Καθαρισμός Προσώπου

Όποια ρουτίνα περιποίησης και αν ακολουθείτε, σε όποια ηλικία και αν είστε, όποιος και αν είναι ο τύπος της επιδερμίδα σας, ο σωστός καθαρισμός προσώπου είναι πάντοτε το πρώτο καίριο και αναντικατάστατο βήμα στην πρωινή και βραδινή φροντίδα του δέρματός σας.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

woman with pimples

Με τον όρο θυλακίτιδα εννοούμε μια φλεγμονή του τριχικού θύλακα η οποία πολύ συχνά επεκτείνεται και στο δέρμα της πάσχουσας…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

thumbnail
Μύθοι και αλήθειες για τον καθαρισμό προσώπου
woman washing face
Σωστός Καθαρισμός Προσώπου: Πώς θα τον Πετύχετε (Infographics)
woman puts her make up off
Ο Σωστός Καθαρισμός Προσώπου
woman puts off her make up
Καθαρισμός Προσώπου το Βραδύ και η Σημασία του
blonde hair woman washes her face with water
Γιατί Χρειάζεται ο Καθημερινός Καθαρισμός Δέρματος
mens care
Συμβουλές για Ανδρικό Καθαρισμό Προσώπου

Λίγα λόγια ακόμα:

Καθαρισμός Προσώπου

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»: μια αρχή που ισχύει και στο κεφάλαιο «καθαρισμός προσώπου». Ένα καθαρό δέρμα, απαλλαγμένο από: σκόνη και ρύπους που επικάθονται στη επιφάνειά του κατά τις εξωτερικές μας δραστηριότητες, νεκρά κύτταρα, υπερβολική λιπαρότητα και υπολείμματα μακιγιάζ, είναι ένα δέρμα που εξυγιαίνεται και αναζωογονείται, ανακτώντας τη φρεσκάδα και την ευεξία του και απορροφά ακόμα καλύτερα τα δραστικά της καλλυντικής φροντίδας που θα ακολουθήσει, μεγιστοποιώντας τη δράση τους. Και επειδή η καθαρή επιδερμίδα δεν γνωρίζει φύλο, μην ξεχνάτε και τον καθαρισμό προσώπου για άνδρες. Ο παραπάνω ολοκληρωμένος οδηγός αρθρογραφίας σχεδιάστηκε για να λύσει κάθε σας απορία γύρω από το θέμα, να σας παρουσιάσει τα σωστά βήματα καθαρισμού προσώπου και να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και λύσεις για διαρκώς καθαρή, φρέσκια, επιδερμίδα γεμάτη ευεξία. Μέσα από μία πλήρη γκάμα διαφορετικής θεματολογίας με άξονα τον καθαρισμό, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όσα σας ενδιαφέρουν και να τα εφαρμόσετε αποτελεσματικά στη δική σας καθημερινή ρουτίνα καθαριστικής περιποίησης.