woman hydrates her face

Βαθιά Ενυδάτωση Προσώπου στο Σπίτι

Νιώθετε το δέρμα σας λίγο πιο ξηρό και τραχύ, με αίσθηση τραβήγματος, ειδικά τώρα τον χειμώνα; Η κατάσταση μπορεί να αναστραφεί. Από την άνεση του σπιτιού σας με τις σωστές κινήσεις και επιλογές φροντίδας, μπορείτε να ξανανιώσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και ελαστική, γεμάτη ζωντάνια.

 

Τα κομβικά σημεία για σωστό ενυδατικό αποτέλεσμα   

  • Ξεκινήστε από τα προφανή. Είναι η ενυδατική κρέμα που έχετε στη διάθεσή σας ικανή να σας προσφέρει το maximum της φροντίδας που αναζητάτε; Είναι κατάλληλη για την ηλικία σας και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας; Έχει την κατάλληλη σύνθεση ώστε να μη μένει απλώς σε μια επιφανειακή παροχή υγρασίας στο δέρμα αλλά να ενισχύει και τον δερματικό φραγμό; Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι όχι, έχετε ήδη έναν ανασταλτικό παράγοντα στην ενυδατική σας προσπάθεια.

 

  • Εφαρμόστε πρωί και βράδυ την κρέμα σε νωπό δέρμα. Το ελάχιστα υγρό περιβάλλον βοηθά τα δραστικά του προϊόντος να απορροφηθούν καλύτερα. Το αποτέλεσμα ελαστικότητας θα είναι άμεσα αισθητό σε σχέση με τις φορές που απλώνατε την κρέμα σε μη νωπό δέρμα.

 

  • Βάλτε επαρκή ποσότητα κρέμας. Πολύ συχνά, δεν έχουμε την αναμενόμενη εικόνα και υφή ενυδατωμένου δέρματος, γιατί τοποθετούμε μια τόση δα κουκίδα κρέμας στο δέρμα. Βεβαιωθείτε πως έχετε «καλύψει» επαρκώς παρειές, πηγούνι, μέτωπο, μύτη και φυσικά τον λαιμό.

 

  • Το βράδυ, αποφύγετε να απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα λίγο πριν κοιμηθείτε, γιατί δεν θέλετε να καταλήξει στο μαξιλάρι μας. Περιμένετε λίγη ώρα να απορροφηθεί καλά το προϊόν από το δέρμα και μετά ξαπλώστε.

 

  • Είναι οι «εξωτερικοί παράγοντες» με το μέρος σας; Μπορεί, για παράδειγμα, να ακολουθήσετε πιστά όλα τα παραπάνω σωστά βήματα αλλά στη συνέχεια να βρεθείτε σε περιβάλλον που προκαλεί ξηρότητα και αφυδάτωση στην επιδερμίδα, π.χ. σε χώρο με δυνατή θέρμανση ή να κάνετε απότομες εναλλαγές μεταξύ ζέστης και κρύου.

 

  • Λαμβάνετε επαρκή ενυδάτωση και εκ των έσω; Η ενισχυτική ενυδατική φροντίδα με την επαρκή πρόσληψη νερού και μία υγιεινή διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχει και αυτή την αξία της στο συνολικό αποτύπωμα ενυδάτωσης στο πρόσωπό μας και δεν θα πρέπει να την υποτιμάμε.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

enydatosi facts
Ενυδάτωση: 6 Αλήθειες που Δεν Ξέρατε
  • Αποφύγετε συνήθειες που θα σαμποτάρουν το στόχο σας. Το κάπνισμα, πέραν του ότι βλάπτει γενικά την υγεία, προκαλεί και αφυδάτωση στο δέρμα.

 

  • Αν η ξηρότητα στο δέρμα σας είναι επίμονη η έντονη, συμβουλευθείτε τον δερματολόγο σας που είναι ο μόνος αρμόδιος να σας κατευθύνει κατάλληλα.

 

Η εξειδικευμένη σειρά ενυδάτωσης της FREZYDERM είναι εδώ, για να σας οδηγήσει στο επιθυμητό ενυδατικό αποτέλεσμα. Οι Moisturizing Creams αξιοποιούν τη δύναμη ενεργών πεπτιδίων και άλλων ισχυρών ενυδατικών παραγόντων, για να σας χαρίσουν καθημερινά ενυδατωμένη, γεμάτη ζωντάνια επιδερμίδα: η απαλή κρέμα παρατεταμένης ενυδάτωσης Moisturizing 24h αποκαθιστά τη δερματική υφή με αποτέλεσμα αισθητό για ώρες μετά την εφαρμογή. Αν η ανάγκη σας αφορά πολυεπίπεδη ενυδάτωση και στις 3 στιβάδες του δέρματος και αύξηση κολλαγόνου και ελαστικότητας, η Moisturizing Plus Cream είναι η ιδανική επιλογή ενώ για εντατική φροντίδα στο ώριμο δέρμα και επαναφορά της συνοχής του, υπάρχει η Moisturizing Rich Cream. Μήπως η ανάγκη του δέρματός σας αφορά ενυδάτωση με απορρόφηση λιπαρότητας και ματ όψη; Τότε, δεν έχετε παρά να βάλετε στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης τη Matte Effect Cream.

 

Ακολουθήστε με επιμέλεια όλες τις κινήσεις για βαθιά ενυδάτωση προσώπου στο σπίτι και θα δείτε α) από τις πρώτες προσπάθειες διαφορές στην υφή και την όψη της επιδερμίδας σας και β) με συστηματική εφαρμογή για παρατεταμένα διαστήματα, ένα άρτιο ενυδατικό αποτέλεσμα που θα σας πείσει πως το skincare at home έχει τις προοπτικές που εσείς του ανοίγετε.