Ουλίτιδα

Η ουλίτιδα είναι μια απ’ τις πιο κοινές στοματικές διαταραχές που βλάπτουν τη στοματική υγιεινή αλλά όσο νωρίτερα ανακαλύψετε τα συμπτώματά της, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να ακολουθήσετε την κατάλληλη θεραπεία για τα ευαίσθητα ούλα.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

pregnant woman brushing teeth

Η εγκυμοσύνη αποτελεί μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής μιας γυναίκας. Είναι όμως και μία περίοδος που συχνά «γεννά»…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Λίγα λόγια ακόμα:

Ουλίτιδα

Τα ούλα είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του στόματος και αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι είναι πιθανό να εμφανίσουν κάποια πάθηση στα ούλα τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους!
Στην ενότητα ουλίτιδα θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε χρήσιμα άρθρα για τη «συμπεριφορά» των ευαίσθητων ούλων, θα ανακαλύψετε τρόπους για να είστε σε εγρήγορση, θα βρείτε περιεχόμενο που θα σας οδηγήσει να αντιληφθείτε αμέσως τυχόν συμπτώματα και θα σας κατευθύνει γύρω από τους τρόπους πρόληψης ή θεραπείας. Μάθετε τα πάντα για τη σωστή στοματική υγιεινή των δοντιών και των ούλων για να υποδέχεστε όλες τις στιγμές της καθημερινότητας σας με ένα λαμπερό χαμόγελο!