50 year old green eyed woman touches her cheeks

Ρυτίδες: Αντιμετώπιση χωρίς Νυστέρι

Όσο κι αν θέλουμε να τις αποφύγουμε, όσο κι αν προσπαθήσουμε να τις καθυστερήσουμε, οι ρυτίδες θα βρουν τον τρόπο να κάνουν την εμφάνισή τους. Και όσο δύσκολο κι αν είναι να εναντιωθούμε στη φύση, πάντα υπάρχει τρόπος να έρθουμε κοντά στο επιθυμητό σφριγηλό, νεανικό πρόσωπο, μένοντας… μακριά από το χειρουργικό τραπέζι. Φτάνει να ακολουθήσουμε μικρές, πρακτικές, συμβουλές για περισσότερη λάμψη και λιγότερες ρυτίδες και φυσικά να εμπιστευτούμε την ολοκληρωμένη σειρά που δημιούργησε η FREZYDERM, για να απογειώσει την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς μας.

 

 

Βιταμίνη C η θαυματουργή

Δεν είναι μόνο «χρυσάφι» για τη διατροφή σας. Είναι και θησαυρός για την επιδερμίδα σας. Η πολύτιμη βιταμίνη C που βρίσκεται στο πορτοκάλι, το λεμόνι τον τοματοχυμό, τον ανανά, την παπάγια κ.λπ., βοηθά την επιδερμίδα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο που γεμίζει τις ρυτίδες. Αν μάλιστα, συνδυάσετε την κρέμα νύχτας σας με το Antioxidant Vit C Cream Booster,  κοιμηθείτε ήσυχη! Μέχρι το πρωί, τα σημάδια γήρανσης και οι ελεύθερες ρίζες που τα προκαλούν θα είναι παρελθόν!

 

Και ένα, και δύο και… προγούλι τέλος

Βάλτε τη γυμναστική προσώπου στην ημερησία διάταξη της ομορφιάς σας και δείτε να ανορθώνονται το διπλοσάγονο, ο χαλαρός λαιμός αλλά και… το ηθικό σας. Μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις όταν θέλετε, όπου θέλετε, από την άνεση του σπιτιού σας ή ακόμα και στο γραφείο -μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα συναδέλφων- για να δείτε το οβάλ του προσώπου σας να επανέρχεται. Αν πάλι θέλετε να κάνετε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για τη μάξιμουμ ανόρθωση του προσώπου σας, κανένα πρόβλημα.

 

Ήλιος: ναι μεν αλλά…

Είναι πηγή ζωής, χαράς, αισιοδοξίας. Είναι φίλος μας αλλά αν δεν προσέξουμε, μπορεί εύκολα να γίνει εχθρός της επιδερμίδας μας. Γι’ αυτό, αποφεύγουμε την περιττή έκθεση στον ήλιο όσο μπορούμε και όταν απολαμβάνουμε το χάδι των του, δεν αμελούμε να προστατευτούμε με ένα από τα αντηλιακά υψηλής κάλυψης της FREZYDERM.

 

Εσείς κοιμάστε και η νεότητά σας δουλεύει

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman does peeling in her face
Πίλινγκ προσώπου στο σπίτι: 5 χρήσιμες συμβουλές

7-9 ώρες ύπνου καθημερινά είναι απαραίτητες για να ξυπνήσετε φρέσκια και ξεκούραστη. Αντίθετα, ένας άστατος ύπνος θα προκαλέσει στην επιδερμίδα σας ρυτίδες και θαμπή όψη. Επενδύστε λοιπόν σε ένα μαλακό μαξιλάρι που δεν θα αφήσει το πρωί σημάδια στο πρόσωπό σας και αν αυτό δεν αρκεί, η FREZYDERM σάς έχει την πιο δραστική λύση. Τη δραστική ενεργοποίηση μηχανισμών αντιγήρανσης που εξασφαλίζει η Skin Restart Vit A  Cream Booster. Χρησιμοποιήστε την πριν από την αγαπημένη σας κρέμα νύχτας και αφήστε την να αναδομήσει την επιδερμίδα σας μειώνοντας τις ελεύθερες ρίζες για να πείτε καλημέρα στον πιο όμορφο, λαμπερό εαυτό σας.

 

Ενυδατωμένη ίσον ανανεωμένη

Νερό. Ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα σας για να καθυστερήσει η εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης. Ενυδατωθείτε πίνοντας 8-10 ποτήρια τη μέρα ή καταναλώνοντας καθημερινά τροφές πλούσιες σε νερό, όπως φρούτα και λαχανικά. Κι επειδή η ενυδάτωση είναι αποτελεσματική μόνο όταν γίνεται μέσα-έξω, το νέο Hyaluronic Acid Cream Booster διατηρεί την πυκνότητα του δέρματος και σας προσφέρει 100% θεαματικά αποτελέσματα… στο νερό.

 

Κρέμα ματιών: το Α και το Ω

Σκέφτεστε καλύτερο σύμμαχο κατά των ρυτίδων από την κρέμα ματιών; Σίγουρα όχι. Μαύρους κύκλους, σακούλες, πρήξιμο… απ’ ό,τι κι αν θέλετε να απαλλαγείτε, φτάνει να ρίξετε μια ματιά εδώ και να διαλέξετε τη φροντίδα που σας ταιριάζει.

 

«Ενισχυμένη» αυτοπεποίθηση

Ενισχύστε το πρόγραμμά σας με συνήθειες που θα διατηρήσουν την νεότητά σας, ενισχύστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς με τη νέα ολοκληρωμένη σειρά Cream Boosters Velvet Concentrate και είναι σίγουρο πως θα ενισχύσετε αυτό που αξίζει περισσότερο από όλα: την αγάπη σας για τον πολύτιμο, ξεχωριστό, λαμπερό εαυτό σας.