Ομοιοπαθητική & Αντηλιακή Προστασία

Η αντηλιακή προστασία είναι, ούτως ή άλλως, το Α και το Ω για το δέρμα μας. Όταν όμως ακολουθούμε ομοιοπαθητική αγωγή, εξίσου σημαντικό με το να μην αμελούμε την ηλιοπροστασία μας, είναι να επιλέγουμε το κατάλληλο αντηλιακό που δεν «ακυρώνει» την αγωγή μας. Στην ενότητα «Αντηλιακή Προστασία», η FREZYDERM σας αποκαλύπτει όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το θέμα.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

Η ομοιοπαθητική υποστηρίζεται και ακολουθείται από μια ολοένα αυξανόμενη μερίδα του κοινού, ως μια εναλλακτική προσέγγιση στην προσπάθεια θεραπείας μιας…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Λίγα λόγια ακόμα:

Ομοιοπαθητική & Αντηλιακή Προστασία

Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το ποια είναι η αξία ενός υγιούς δέρματος απαλλαγμένου από τα ηλιακά εγκαύματα και τις φθορές που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο. Ενημερωθείτε για τους περιορισμούς που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε αντηλιακό, αν ακολουθείτε ομοιοπαθητική αγωγή και φυσικά, ανακαλύψτε ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για την αντηλιακή προστασία που ανταποκρίνεται αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες. Στα άρθρα της FREZYDERM που ανανεώνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς, σας περιμένει η προσωπική σας εγκυκλοπαίδεια με θέματα για την ομοιοπαθητική & αντηλιακή προστασία, για να είστε διαρκώς ενημερωμένοι και προστατευμένοι.