Στοματική Υγιεινή

Όμορφο και γοητευτικό μπορεί να υπάρχουν πολλά επίθετα που συνοδεύουν ένα χαμόγελο αλλά μόνο μία διαδικασία το εξασφαλίζει, η στοματική υγιεινή. Το χαμόγελο ως πρωταγωνιστικό στοιχείο του προσώπου κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

brushinh teeth

Πέτρα, πλάκα, τερηδόνα… Λέξεις γνώριμες στ’ αυτιά σας ίσως και στο στόμα σας. Ξέρετε όμως πώς ακριβώς δημιουργούνται; Τα πρώτα…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

white teeth
Λεύκανση δοντιών & tips για αστραφτερό χαμόγελο
woman checking her breath
Που οφείλεται η κακοσμία στόματος και πως αντιμετωπίζεται;
couple washing their teeth in fron of mirror
Περιποίηση Δοντιών: Tips και Tricks (infographic)
toothache beacause of chocolate
Ποιες Τροφές Προκαλούν Πέτρα στα Δόντια;
visit dentist
Όταν η Στοματική μας Κοιλότητα «Μιλάει» στον Οδοντίατρο
couple washing their teeth
Μένουμε σπίτι & φροντίζουμε τη στοματική υγιεινή μας
woman covering her mouth
Κακοσμία Στόματος: Μύθοι και Αλήθειες
flossing
5 Συχνές Δικαιολογίες για την Ουλίτιδα που Λέτε στον Εαυτό σας

Λίγα λόγια ακόμα:

Στοματική Υγιεινή

Εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, τα γερά δόντια ενός λαμπερού χαμόγελου, αναδεικνύουν και ένα υγιές στόμα που δεν υποφέρει από ουλίτιδα και δεν χρειάζεται τεχνητή λεύκανση δοντιών. Mια υγιής οδοντοστοιχία συμβάλλει και στην ευεξία. Ένα υγιές στόμα δεν σας κάνει μόνο να φαίνεστε αλλά και να είστε καλά. Για να έχετε ευχάριστη αναπνοή, βελτιωμένη αίσθηση της γεύσης και της μάσησης χρειάζεται συστηματική φροντίδα, καθημερινή και ολοκληρωμένη περιποίηση. Στην ενότητα στοματική υγιεινή θα βρείτε πλούσια αρθρογραφία για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα των δοντιών σας, χρήσιμες πληροφορίες για τη στοματική υγιεινή και συμβουλές για μια λαμπερή οδοντοστοιχία. Ενημερωθείτε για αισθητικές επιλογές όπως η λεύκανση δοντιών αλλά και για την αντιμετώπιση παθήσεων όπως η ουλίτιδα. Δίνοντας σήμερα την απαραίτητη προσοχή στην προστασία του στόματός σας, δίνετε στο χαμόγελό σας την ευκαιρία να παραμείνει λαμπερό και υγιές για πάντα.