Μαλλιά

Ίσια ή σγουρά, πυκνά ή ισχνά, βαμμένα ή και όχι, ξηρά ή λιπαρά, η περιποίηση των μαλλιών είναι σίγουρα μια διαδικασία που αφορά όλους αλλά είναι ταυτόχρονα και διαφορετική για τον καθένα.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

beautiful woman

Περιοδικά, online άρθρα, συμβουλές απ’ τον κομμωτή σας... έχετε εξαντλήσει κάθε πηγή γνώσης στο θέμα «πλούσια, γερά, πυκνά μαλλιά» (που…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Δες όλα τα άρθρα αυτής της κατηγορίας

woman combing hair
Τι να Κάνετε όταν Πέφτουν τα Μαλλιά!
Αντιμετώπιση τριχόπτωσης σε 5 βήματα!
Η Τριχόπτωση σε Αριθμούς
man looks hair on the mirror
Ανδρική Τριχόπτωση: Κρατήστε τα Μαλλιά στη Θέση τους
woman with dandruff
5 Πράγματα που Έμαθες Λάθος για την Πιτυρίδα
hair loss tips
Πώς να Σταματήσω την Τριχόπτωση;
frontida mallion to kalokairi
Η Σωστή Φροντίδα Μαλλιών όλο το Χρόνο
εποχικη τριχόπτωση
Αντιμετωπίστε την Εποχική Τριχόπτωση

Λίγα λόγια ακόμα:

Μαλλιά

Η περιποίηση των μαλλιών, αφού εξαρτάται τόσο από τον τύπο μαλλιών όσο και από διάφορους άλλους παράγοντες όπως η ηλικία, το δέρμα, οι ορμόνες, οι καιρικές αλλαγές, ο ήλιος, η διατροφή, τα προϊόντα περιποίησης, βαφής και hairstyling. Η περιποίηση των μαλλιών μπορεί να γίνει σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα πιο απαιτητική αν έρθετε αντιμέτωποι με τη δυσάρεστη εμπειρία της πιτυρίδας ή της τριχόπτωσης. Στην ενότητα «μαλλιά» μπορείτε να διαβάσετε συμβουλευτικό περιεχόμενο για τη φροντίδα των μαλλιών σας, αρθρογραφία με λύσεις για την καταπολέμηση συμπτωμάτων όπως η τριχόπτωση ή η πιτυρίδα και να ανακαλύψετε μυστικά που θα κάνουν τα μαλλιά σας (και όχι μόνο) να λάμπουν γεμίζοντάς σας αυτοπεποίθηση και ομορφιά!