woman applying serum

Τι προσφέρει ένας ορός αντιγήρανσης;

Serum ή αλλιώς ορός αντιγήρανσης. Η λέξη που κατακλύζει τον κόσμο της κοσμητολογίας τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα, αφού τα οφέλη του προϊόντος αυτού στην επιδερμίδα είναι πολλαπλά. Τι ακριβώς είναι όμως ένας ορός αντιγήρανσης και πώς λειτουργεί;

Διαπερατότητα ίσον αποτελεσματικότητα

Ο ορός είναι ένα προϊόν με συμπυκνωμένη σύνθεση ενεργών συστατικών και  πολύ ελαφριά, λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα. Η δομή των δραστικών συστατικών του είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να τους επιτρέπει να διεισδύουν βαθύτερα στην επιδερμίδα  (απ’ ό,τι μία κρέμα), να διαπερνούν τον επιδερμικό φραγμό φτάνοντας στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και να δρουν στο εσωτερικό της επιδερμίδας, προσφέροντας εκεί την ευεργετική τους δράση.

Ποια η διαφορά του αντιγηραντικού ορού με μία κρέμα αντιγήρανσης;

Αρχικά η υδαρής υφή του ορού, του επιτρέπει να εισχωρεί βαθύτερα στο δέρμα απ’ ό, τι μία κρέμα, που κατά κανόνα έχει πιο παχύρρευστη σύνθεση. Η βασική διαφορά όμως μεταξύ τους, βρίσκεται στην ποσόστωση των ενεργών συστατικών τους, γεγονός που κάνει τον ορό να δρα πιο στοχευμένα. Στον ορό τα ενεργά συστατικά είναι πιο εξειδικευμένα, πιθανόν λιγότερα και σε υψηλά ποσοστά, γι’ αυτό κατά τη χρήση ενός serum, συνήθως 1-2 σταγόνες είναι αρκετές για να λειτουργήσει το προϊόν αποτελεσματικά.

Μπορεί να υποκαταστήσει ο ορός την κρέμα;

Όχι. Ο ρόλος του serum είναι να ενισχύσει τη δράση της κρέμας, γι’ αυτό και χρειάζεται να χρησιμοποιούνται συνδυαστικά. Ενσωματώνοντάς τον αντιγηραντικό ορό στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας, αυξάνουμε τη δυναμική της ρουτίνας μας και έχουμε ακόμη πιο δραστικό αποτέλεσμα νεανικής επιδερμίδας. Φανταστείτε τον ορό σαν το «θεμέλιο» για να αντιμετωπιστούν στοχευμένα τα σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, λεπτές γραμμές, αφυδάτωση, ανομοιόμορφος χρωματικό τόνος, θαμπή όψη κ.λπ.) και την αντιγηραντική κρέμα που ακολουθεί, ως το «οικοδόμημα» που θα εδραιώσει τη δράση αυτή.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλον αντιγηραντικό ορό το πρωί και άλλον το βράδυ;

Χάρη στη στοχευμένη τους δράση, οι οροί έχουν το «προσόν» να  μπορούν να εφαρμόζονται στο δέρμα ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη του, οπότε δίνουν την ελευθερία να «παίξουμε» μαζί τους, επιλέγοντας κάθε φορά το serum που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του δέρματός μας (οι οποίες, άλλωστε, αλλάζουν ακόμη και από μέρα σε μέρα ή και μέσα στην ίδια την ημέρα). Για ένα αποτέλεσμα αναζωογόνησης στο θαμπό και άτονο δέρμα, ενυδάτωσης και φωτεινότητας και διόρθωσης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, λίγες σταγόνες του Revitalizing Serum πρωί ή/και βράδυ, είναι αρκετές για να ανακτήσει η επιδερμίδα τη χαμένη της ζωντάνια και «ενέργεια». Αν, πάλι, στοχεύουμε σε έντονη και άμεση σύσφιγξη και επιθυμούμε μία εναλλακτική των ενέσιμων επεμβατικών διεργασιών, ο ορός Ιnstant Lifting προσφέρει σύσφιγξη και αποτέλεσμα lifting από τα 5 πρώτα λεπτά εφαρμογής, καταπολεμώντας τη χαλάρωση και χαρίζοντας σφριγηλότητα και ανορθωμένο περίγραμμα.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

young woman thinking
Αντιγήρανση προσώπου ακόμα και στα 25;

Εφαρμόζεται είτε πριν την κρέμα περιποίησης είτε μετά τα καλλυντικά προϊόντα (και πριν το αντηλιακό), για πιο έντονη αίσθηση του «τραβήγματος» και μεγαλύτερη διάρκεια του οπτικού αποτελέσματος. Όσο για τη στοχευμένη δράση κατά των ρυτίδων (βιολογικών και από μυϊκές συσπάσεις) στο ώριμο ή και/ταλαιπωρημένο δέρμα, ο ενσωματωμένος ισχυρός αντιρυτιδικός ορός που θα βρούμε στο καινοτόμο σύστημα μικροδιάχυσης Diamond Wrinkle Fighter, συνδυαστικά με τη δράση της συσκευής, είναι η ιδανική επιλογή μεσοθεραπείας από την άνεση του σπιτιού μας. Εμπλουτισμένος με κρυστάλλους φυσικού διαμαντιού, ο ορός ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση για άμεσα αναζωογονημένη επιδερμίδα ενώ χάρη στις 225 εξαγωνικές  μικροκεφαλές από ανοξείδωτο ατσάλι της συσκευής, τα δραστικά του ορού απορροφώνται 40% περισσότερο απ’ ό, τι με απλή εφαρμογή του ορού στο δέρμα.

Ανακαλύπτοντας τι προσφέρει ένας ορός αντιγήρανσης στο δέρμα μας, επωφελούμαστε από την ευεργετική δράση του και μεγιστοποιούμε την απόδοση της ρουτίνας ομορφιάς μας. Σήμερα και αύριο, η επιδερμίδα μας θα μας ευγνωμονεί.