Στοματική Υγιεινή

Όμορφο και γοητευτικό μπορεί να υπάρχουν πολλά επίθετα που συνοδεύουν ένα χαμόγελο αλλά μόνο μία διαδικασία το εξασφαλίζει, η στοματική υγιεινή. Το χαμόγελο ως πρωταγωνιστικό στοιχείο του προσώπου κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

woman covering her mouth

Έχετε ακούσει τόσα για το θέμα «δυσάρεστη αναπνοή» αλλά δεν είστε σίγουροι τι από όλα ισχύει; Κανένα πρόβλημα. Συγκεντρώσαμε για…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

flossing
5 Συχνές Δικαιολογίες για την Ουλίτιδα που Λέτε στον Εαυτό σας
blonde woman hides mouth
Χαλασμένα Δόντια: 5 Αιτίες που δε Φαντάζεστε!
thumbnail
Tips για λευκά & υγιή δόντια
Τροφές που Καταστρέφουν τα Λευκά σου Δόντια
10 Tips για σωστή στοματική υγιεινή!
woman smiling
ΟΥΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ;
toothache girl
3 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ
woman touching mouth
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΗΡΟΣΤΟΜΙΑ

Λίγα λόγια ακόμα:

Στοματική Υγιεινή

Εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, τα γερά δόντια ενός λαμπερού χαμόγελου, αναδεικνύουν και ένα υγιές στόμα που δεν υποφέρει από ουλίτιδα και δεν χρειάζεται τεχνητή λεύκανση δοντιών. Mια υγιής οδοντοστοιχία συμβάλλει και στην ευεξία. Ένα υγιές στόμα δεν σας κάνει μόνο να φαίνεστε αλλά και να είστε καλά. Για να έχετε ευχάριστη αναπνοή, βελτιωμένη αίσθηση της γεύσης και της μάσησης χρειάζεται συστηματική φροντίδα, καθημερινή και ολοκληρωμένη περιποίηση. Στην ενότητα στοματική υγιεινή θα βρείτε πλούσια αρθρογραφία για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα των δοντιών σας, χρήσιμες πληροφορίες για τη στοματική υγιεινή και συμβουλές για μια λαμπερή οδοντοστοιχία. Ενημερωθείτε για αισθητικές επιλογές όπως η λεύκανση δοντιών αλλά και για την αντιμετώπιση παθήσεων όπως η ουλίτιδα. Δίνοντας σήμερα την απαραίτητη προσοχή στην προστασία του στόματός σας, δίνετε στο χαμόγελό σας την ευκαιρία να παραμείνει λαμπερό και υγιές για πάντα.