Ακμή

Ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία μπορεί να βρίσκεστε, το φαινόμενο της ακμής προσώπου και σώματος μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορες μορφές αλλά και με διάφορους τρόπους.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

katharise tin akmi meso diatrofis

Ναι, το πώς φροντίζουμε το δέρμα μας όταν έχει ακμή είναι σημαντικό, για να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματά της. Αλλά όχι,…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

epidermida xoris ateleies
ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ;
ακμή και ήλιος
2 ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ
antimetopiste akmi me fysiko tropo
ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
μύθοι για την ακμή
5 ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ
ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΝΕΪΚΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΝΙΚΗΣΕΙΣ»
ΜΙΚΚΥΛΙΑΚΟ ΝΕΡΟ: ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΝΗ ΑΚΜΗ;

Λίγα λόγια ακόμα:

Ακμή

Η ακμή προσώπου δεν είναι μόνο ενοχλητική όταν εμφανίζεται αλλά μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και μέσα από τα ακόμα πιο ενοχλητικά σημάδια ακμής που μένουν πίσω ακόμα και όταν τα σπυράκια και η φλεγμονή έχoυν εξαφανιστεί. Ορμονικές αλλαγές κατά την εφηβεία, την έμμηνο ρύση ή την εγκυμοσύνη, πιεστικοί ρυθμοί ζωής, κούραση και μη ισορροπημένη διατροφή είναι μερικοί από τους παράγοντες που μπορούν να δώσουν στην ακμή προσώπου το «δικαίωμα» να εμφανιστεί. Για να είστε ενημερωμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση της ακμής, σε κάθε της εμφάνιση, στην ενότητα αυτή θα ανακαλύψετε μέσα από έναν ειδικά σχεδιασμένο οδηγό αρθρογραφίας συμβουλές φροντίδας για τα σημάδια ακμής και κανόνες που είναι καλό να ακολουθείτε για την αντιμετώπιση της ακμής ώστε να έχετε μια υγιή επιδερμίδα νικώντας τις ατέλειες!