Ακμή

Ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία μπορεί να βρίσκεστε, το φαινόμενο της ακμής προσώπου και σώματος μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορες μορφές αλλά και με διάφορους τρόπους.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

acne rosacea face

Όταν ξέρεις το «γιατί» βρίσκεις εύκολα και το «πώς». Για να εμποδίσετε τις εξάρσεις των συμπτωμάτων Ροδόχρου Νόσου, χρειάζεται να…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

back acne
Ακμή στην Πλάτη: τι την Προκαλεί
epidermida xoris ateleies
Κάντε την Επιδερμίδα του Προσώπου σας Τέλεια!
katharise tin akmi meso diatrofis
Ποια είναι η Σχέση Ακμής και Διατροφής;
ακμή και ήλιος
Ακμή και Ήλιος: 2 Μύθοι Καταρρίπτονται
antimetopiste akmi me fysiko tropo
Σπιτικά Γιατροσόφια για Δέρμα με Ακμή
μύθοι για την ακμή
Ακμή Ενηλίκων: 5 Μύθοι και Αλήθειες!
Μάθετε τους Εχθρούς του Ακνεϊκού Δέρματος
Ακμή: Καθαρισμός Προσώπου με Μικκυλιακό Νερό

Λίγα λόγια ακόμα:

Ακμή

Η ακμή προσώπου δεν είναι μόνο ενοχλητική όταν εμφανίζεται αλλά μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και μέσα από τα ακόμα πιο ενοχλητικά σημάδια ακμής που μένουν πίσω ακόμα και όταν τα σπυράκια και η φλεγμονή έχoυν εξαφανιστεί. Ορμονικές αλλαγές κατά την εφηβεία, την έμμηνο ρύση ή την εγκυμοσύνη, πιεστικοί ρυθμοί ζωής, κούραση και μη ισορροπημένη διατροφή είναι μερικοί από τους παράγοντες που μπορούν να δώσουν στην ακμή προσώπου το «δικαίωμα» να εμφανιστεί. Για να είστε ενημερωμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση της ακμής, σε κάθε της εμφάνιση, στην ενότητα αυτή θα ανακαλύψετε μέσα από έναν ειδικά σχεδιασμένο οδηγό αρθρογραφίας συμβουλές φροντίδας για τα σημάδια ακμής και κανόνες που είναι καλό να ακολουθείτε για την αντιμετώπιση της ακμής ώστε να έχετε μια υγιή επιδερμίδα νικώντας τις ατέλειες!