Ευαίσθητη Περιοχή

H γυναικεία ευαίσθητη περιοχή διαθέτει ένα φυσικό σύστημα αυτοκαθαρισμού, ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένες πρακτικές για την προστασία της και τη διατήρηση της ισορροπίας, ώστε να εξασφαλιστεί και η συνολική υγεία του οργανισμού και η αποφυγή του πιο συχνού φαινομένου, όπως είναι η κολπίτιδα.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

ingrown hair

Η θυλακίτιδα είναι μια φλεγμονώδης πάθηση που προσβάλλει τους θύλακες των τριχών, και πολλές φορές μπορεί να επηρεάσει και το…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

uti
Ουρολοίμωξη: Γιατί εμφανίζεται πιο συχνά στις γυναίκες;
woman by the pool
Συμβουλές περιποίησης ευαίσθητης περιοχής για το καλοκαίρι
peach
Βακτηριακή κολπίτιδα: Πώς κολλάει;
athletic woman
Αθλητισμός και περιποίηση ευαίσθητης περιοχής
period pain
Ποια λάθη στην έμμηνο ρύση επηρεάζουν την υγιεινή της περιοχής;
woman relaxes at the beach
Ευαίσθητη περιοχή: Καθαρισμός & φροντίδα το καλοκαίρι! (infographic)
girls beach
Ευαίσθητη περιοχή: Περιποίηση το καλοκαίρι
woman in the pool
Συμβουλές φροντίδας για την ευαίσθητη περιοχή

Λίγα λόγια ακόμα:

Ευαίσθητη Περιοχή

Το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα είναι αρκετά ευαίσθητο με αποτέλεσμα πολλές φορές να προσβάλλεται από μικροοργανισμούς και η λειτουργία του να διαταράσσεται καθιστώντας τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής απαιτητική διαδικασία. Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για πιθανές περιπτώσεις που μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής και ποια είναι τα πρώτα βήματα για ανακούφιση από αυτές. Σε κάθε περίπτωση ο συστηματικός και σχολαστικός καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής με τα κατάλληλα προϊόντα αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για την φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Ανακαλύψτε πλούσιο περιεχόμενο με συμβουλές γύρω από την πρόληψη των λοιμώξεων αλλά και έναν πρακτικό οδηγό γύρω από τη σωστή υγιεινή και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής και εξοπλιστείτε κατάλληλα για να είστε γεμάτες αυτοπεποίθηση όταν η κολπίτιδα, σας «χτυπήσει την πόρτα».