Ακμή

Ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία μπορεί να βρίσκεστε, το φαινόμενο της ακμής προσώπου και σώματος μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορες μορφές αλλά και με διάφορους τρόπους.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

Ένα δέρμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ακνεϊκό όταν υπάρχει κλινική εικόνα η οποία μπορεί να παρουσιάζει κάποιο από τα επόμενα…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

Μάθετε τι είναι η Έντονη Ακμή!
woman looking her face at the mirror
Ακμή ενηλίκων: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
young woman with acne
Τι είναι το σμήγμα;
woman applying make-up
Ποιο είναι το κατάλληλο make-up για την ακμή;
acne is normal
Η ακμή είναι φυσιολογική
mask
Μάσκα προσώπου για καθαρισμό λιπαρού δέρματος με τάση ακμής
woman checking her face scars
Ουλές Ακμής: Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης
girl with pimples
Ανάπλαση & ενυδάτωση δέρματος: Όλες οι χρήσιμες συμβουλές

Λίγα λόγια ακόμα:

Ακμή

Η ακμή προσώπου δεν είναι μόνο ενοχλητική όταν εμφανίζεται αλλά μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και μέσα από τα ακόμα πιο ενοχλητικά σημάδια ακμής που μένουν πίσω ακόμα και όταν τα σπυράκια και η φλεγμονή έχoυν εξαφανιστεί. Ορμονικές αλλαγές κατά την εφηβεία, την έμμηνο ρύση ή την εγκυμοσύνη, πιεστικοί ρυθμοί ζωής, κούραση και μη ισορροπημένη διατροφή είναι μερικοί από τους παράγοντες που μπορούν να δώσουν στην ακμή προσώπου το «δικαίωμα» να εμφανιστεί. Για να είστε ενημερωμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση της ακμής, σε κάθε της εμφάνιση, στην ενότητα αυτή θα ανακαλύψετε μέσα από έναν ειδικά σχεδιασμένο οδηγό αρθρογραφίας συμβουλές φροντίδας για τα σημάδια ακμής και κανόνες που είναι καλό να ακολουθείτε για την αντιμετώπιση της ακμής ώστε να έχετε μια υγιή επιδερμίδα νικώντας τις ατέλειες!