Στοματική Υγιεινή

Όμορφο και γοητευτικό μπορεί να υπάρχουν πολλά επίθετα που συνοδεύουν ένα χαμόγελο αλλά μόνο μία διαδικασία το εξασφαλίζει, η στοματική υγιεινή. Το χαμόγελο ως πρωταγωνιστικό στοιχείο του προσώπου κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

bad breath

Μία από τις συχνότερες αιτίες επίσκεψης στον οδοντίατρο αποτελεί η «δυσάρεστη αναπνοή» (όπως περιγράφεται από τους ασθενείς) ή αλλιώς «κακοσμία…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

pregnant woman brushing teeth
Ευαίσθητα ούλα στην εγκυμοσύνη: Είναι φυσιολογικό;
Πέτρα Στα Δόντια: 6 Tips Για Την Αντιμετώπιση Της
mouthwash mistakes
Στοματικό Διάλυμα: 3 Λάθη Που Κάνουμε Στη Χρήση Του
Κακοσμία Στόματος: Αντιμετώπιση
brushinh teeth
Πώς δημιουργείται η πέτρα στα δόντια και πώς απομακρύνεται;
white teeth
Λεύκανση δοντιών & tips για αστραφτερό χαμόγελο
woman checking her breath
Που οφείλεται η κακοσμία στόματος και πως αντιμετωπίζεται;
couple washing their teeth in fron of mirror
Περιποίηση Δοντιών: Tips και Tricks (infographic)

Λίγα λόγια ακόμα:

Στοματική Υγιεινή

Εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, τα γερά δόντια ενός λαμπερού χαμόγελου, αναδεικνύουν και ένα υγιές στόμα που δεν υποφέρει από ουλίτιδα και δεν χρειάζεται τεχνητή λεύκανση δοντιών. Mια υγιής οδοντοστοιχία συμβάλλει και στην ευεξία. Ένα υγιές στόμα δεν σας κάνει μόνο να φαίνεστε αλλά και να είστε καλά. Για να έχετε ευχάριστη αναπνοή, βελτιωμένη αίσθηση της γεύσης και της μάσησης χρειάζεται συστηματική φροντίδα, καθημερινή και ολοκληρωμένη περιποίηση. Στην ενότητα στοματική υγιεινή θα βρείτε πλούσια αρθρογραφία για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα των δοντιών σας, χρήσιμες πληροφορίες για τη στοματική υγιεινή και συμβουλές για μια λαμπερή οδοντοστοιχία. Ενημερωθείτε για αισθητικές επιλογές όπως η λεύκανση δοντιών αλλά και για την αντιμετώπιση παθήσεων όπως η ουλίτιδα. Δίνοντας σήμερα την απαραίτητη προσοχή στην προστασία του στόματός σας, δίνετε στο χαμόγελό σας την ευκαιρία να παραμείνει λαμπερό και υγιές για πάντα.