Συμβουλές Στοματικής Υγιεινής

Από την παιδική μας ηλικία «βομβαρδιζόμαστε» με συμβουλές φροντίδας για τα δόντια και μαθαίνουμε να τα πλένουμε πάντα πριν κοιμηθούμε, να τα βουρτσίζουμε 3 φορές τη μέρα και να μη τρώμε γλυκά.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

woman covering her mouth

Έχετε ακούσει τόσα για το θέμα «δυσάρεστη αναπνοή» αλλά δεν είστε σίγουροι τι από όλα ισχύει; Κανένα πρόβλημα. Συγκεντρώσαμε για…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

blonde woman hides mouth
Χαλασμένα Δόντια: 5 Αιτίες που δε Φαντάζεστε!
thumbnail
Tips για λευκά & υγιή δόντια
10 Tips για σωστή στοματική υγιεινή!
oral science skarmoutsos
Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;
ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;
1O ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ
ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΣΑΣ!
10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ

Λίγα λόγια ακόμα:

Συμβουλές Στοματικής Υγιεινής

Μέσα στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας όμως, υπάρχουν φορές που «τσακώνετε» τον εαυτό σας να μην ακολουθεί κατά γράμμα το πρωτόκολλο της καλής στοματικής υγιεινής και ας είναι γενική παραδοχή πως η ομορφιά θέλει θυσίες και τα λευκά υγιή δόντια θέλουν καθημερινή και ολοκληρωμένη περιποίηση. Ειδικά αφού όσο μεγαλώνετε εσείς, «μεγαλώνουν» και οι ανάγκες του στόματός και η καθημερινή φροντίδα μπορεί να απαιτεί μια πιο εξειδικευμένη προσέγγιση. Με την περιήγηση σας στην ενότητα συμβουλές φροντίδας για τη στοματική υγεία θα μάθετε τα πάντα για τη «συμπεριφορά» των δοντιών, πως θα μεταφράσετε τα σημάδια τους σε περίπτωση ευαισθησίας, πως θα αντιμετωπίσετε τις οδοντικές παθήσεις, πως θα διαμορφώσετε το δικό σας θεραπευτικό σχήμα ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του στόματός σας και το σημαντικότερο; Όσα περισσότερα μαθαίνετε για τους κινδύνους που μπορεί να επηρεάσουν το χαμόγελό σας και τα υγιή σας δόντια, τόσο λιγότερο θα αναβάλλετε την καθημερινή τους φροντίδα!