Στοματική Υγιεινή

Όμορφο και γοητευτικό μπορεί να υπάρχουν πολλά επίθετα που συνοδεύουν ένα χαμόγελο αλλά μόνο μία διαδικασία το εξασφαλίζει, η στοματική υγιεινή. Το χαμόγελο ως πρωταγωνιστικό στοιχείο του προσώπου κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

woman with dental floss

Αφού ξέρουμε την αξία του οδοντικού νήματος στη στοματική μας υγεία, γιατί το παραλείπουμε τόσο συχνά; Μαθαίνουμε πώς να το…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

white tongue
Άσπρη γλώσσα: Αιτίες και Αντιμετώπιση
mouthwash
Άφθες στα Ούλα: Αίτια & Τρόποι Αντιμετώπισης
woman brushes her teeth
Λευκά Δόντια ή Αλλιώς ένα Αβαντάζ στο Κοινωνικό μας Προφίλ
woman checking teeth at dentist
Τι είναι η μικροβιακή πλάκα;
smiling woman with apple in her hands
Τροφές που κάνουν καλό στα δόντια
woman touches her cheek
Γιατί έχω ευαισθησία στα δόντια μετά από σφράγισμα;
woman on the dentist chair
Λεύκανση δοντιών: Μειονεκτήματα και μύθοι
man with bad breath
Κακοσμία Στόματος και πού οφείλεται!

Λίγα λόγια ακόμα:

Στοματική Υγιεινή

Εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, τα γερά δόντια ενός λαμπερού χαμόγελου, αναδεικνύουν και ένα υγιές στόμα που δεν υποφέρει από ουλίτιδα και δεν χρειάζεται τεχνητή λεύκανση δοντιών. Mια υγιής οδοντοστοιχία συμβάλλει και στην ευεξία. Ένα υγιές στόμα δεν σας κάνει μόνο να φαίνεστε αλλά και να είστε καλά. Για να έχετε ευχάριστη αναπνοή, βελτιωμένη αίσθηση της γεύσης και της μάσησης χρειάζεται συστηματική φροντίδα, καθημερινή και ολοκληρωμένη περιποίηση. Στην ενότητα στοματική υγιεινή θα βρείτε πλούσια αρθρογραφία για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα των δοντιών σας, χρήσιμες πληροφορίες για τη στοματική υγιεινή και συμβουλές για μια λαμπερή οδοντοστοιχία. Ενημερωθείτε για αισθητικές επιλογές όπως η λεύκανση δοντιών αλλά και για την αντιμετώπιση παθήσεων όπως η ουλίτιδα. Δίνοντας σήμερα την απαραίτητη προσοχή στην προστασία του στόματός σας, δίνετε στο χαμόγελό σας την ευκαιρία να παραμείνει λαμπερό και υγιές για πάντα.