Ψωρίαση

Το ξέρατε ότι η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική; Αν όχι ή αν θέλετε να μάθετε όλα όσα δεν σας είπε ποτέ κανείς για αυτήν τη «γνωστή – άγνωστη» δερματοπάθεια μείνετε σε αυτή τη σελίδα και αναζητήστε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

woman rubbing her hair

Η ψωρίαση είναι  μια φλεγμονώδης αυτοάνοση  δερματοπάθεια που μπορεί να προσβάλλει έως και το 3% του γενικού πληθυσμού.  Είναι μια…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

woman scratches her hand
Έκζεμα ή Ψωρίαση; Μάθετε τις Διαφορές τους
couple hug
Ψωρίαση: Συμπτώματα & Αντιμετώπιση
irritated hand
Ψωρίαση: 4 Βήματα για Καλύτερη Ποιότητα Ζωής
word psoriasis day photo with woman scratching her hand
Τι Είναι η Ψωρίαση;
woman scratches her hand
Έχω Ψωρίαση: Τι να Κάνω;

Λίγα λόγια ακόμα:

Ψωρίαση

Στην ενότητα αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τι είναι η ψωρίαση, σε ποια σημεία εμφανίζεται (παρουσιάζεται άραγε ψωρίαση μόνο στα χέρια; ), με ποια συμπτώματα εκδηλώνεται και πώς προκαλείται. Αφορά ένα μικρό μέρος του πληθυσμού ή εμφανίζεται πολύ πιο συχνά από όσο νομίζετε; Επίσης, σημαντική αναφορά γίνεται και στις 3 μορφές της αλλά και στις εξάρσεις και τις υφέσεις της. Κι αν αναρωτιέστε αν ψωρίαση και έκζεμα αποτελούν τις ίδιες μορφές δερματοπάθειας, και αυτή η απορία σας θα λυθεί με τον πιο επεξηγηματικό τρόπο. Το ίδιο αναλυτική θα είναι και η ενημέρωσή σας για τον σημαντικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει στη ζωή μας η ψωρίαση, αφού οι ψυχολογικές της προεκτάσεις μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητά της καθημερινότητάς μας και την κοινωνικότητά μας, ειδικά αν εμφανίζουμε ψωρίαση σε σημεία που εκτίθενται, όπως τα χέρια. Τέλος, ανατρέχοντας σε άρθρα της ενότητας, θα ανακαλύψετε και τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο της καθημερινής φροντίδας του ψωριασικού δέρματος με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα που ανακουφίζουν και βελτιώνουν την εικόνα του ταλαιπωρημένου δέρματος.