Μάθετε τις Διαφορές τους
itchy hand
Έκζεμα: Αντιμετωπίζεται από την ομοιοπαθητική;
woman walks by the sea
Κνησμός στο Δέρμα: Επηρεάζουν τα Ρούχα που Φοράμε;
woman scratches her arm
Έκζεμα και Αντιμετώπιση

Λίγα λόγια ακόμα:

Δερματίτιδα

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της ενότητας «Δερματίτιδα» θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σχετικά με την πάθηση αυτή και θα λύσετε κάθε απορία. Ανατρέξτε σε συγκεκριμένα άρθρα, ανάλογα με τις πληροφορίες που θέλετε να αντλήσετε και ενημερωθείτε για τα πάντα. Αρχικά, μάθετε τι είναι η δερματίτιδα εξ επαφής και σε ποιες κατηγορίες χωρίζεται. Ανακαλύψτε το συχνό φαινόμενο «δερματίτιδα στα χέρια» και αναρωτηθείτε μήπως το σαπούνι και τα απορρυπαντικά σας δεν είναι τόσο αθώα όσο νομίζετε για την υγιή όψη του δέρματός σας. Μήπως τελικά και το έκζεμα στις κλειδώσεις σας έχει σχέση με το δαχτυλίδι που δεν βγάζετε ποτέ από το δάχτυλό σας; Αν πάλι αναρωτιέστε αν η ατοπική δερματίτιδα αφορά και τους ενήλικες, θα βρείτε πλούσιο διαφωτιστικό υλικό και για αυτό το θέμα. Θα μάθετε αρχικά τι είναι η ατοπική δερματίτιδα(είναι άραγε το ίδιο με το έκζεμα;) ποιες είναι οι πιο συχνές αιτίες της και ποιο ρόλο παίζει η κληρονομικότητα στην εμφάνισή της. Όλα αυτά, μέσα από τις σελίδες της ενότητας που διευρύνεται διαρκώς, για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες.