woman sliming

Οδηγός για Σμίλευση Σώματος & Ανανεωμένη Διάθεση τη Νέα Σεζόν

Τώρα που το ημερολόγιο γύρισε σελίδα και η νέα σεζόν είναι δυναμικά εδώ, αξιοποιούμε το ανανεωτικό πνεύμα της εποχής για βελτιωτικές κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά και στην εικόνα και στη διάθεσή μας. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το ανεβασμένο ηθικό φέρνει στη ζωή μας θετική στάση και αισιοδοξία, με τους ειδικούς να συμφωνούν: «υπάρχουν αποδείξεις πως οι αισιόδοξοι άνθρωποι έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής, συγκριτικά με όσους εμφανίζουν χαμηλά ποσοστά αισιοδοξίας ή έχουν πεσιμιστική διάθεση1». Ποιες είναι, λοιπόν, οι προσαρμογές που αγαπάμε να κάνουμε, κάθε χρόνο τέτοια εποχή;

 

Αναδιαμόρφωση ντουλάπας

Κάτι που θα συμβεί νομοτελειακά λόγω αλλαγής καιρού είναι η αντικατάσταση των χειμερινών μας ρούχων. Μπουφάν, πουλόβερ και χοντρά παντελόνια αποσύρονται και τη θέση τους παίρνουν πιο κοντά και λεπτής ύφανσης ενδύματα που αποκαλύπτουν παραπάνω το σώμα μας. Και μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να μιλάμε για μια απλή αλλαγή γκαρνταρόμπας, όμως ας μην υποτιμάμε και το mood bonus που μας δίνουν τα πιο ανάλαφρα ρούχα της νέας σεζόν, αφού μας προσφέρουν μια σημαντική αίσθηση ελευθερίας κινήσεων, χαλαρότητας και ανεμελιάς.

 

Λίγο πιο φροντισμένη διατροφή

Η αξία της ισορροπημένης διατροφής δεν γνωρίζει εποχές όμως συνήθως η άνοιξη και το καλοκαίρι ευνοούν ένα λίγο πιο προσεγμένο μενού. Άλλωστε, η ίδια η φύση έχει «προνοήσει» να βάλει στο πιάτο μας ακόμα πιο νόστιμα φρούτα και λαχανικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, κάνοντας για εμάς ευκολότερη την επιλογή ενός πιο υγιεινού και ανάλαφρου μενού που με τη σειρά του έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό μας: θρέψη, ενέργεια, ευεξία, έλεγχο σωματικού βάρους και αδυνάτισμα. Είναι η ίδια εποχή που η ζέστη μάς κάνει να αποζητάμε και την πολύτιμη  ενυδατική φροντίδα, πίνοντας περισσότερο νερό, κάτι που επίσης ωφελεί τον οργανισμό αλλά και την επιδερμίδα μας, ενισχύοντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της.

 

Λίγο πιο εντατική άσκηση

Ο άξονας ολιστικής μας ανανέωσης δεν θα μπορούσε να αφήσει απ’ έξω τη σωματική μας ευεξία. Η new season καθημερινότητά μας ίσως έχει λίγη παραπάνω κίνηση και δραστηριότητα, ακόμα και αν πρόκειται για έναν απλό περίπατο στο πάρκο, τώρα που ο καιρός «γλύκανε» και οι βόλτες αυξάνονται γεωμετρικά!

Θα σου αρέσει σίγουρα:

gut health
Προβιοτικά: Τα Οφέλη και οι Ιδιότητες τους

 

Σημασία στις γραμμές του σώματος

Πάντα υπάρχει περιθώριο να βελτιώσουμε κάποια περιοχή του σώματός μας. Αφού, λοιπόν, διανύουμε μία γενικότερη εποχή ανανέωσης, ίσως είναι τώρα η καταλληλότερη στιγμή να «στρέψουμε τον φακό» στις επί μέρους body reshaping ανάγκες μας, ειδικά αν βρισκόμαστε σε μία μεταβατική φάση, π.χ. μετά από μία περίοδο μεγάλης ή απότομης αλλαγής βάρους (αδυνάτισμα) ή αν προηγήθηκε διάστημα εγκυμοσύνης. Είναι οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά, τα μπράτσα, το στήθος, οι γλουτοί; Είναι όλα αυτά μαζί; Όποιο σημείο και αν επιθυμούμε να αναδιαμορφώσουμε, έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στον επιθυμητό σκοπό μας, μέσα από ένα αποτελεσματικό body reshaping πρωτόκολλο που θα εφαρμόσουμε συστηματικά και μεθοδικά. Αν το ζητούμενο είναι να καταπολεμήσουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να επωφεληθούμε από εντατικό αδυνάτισμα, με το Triple Effect είμαστε στον ιδανικό δρόμο! Το καινοτόμο αυτό τζελ περιέχει ως βασικό συστατικό την καφεΐνη -πασίγνωστη για την αντικυτταριτιδική της δράση ως δραστικό σε καλλυντικές φόρμουλες- αλλά την καφεΐνη συζευγμένη με οργανικό πυρίτιο που εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα του συστατικού για μάξιμουμ δράση σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα και κοιλιά. Επιπλέον, το Triple Effect διαθέτει μοναδική καινοτομία ενεργών συστατικών που μιμείται τα σωματομετρικά οφέλη της αερόβιας άσκησης: ο μυϊκός τόνος βελτιώνεται, η συσσώρευση λίπους μειώνεται, η μικροκυκλοφορία ενισχύεται και οι πόντοι μειώνονται. Για την περίπτωση, πάλι, που εστιάζουμε σε ένα αποτέλεσμα σύσφιγξης μετά από περιόδους έντονης χαλάρωσης, η ABD Reform είναι εδώ για να επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματός μας. Με καινοτομία άμεσης απορρόφησης και ταυτόχρονης αποσυμφόρησης, ενισχύει τη μικροκυκλοφορία, αυξάνει την ελαστικότητα και μειώνει την εναπόθεση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών και των μπράτσων. Τέλος, ας μην ξεχνάμε και τις ανάγκες του στήθους των γλουτών, σημεία που μπορεί να εμφανίσουν είτε σημάδια χαλάρωσης είτε εικόνα έλλειψης όγκου. Και για τα δύο, φροντίζει η Up Confidence που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου για σύσφιγξη και ανόρθωση και προσφέρει  λιπογένεση για «φυσικό γέμισμα» στα σημεία. Είναι η ιδανική επιλογή για το πεσμένο ή και το ατροφικό στήθος και δεν περιέχει σιλικόνες και ουσίες με ορμονική δράση. Και για να ξεκινήσουμε τη ρουτίνα σμίλευσης σώματος χωρίς έγνοιες για τα πρακτικά θέματα, και τα 3 προϊόντα αναδιαμόρφωσης γραμμών σώματος διαθέτουν λεπτόρρευστες υφές που απορροφώνται άμεσα και επιτρέπουν να ντυθούμε αμέσως μετά την εφαρμογή.

 

Προετοιμάζουμε ενθουσιωδώς σώμα και πνεύμα για τη νέα σεζόν και τη χαιρόμαστε με τις νέες προοπτικές που ανοίγονται και τις νέες δυναμικές που δίνουμε εμείς στην εικόνα του σώματός μας.

1.Optimism and Its Impact on Mental and Physical Well-Being, Ciro Conversano, Alessandro Rotondo, Elena Lensi,  Olivia Della Vista, Francesca Arpone, and Mario Antonio Reda, National Library o Medicine USA.