Ευαίσθητη Περιοχή

H γυναικεία ευαίσθητη περιοχή διαθέτει ένα φυσικό σύστημα αυτοκαθαρισμού, ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένες πρακτικές για την προστασία της και τη διατήρηση της ισορροπίας, ώστε να εξασφαλιστεί και η συνολική υγεία του οργανισμού και η αποφυγή του πιο συχνού φαινομένου, όπως είναι η κολπίτιδα.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

heart with woman fingers

Πολύ συχνά χρησιμοποιούμε τον όρο «ευαίσθητη περιοχή» για να περιγράψουμε την περιοχή του γυναικείου κόλπου και των έξω γεννητικών οργάνων…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

woman feels pain in her stomach
Γυναικολογικά προβλήματα που προκύπτουν μετά το καλοκαίρι
καθαρισμός ευαίσθητης περιοχής
Περιποίηση ευαίσθητης περιοχής: Όσα πρέπει να ξέρετε
ingrown hair
Θυλακίτιδα στο μπικίνι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
uti
Ουρολοίμωξη: Γιατί εμφανίζεται πιο συχνά στις γυναίκες;
woman stomach ache
Τι Φταίει για τον Ερεθισμό στην Ευαίσθητη Περιοχή;
woman siting at poolside
Σωστή υγιεινή ευαίσθητης περιοχής το καλοκαίρι
woman by the pool
Συμβουλές περιποίησης ευαίσθητης περιοχής για το καλοκαίρι
vaginitis
Κολπίτιδα: Τι είναι και ποια είδη υπάρχουν;

Λίγα λόγια ακόμα:

Ευαίσθητη Περιοχή

Το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα είναι αρκετά ευαίσθητο με αποτέλεσμα πολλές φορές να προσβάλλεται από μικροοργανισμούς και η λειτουργία του να διαταράσσεται καθιστώντας τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής απαιτητική διαδικασία. Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για πιθανές περιπτώσεις που μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής και ποια είναι τα πρώτα βήματα για ανακούφιση από αυτές. Σε κάθε περίπτωση ο συστηματικός και σχολαστικός καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής με τα κατάλληλα προϊόντα αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για την φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Ανακαλύψτε πλούσιο περιεχόμενο με συμβουλές γύρω από την πρόληψη των λοιμώξεων αλλά και έναν πρακτικό οδηγό γύρω από τη σωστή υγιεινή και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής και εξοπλιστείτε κατάλληλα για να είστε γεμάτες αυτοπεποίθηση όταν η κολπίτιδα, σας «χτυπήσει την πόρτα».