close up to woman's eyes

Περιποίηση Ματιών: Ποιες Είναι οι Ανάγκες των Ματιών σου

3 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ

Αν ξέρεις ότι η φροντίδα των ματιών σου είναι αναγκαία αλλά δυσκολεύεσαι να την τηρήσεις σταθερά, διαβάζοντας παρακάτω θα συνειδητοποιήσεις την αξία του σωστού eye skincare και θα εμπνευστείς, για να το εντάξεις σωστά στην καθημερινότητά σου.

  1. Τα μάτια σου δεν είναι απλώς τα μάτια σου. Είναι εσύ.

Δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου που να μην περνά από τα μάτια σου: τα συναισθήματά σου, οι σκέψεις σου… όλα αποτυπώνονται στο βλέμμα σου. Τα μάτια σου μιλούν πριν καν πεις μία λέξη! Όλο αυτό το καθημερινό «έργο» που έχουν αναλάβει όμως έχει, όπως είναι φυσιολογικό, και έναν βαθμό φθοράς τους. Χαμόγελα, θυμός, έκπληξη, σκεπτικισμός, συνοφρύωση, όλα γράφουν στην περιοχή των ματιών σου. Αποκαθιστώντας τα σημάδια ταλαιπωρίας στο βλέμμα σου, δίνεις στα μάτια σου αναγνώριση και επιβράβευση για όσα σου προσφέρουν καθημερινά και τους προσφέρεις την ώθηση να συνεχίσουν να «ζουν» και να γίνονται καθρέπτης των εμπειριών και των στιγμών σου.

  1. Δες τα σαν ένα εύθραυστο «υλικό» (άλλωστε, είναι).

Το δέρμα γύρω από τα μάτια σου είναι έως και 10 φορές πιο λεπτό από το δέρμα του υπόλοιπου προσώπου. Καθώς οι συνεκτικοί ιστοί του έχουν πιο αδύναμο «στήριγμα» από τη φύση τους και καθώς η φυσιολογική απώλεια κολλαγόνου στο δέρμα μεγαλώνει κι αυτή μαζί με την ηλικία μας, η περιοχή των ματιών γίνεται ευάλωτη σε εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και σημαδιών χαλάρωσης. Επιπλέον, η απουσία λιπώδους ιστού προκαλεί οιδήματα (σακούλες) ενώ η προβληματική μικροκυκλοφορία στην περιοχή, ευνοεί τον σχηματισμό μαύρων κύκλων. Αντιμετωπίζοντας, λοιπόν, τα μάτια μας ως κάτι πολύ ευάλωτο που θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς και φροντίδα για να μη «σπάσει», τους δίνουμε μια άλλη οπτική πολυτιμότητας.

  1. Μην υποτιμάς τη γεωμετρία της φύσης.

Το βλέμμα μας καταλαμβάνει το μισό πρόσωπό μας. Αν το μισό κομμάτι δεν είναι φροντισμένο, πιθανότατα θα επηρεάσει συνολικά το face image μας. Αντίθετα, αν προνοήσουμε για ένα λαμπερό, νεανικό, ξεκούραστο βλέμμα, θα δώσουμε bonus σε όλη την περιοχή του προσώπου μας. Αντί να βλέπουμε λοιπόν τα μάτια μας ως ένα μικρό κομμάτι του όλου, τα αντιμετωπίζουμε ως το ήμισυ του παντός!

Αφού αφομοιώσω την ανάγκη φροντίδας των ματιών, πώς επιλέγω την κατάλληλη κρέμα για τα δικά μου μάτια;

Θα σου αρέσει σίγουρα:

christmas day happy
Tips Αντιγήρανσης για να Λάμπετε στις Γιορτές!

Η εικόνα του δέρματός σου κάτω απ’ τα μάτια αλλά και οι προσωπικές σου επιθυμίες από ένα προϊόν, θα σε καθοδηγήσουν στην κατάλληλη κρέμα. Αν, για παράδειγμα, εμφανίζεις ρυτίδες ή λεπτές γραμμές ή θες να προλάβεις τον σχηματισμό τους, η Eye Cream θα σου χαρίσει την αντιρυτιδική φροντίδα που χρειάζεσαι. Εμπλουτισμένη με Τετραπεπτίδιο και Δεκαπεπτίδιο, αυξάνει τη σύνθεση κολλαγόνου για δέρμα πιο πυκνό, γέμισμα των ρυτίδων και ανάπλαση στην περιοχή. Αν, από την άλλη, θες να μειώσεις «σακούλες» και μαύρους κύκλους, η Eye Balm με Βιοφλαβονοειδή, Φυτικά Εκχυλίσματα και Έλαιο Argan είναι ειδικά σχεδιασμένη να ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία της περιοχής, μειώνοντας το οίδημα και επαναφέροντας το φυσιολογικό χρώμα, για βλέμμα ορατά πιο αναζωογονημένο και λαμπερό. Τέλος, για τις περιπτώσεις που το βλέμμα κουράζεται από την πολύωρη χρήση οθονών ή την έλλειψη ύπνου, υπάρχει και πάλι τρόπος να χαρείς φωτεινό, ομοιογενές αποτέλεσμα. Η Color Eye Balm όχι μόνο αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος κάτω από μάτια και μειώνει τους μαύρους κύκλους με την καλλυντική της φροντίδα, αλλά επιπλέον, αποκαθιστά τη χρωματική ομοιομορφία με το ελαφρύ χρώμα που διαθέτει το οποίο προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας. Στη σύνθεσή της, περιλαμβάνει Πολυσακχαρίτη Θαλάσσιας Προέλευσης, ένα συστατικό ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην επαναφορά του φυσιολογικού χρώματος της επιδερμίδας κάτω από τα μάτια. Όποια κρέμα και αν επιλέξεις, θυμήσου να την εφαρμόζεις  καθημερινά πρωί και βράδυ, στη μόνιμη ρουτίνα περιποίησής σου. Και αν οι ανάγκες σου αλλάζουν μέσα στον χρόνο, μην περιορίζεσαι. Χρησιμοποίησε εναλλάξ τις κρέμες ματιών (με χρήση τουλάχιστον ενός μήνα, αφού τα κύτταρα του δέρματος χρειάζονται περίπου 28 μέρες, για να αναγεννηθούν) και στόχευσε στο συγκριμένο eye care αποτέλεσμα που επιθυμείς κάθε φορά.

Αξιοποίησε την εξειδίκευση της FREZYDERM με skincare για τα μάτια σου μόνο, δες υπό άλλο πρίσμα την ανάγκη να περιποιείσαι το βλέμμα σου και το αποτέλεσμα θα εκπλήξει τα ίδια σου τα μάτια μπροστά στον καθρέπτη.