Προβιοτικά

Υγιείς. Έτσι θέλετε να διατηρείτε τη στοματική σας κοιλότητα, την εντερική σας λειτουργία και την κατάσταση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Αυτή σας την ανάγκη στηρίζουν τα προβιοτικά ως συμπλήρωμα διατροφής. Για να κατανοήσετε ακόμη καλύτερα τον ρόλο τους, ανατρέξτε στην «έξυπνη δεξαμενή πληροφοριών» της FREZYDERM.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

ultra sensitive bowel

Τροφές για ευερέθιστο έντερο και πώς μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό   Το ευερέθιστο έντερο ή σπαστική κολίτιδα αποτελεί τη…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

happy gut
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού με καλλιέργειες μικροοργανισμών
video thumbnail
7+1 Προβιοτικά για όλες τις ηλικίες
anosopoitiko sistima
Tips για Γερό Ανοσοποιητικό Σύστημα

Λίγα λόγια ακόμα:

Προβιοτικά

Εδώ, σας περιμένει πλούσιο ενημερωτικό υλικό που ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, για να μη «μένετε ποτέ πίσω» σε θέματα που σας αφορούν και σας ενδιαφέρουν. Αρχικά, θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε πώς ακριβώς δρουν τα προβιοτικά ενάντια στα κακά βακτήρια του στόματος και γιατί τελικά είναι τόσο ωφέλιμα για την υγεία της στοματικής μας υγιεινής και υγείας… και όχι μόνο. Μέσα από πολυάριθμα άρθρα γεμάτα έγκυρες επιστημονικές πληροφορίες, θα ανακαλύψετε πώς τα προβιοτικά για το έντερο συνεισφέρουν στη γενικότερη υγεία του οργανισμού και επαναφέρουν τη χαμένη μας ενέργεια και ευεξία. Μέσα από το ενημερωτικό υλικό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εσάς, η εξειδικευμένη ομάδα της FREZYDERM δίνει απαντήσεις και σε ερωτήματα που θέτετε συχνά σχετικά με τα προβιοτικά και τη σχέση τους με την άμυνα του οργανισμού, όπως «μπορούν να μας θωρακίσουν απ’ το κρυολόγημα;». Περιηγηθείτε στις σελίδες της ενότητας, λύστε κάθε σας απορία και προστατεύστε τη στοματική σας υγιεινή, την εντερική σας λειτουργία και το ανοσοποιητικό σας σύστημα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.