Συμβουλές Στοματικής Υγιεινής

Από την παιδική μας ηλικία «βομβαρδιζόμαστε» με συμβουλές φροντίδας για τα δόντια και μαθαίνουμε να τα πλένουμε πάντα πριν κοιμηθούμε, να τα βουρτσίζουμε 3 φορές τη μέρα και να μη τρώμε γλυκά.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

woman checking her breath

Δυσάρεστη αναπνοή. Μία κατάσταση κάπως άβολη που όλοι θέλουν να αποφύγουν. Ευτυχώς μπορούν, αφού η πιο συχνή της αιτία είναι…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

couple washing their teeth in fron of mirror
Περιποίηση Δοντιών: Tips και Tricks (infographic)
visit dentist
Όταν η Στοματική μας Κοιλότητα «Μιλάει» στον Οδοντίατρο
couple washing their teeth
Μένουμε σπίτι & φροντίζουμε τη στοματική υγιεινή μας
woman covering her mouth
Κακοσμία Στόματος: Μύθοι και Αλήθειες
thumbnail
Tips για λευκά & υγιή δόντια
woman touching mouth
Πρόληψη Από Την Δυσοσμία Στόματος & Τη Ξηροστομία
oral science skarmoutsos
Οι Παθήσεις Του Στόματος Δυσκολεύουν Την Απόλαυση
mouthwash mistakes
Στοματικό Διάλυμα: 3 Λάθη Που Κάνουμε Στη Χρήση Του

Λίγα λόγια ακόμα:

Συμβουλές Στοματικής Υγιεινής

Μέσα στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας όμως, υπάρχουν φορές που «τσακώνετε» τον εαυτό σας να μην ακολουθεί κατά γράμμα το πρωτόκολλο της καλής στοματικής υγιεινής και ας είναι γενική παραδοχή πως η ομορφιά θέλει θυσίες και τα λευκά υγιή δόντια θέλουν καθημερινή και ολοκληρωμένη περιποίηση. Ειδικά αφού όσο μεγαλώνετε εσείς, «μεγαλώνουν» και οι ανάγκες του στόματός και η καθημερινή φροντίδα μπορεί να απαιτεί μια πιο εξειδικευμένη προσέγγιση. Με την περιήγηση σας στην ενότητα συμβουλές φροντίδας για τη στοματική υγεία θα μάθετε τα πάντα για τη «συμπεριφορά» των δοντιών, πως θα μεταφράσετε τα σημάδια τους σε περίπτωση ευαισθησίας, πως θα αντιμετωπίσετε τις οδοντικές παθήσεις, πως θα διαμορφώσετε το δικό σας θεραπευτικό σχήμα ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του στόματός σας και το σημαντικότερο; Όσα περισσότερα μαθαίνετε για τους κινδύνους που μπορεί να επηρεάσουν το χαμόγελό σας και τα υγιή σας δόντια, τόσο λιγότερο θα αναβάλλετε την καθημερινή τους φροντίδα!