Πανάδες

Ποιος αγαπά τα σημάδια που αφήνει στο δέρμα μας ο ήλιος; Σίγουρα όχι εσείς που αναζητάτε διαρκώς τρόπους αντιμετώπισης των πανάδων στο πρόσωπό σας. Ευτυχώς, αυτοί οι τρόποι σάς περιμένουν σε αφθονία στο blog της FREZYDERM.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

αντιμετώπιση πανάδων

Αξέχαστες αναμνήσεις, υπέροχες φωτογραφίες, γεμισμένες μπαταρίες… μακάρι να ήταν τα μόνα που σας άφησαν οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές αλλά δυστυχώς…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Λίγα λόγια ακόμα:

Πανάδες

Στη λίστα άρθρων της συγκεκριμένης ενότητας που αυξάνεται συνεχώς, σας περιμένει μία σειρά από πληροφορίες για τις πανάδες προσώπου που δεν διαβάσατε πουθενά αλλού. Αρχικά, θα ενημερωθείτε για το «πώς» και το «γιατί» αφήνει το αποτύπωμά του στο δέρμα μας ο ήλιος, αφού η γνώση είναι το πρώτο βήμα, για να απαλλαγείτε από δυσχρωμίες. Και όλα αυτά, όχι με «ξύλινη» επιστημονική γλώσσα και δυσνόητους όρους δερματολογίας αλλά με απλές κατανοητές εξηγήσεις. Επίσης, θα μάθετε και ποιες είναι οι άλλες, λιγότερο συχνές αιτίες που δημιουργούν πανάδες στο δέρμα σας. Για πρώτη φορά, θα ανακαλύψετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η πρόληψη στην αποφυγή της εμφάνισης κηλίδων στο δέρμα και θα ενημερωθείτε για το ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε τη λευκαντική αγωγή σας. Μια αγωγή αντιμετώπισης των πανάδων που δεν υπόσχεται λύσεις-εξπρές από τη μια μέρα στην άλλη, αφού ο αποχρωματισμός των κηλίδων χρειάζεται ένα οργανωμένο πλάνο που απαιτεί χρόνο, μεθοδικότητα και έναν συνδυασμό εξειδικευμένων προϊόντων.