ginger beautiful girl

Ροδόχρους Νόσος: 6 Πράγματα που δεν Ξέρατε

Έχετε δει σημάδια της στο πρόσωπό σας; Σημάδι πως… πρέπει να μάθετε για τη Ροδόχρου Νόσο όσα δεν γνωρίζετε ακόμα.

 

  1. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο

Για την ακρίβεια, η Ροδόχρους Νόσος είναι πολύ πιο συχνή από όσο νομίζετε, με 1 στα 10 άτομα στη Βόρειο Ευρώπη να παρουσιάζει συμπτώματά της. Κοινό χαρακτηριστικό όλων όσων την εμφανίζουν είναι το ξαφνικό κοκκίνισμα στο πρόσωπο που δημιουργείται από τα διεσταλμένα αιμοφόρα αγγεία κάτω απ’ το δέρμα.

 

  1. Εμφανίζεται κατά βάση σε άτομα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα

Χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε δέρμα, η Ροδόχρους Νόσος παρουσιάζεται πιο συχνά σε ανθρώπους που έχουν ανοιχτό τόνο επιδερμίδας. Επιπλέον, σε αυτά τα δέρματα, τα σημάδια που συνήθως εμφανίζονται στη μύτη, τα μάγουλα ή το πηγούνι είναι αισθητά πιο ορατά απ’ ό,τι σε μια πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα.

 

  1. Τα αρχικά συμπτώματα μπορούν να ερμηνευτούν ως ακμή ή απλώς ευαίσθητη επιδερμίδα

Στη νεαρή και εφηβική ηλικία, όταν οι ορμόνες «κάνουν πάρτι», μπορεί εύκολα κανείς να παραβλέψει τα συμπτώματα της Ροδόχρου Νόσου και να περάσει το χαρακτηριστικό κοκκίνισμα της νόσου για μία τυπική  αντίδραση ενός απλώς ευαίσθητου δέρματος.  Επιπλέον, η Ροδόχρους Ακμή που συνοδεύεται από πυώδη σπυράκια που συγκεντρώνονται συνήθως στο κέντρο του προσώπου, πολλές φορές θεωρείται κοινή ακμή και μπορεί να «μπερδέψει» ακόμα και έναν γιατρό.

 

 

  1. Χίλια δυο πράγματα μπορούν να πυροδοτήσουν τη Ροδόχρου Νόσο

Οτιδήποτε μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να αναψοκοκκινήσει, είναι εν δυνάμει

αφορμή να εκδηλωθούν τα συμπτώματα Ροδόχρου Νόσου. Το στρες, τα πικάντικα φαγητά, το αλκοόλ -κυρίως το κόκκινο κρασί-, τα καυτά ροφήματα, ο ήλιος και οι ακραίες θερμοκρασίες -ειδικά με απότομη εναλλαγή-  είναι ορισμένοι από τους βασικούς παράγοντες που προκαλούν ερυθρότητα, φλόγωση και ευρυαγγείες στο δέρμα με Ροδόχρου Νόσο. Γι’ αυτό, χρειάζεται να αποφύγετε ό,τι νιώθετε ότι προκαλεί έξαρση των συμπτωμάτων και ίσως να αντικαταστήσετε το αγαπημένο σας κόκκινο κρασί με ένα άλλο ποτό. Μπορεί να μοιάζει θυσία αλλά το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί. Αν πάλι θέλετε να απαλύνετε την ερυθρότητα, προσφέροντας ελαφριά κάλυψη για ομοιόμορφο αποτέλεσμα αλλά και ηλιοπροστασία, η Sensitive Red Skin Tinted SPF 30 Cream είναι η ιδανική λύση.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

girl freezing
Προστατεύστε την Επιδερμίδα σας από Ακραίες Θερμοκρασίες

 

 

  1. Τα προϊόντα που αποκαθιστούν την υγρασία, ηρεμούν το δέρμα με Ροδόχρου Νόσο

Ο δυσλειτουργικός δερματικός φραγμός που έχουν τα άτομα που εμφανίζουν Ροδόχρου Νόσο, δυσκολεύει το δέρμα να διατηρήσει τη υγρασία στα επίπεδα που χρειάζεται για να έχει υγιή όψη και άνεση. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα προϊόντα κατά της Ροδόχρου Νόσου που είναι ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση που «κλειδώνει» την υγρασία στην επιδερμίδα. Στα sos είναι και το να αποφεύγετε να καθαρίζετε το πρόσωπό σας με φυσικά απολεπιστικά και χημικά scrub.

 

  1. Τα συμπτώματα χειροτερεύουν ,αν δεν αντιμετωπιστούν

Καθώς η Ροδόχρους Νόσος έχει περιόδους έξαρσης και ύφεσης, είναι καλύτερα να είστε εξοπλισμένοι κάθε φορά που «ξαναχτυπά» το κόκκινο πρόσωπο.  Η κρέμα εφόδου Sensitive Red Skin Facial Cream θα σας βοηθήσει να ελέγξετε αποτελεσματικά την ερυθρότητα και όχι μόνο θα μειώσει τη φλεγμονή και τη φλόγωση αλλά θα ανακουφίσει και θα καταπραΰνει αισθητά το ευαίσθητο αντιδραστικό σας δέρμα.

 

Και τώρα που η γνώση «χτύπησε κόκκινο», ξέρετε πως με σωστή ενημέρωση και εντατική περιποίηση και φροντίδα, μπορείτε να «δαμάσετε» τη Ροδόχρου Νόσο, όσες φορές κι αν εμφανιστεί στη ζωή σας.