Ψωρίαση

Το ξέρατε ότι η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική; Αν όχι ή αν θέλετε να μάθετε όλα όσα δεν σας είπε ποτέ κανείς για αυτήν τη «γνωστή – άγνωστη» δερματοπάθεια μείνετε σε αυτή τη σελίδα και αναζητήστε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

woman looks worried in mirror

Πόσοι άνθρωποι έχουν ψωρίαση στο πρόσωπο; Είναι «κολλητική»; Σε ποια σημεία εμφανίζεται και πώς επηρεάζει την καθημερινότητά μας; Όλες οι…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

Έκζεμα ή Ψωρίαση; Μάθετε τις Διαφορές τους
Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης με Ελπίδες

Λίγα λόγια ακόμα:

Ψωρίαση

Στην ενότητα αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τι είναι η ψωρίαση, σε ποια σημεία εμφανίζεται (παρουσιάζεται άραγε ψωρίαση μόνο στα χέρια; ), με ποια συμπτώματα εκδηλώνεται και πώς προκαλείται. Αφορά ένα μικρό μέρος του πληθυσμού ή εμφανίζεται πολύ πιο συχνά από όσο νομίζετε; Επίσης, σημαντική αναφορά γίνεται και στις 3 μορφές της αλλά και στις εξάρσεις και τις υφέσεις της. Κι αν αναρωτιέστε αν ψωρίαση και έκζεμα αποτελούν τις ίδιες μορφές δερματοπάθειας, και αυτή η απορία σας θα λυθεί με τον πιο επεξηγηματικό τρόπο. Το ίδιο αναλυτική θα είναι και η ενημέρωσή σας για τον σημαντικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει στη ζωή μας η ψωρίαση, αφού οι ψυχολογικές της προεκτάσεις μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητά της καθημερινότητάς μας και την κοινωνικότητά μας, ειδικά αν εμφανίζουμε ψωρίαση σε σημεία που εκτίθενται, όπως τα χέρια. Τέλος, ανατρέχοντας σε άρθρα της ενότητας, θα ανακαλύψετε και τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο της καθημερινής φροντίδας του ψωριασικού δέρματος με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα που ανακουφίζουν και βελτιώνουν την εικόνα του ταλαιπωρημένου δέρματος.