skincare

Περιποίηση προσώπου στο σπίτι για λαμπερό, φρέσκο δέρμα

Μένοντας στο σπίτι, έχετε τον χρόνο και την ευκαιρία να προσφέρετε στην επιδερμίδα του προσώπου σας μία πλήρη περιποίηση, κάνοντας χωρίς βιασύνη και «παρακάμψεις» όλες τις κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε ένα αναζωογονημένο, λαμπερό, νεανικό δέρμα. Έτσι, θα ανεβάσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας, τώρα μάλιστα που αυτή η «ανάταση» έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Ξεκινάμε από τα βασικά

Μπείτε σε πρωινό beauté mood. Χαλαρώστε για λίγο, ανάψτε αρωματικά κεριά χώρου, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική, δημιουργήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα για το τελετουργικό ομορφιάς σας. Μην ξεχνάτε ότι η ώρα περιποίησης είναι ώρα χαλάρωσης.

Περιφερειακός «εξοπλισμός»

Τι θα χρειαστείτε όσο διαρκεί η περιποίηση του προσώπου σας; Κοκαλάκια ή κορδέλα, για να απομακρύνετε τα μαλλιά από το πρόσωπο; Πετσέτα προσώπου; Το φλιτζάνι με το αγαπημένο σας τσάι, για να απολαμβάνετε μία γουλιά κάθε τόσο; Συγκεντρώστε κοντά σας ό,τι χρειάζεστε, ώστε να μη διακόπτετε, για να το προμηθευτείτε.

Καθαρισμός: πάντα το πρώτο βήμα

Καμία ρουτίνα περιποίησης δεν ξεκινά σωστά, αν δεν περιλαμβάνει καθαρό δέρμα. Επιλέξτε το καθαριστικό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες επιδερμίδας και χαρίστε στο πρόσωπό σας μία αναζωογονητική φρεσκάδα και μια ιδανική «βάση» για να συνεχίσετε την περιποίησή σας. Έπειτα, σκουπίστε απαλά με ταμποναριστές κινήσεις με μία καθαρή πετσέτα.

Boost στην ενυδάτωση

Έχετε πιθανότητα παρατηρήσει πως τώρα, τον χειμώνα, το κρύο και ο αέρας κάνουν το δέρμα σας να ξηραίνεται και να αφυδατώνεται πιο εύκολα. Είναι λοιπόν ευκαιρία να αποκαταστήσετε τη χαμένη του υγρασία. Η αγαπημένη σας Moisturizing Plus είναι ούτως ή άλλως η καθημερινή σας επιλογή για βαθιά ενυδατωμένη, σφριγηλή, ελαστική επιδερμίδα, γεμάτη ζωντάνια. Μπορείτε όμως να ενισχύσετε τη δράση της. Τέσσερις σταγόνες από το Hyaluronic Acid Cream Booster σε μέτωπο, μάγουλα και πηγούνι, πριν από την κρέμα, θα «κλειδώσουν» στο δέρμα σας τη βαθιά ενυδάτωση που χρειάζεται, ειδικά αυτήν την εποχή.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman applying make up
Πώς να Διαλέξεις το Σωστό Make Up για το Γιορτινό Μακιγιάζ

Focus στο βλέμμα

Ταινία στις 9 κι ύστερα κι άλλη ταινία, μαραθώνιος σειρών, λίγο chatting στα social media μέχρι αργά… τώρα που ίσως ξενυχτήσατε λίγο παραπάνω το προηγούμενο βράδυ, είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναφέρετε στο βλέμμα σας την ξεκούραστη και φρέσκια όψη του. Ολοκληρώστε λοιπόν τη ρουτίνα περιποίησής σας με την Eye Balm, την κρέμα ματιών που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, για ορατά αναζωογονημένο βλέμμα. Πάρτε το χρόνο σας να την εφαρμόσετε σωστά: κάνοντας τα απαλά «χτυπηματάκια» με τον παράμεσο (το δάχτυλο που ασκεί τη μικρότερη μυϊκή δύναμη) ώστε να διεγείρετε τη μικροκυκλοφορία και να απορροφηθεί τέλεια η κρέμα από την επιδερμίδα. Και βέβαια, μην ξεχάσετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε να τοποθετήσετε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα τη μάσκα ματιών Revitalization Hydrogel Eye Patch και να την αφήσετε κάτω απ’ τα μάτια σας όλη νύχτα, για βλέμμα φωτεινό και ξεκούραστο, το επόμενο πρωί.

Και κάπως έτσι, μία απολαυστική και αποτελεσματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι μόλις ολοκληρώθηκε. Καλό beauté!