woman face with blue eyes

4 σημάδια γήρανσης & tips πρόληψης/διόρθωσης και το καλοκαίρι

«Η έκθεση στην ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία ευθύνεται για το 80% των ορατών σημείων γήρανσης στο πρόσωπο1», σύμφωνα με τους ειδικούς. Αν ο ήλιος φθείρει γενικά την επιδερμίδα, φαντάσου πόσο μεγιστοποιείται η ταλαιπωρία της το καλοκαίρι που και η ακτινοβολία είναι εντονότερη και η έκθεσή σου σε αυτήν μεγαλύτερη. Το αντηλιακό σου είναι σίγουρα η μία απαραίτητη ισχυρή «ασπίδα προστασίας» όμως από μόνη της δεν αρκεί για να αποφύγεις ή να αντιμετωπίσεις τα πρόωρα σημάδια γήρανσης. Χρειάζεσαι και την κατάλληλη συνδυαστική, εξειδικευμένη αντιγηραντική αγωγή στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης για ένα ορατά πιο νεανικό, λαμπερό δέρμα.

Στοχευμένες αντιγηραντικές λύσεις για ενισχυμένη καλοκαιρινή φροντίδα

ΠΡΟΣΩΠΟ

Ακόμα και αν τις προηγούμενες θερινές σεζόν αμέλησες την αντιγηραντική σου περιποίηση, φέτος μπορείς να επανορθώσεις. H Anti-Wrinkle Rich Day Cream και η AntiWrinkle Night Cream είναι εδώ για να βοηθήσουν το δέρμα σου να «επιβιώσει» καταπολεμώντας στοχευμένα τα 4 βασικά σημεία γήρανσης:

1.Λεπτές γραμμές

Τα αποθέματα κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματός μας φθίνουν φυσιολογικά λίγο μετά τα 25, όμως η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία μειώνει ακόμα πιο απότομα και δραστικά τη «δεξαμενή των πρωτεϊνών της νεότητας» κάνοντας την επιδερμίδα να «σπάει» και να εμφανίζει λεπτές γραμμές. Οι εξειδικευμένες αντιρυτιδικές κρέμες μέρας και νύχτας της FREZYDERM προστατεύουν τα βλαστοκύτταρα του δέρματος από τη φθορά και τα ενεργοποιούν για την παραγωγή λιπιδίων και πρωτεϊνών που «γεμίζουν» τις ρυτίδες από μέσα, μειώνοντάς τες κατά 71%2 , λειαίνοντας έτσι και τις λεπτές γραμμές που προκαλεί ο ήλιος.

2.Απώλεια ελαστικότητας/χαλάρωση

Όσο μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης τόσο το δέρμα χαλαρώνει. Η συσφιγκτική και ανορθωτική δράση των Anti-Wrinkle Rich Creams είναι η αναγκαία «χείρα βοηθείας» για δέρμα σφικτό, με βελτιωμένο περίγραμμα και το καλοκαίρι.

3.Απώλεια πυκνότητας 

Ένα ακόμα επακόλουθο των μειωμένων επιπέδων κολλαγόνου/ελαστίνης είναι να λεπταίνει το δέρμα και να χάνει τη συνοχή του. Τα ενεργά δραστικά της αντιρυτιδικής σειράς Anti-Wrikle Rich, βελτιώνουν ορατά την πυκνότητα του δέρματος επανορθώνοντάς το.

4.Τραχύτητα

Η ξηρότητα και η αφυδάτωση της επιδερμίδας έχουν αντίκτυπο και στην υφή της. Γι’ αυτό χρειάζεται η καταλυτική δράση της αντιρυτιδικής φροντίδας που μειώνει την τραχύτητα κατά 24%3 αναδομώντας το δέρμα.

 

Συνδυασμοί για μάξιμουμ οφέλη αντιγηραντικής προστασίας

Για να προσφέρεις στο δέρμα σου μέγιστη προστασία από τα σημάδια γήρανσης το καλοκαίρι, εφάρμοσε την Anti-Wrinkle Rich Day Cream καθημερινά το πρωί πριν το αντηλιακό σου και τη Night Cream το βράδυ μετά τον καθαρισμό σου. Τις μέρες ωστόσο που νιώθεις το δέρμα σου ιδιαίτερα αφυδατωμένο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην πρωινή ή βραδινή σου περιποίηση, την απολαυστική κρέμα πλούσιας ενυδάτωσης.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

2 woman talking to each other on the couch
Χαλάρωση δέρματος: Πρόληψη & αντιμετώπιση – FrezyTalQ E7

ΜΑΤΙΑ

Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι έως και 10 φορές πιο λεπτή από το δέρμα στο υπόλοιπο πρόσωπο, άρα οι ανάγκες φροντίδας της το καλοκαίρι φτάνουν στο μάξιμουμ. Το μειωμένο κολλαγόνο και η αφυδάτωση κάνουν  την επιδερμίδα στην περιοχή να «σπάει» με τις λεπτές γραμμές να εμφανίζονται και στο σημείο αυτό. Με καθημερινή χρήση πρωί/βράδυ της Eye Cream η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά, συσφίγγεται και αναπλάθεται ενώ τα επίπεδα κολλαγόνου της αυξάνονται για ενισχυμένη ελαστικότητα.

Μην αφήσεις τη γήρανση να «γράψει» στην επιδερμίδα σου, όταν μπορείς να της «κλείσεις τον δρόμο». Φέτος το καλοκαίρι ακολούθησε συστηματικά την αντιγηραντική ρουτίνα περιποίησης της FREZYDERM που θα σου χαρίσει αναδομημένη, νεανική όψη. Το δέρμα σου λέει ήδη ευχαριστώ!

 

Βιβλιογραφία

1.  Effect of the sun on visible clinical signs of aging in Caucasian skin

Frederic Flament,1 Roland Bazin,2 Sabine Laquieze,3 Virginie Rubert,1 Elisa Simonpietri,4 and Bertrand Piot1

2013, National Library of Medicine.

2. Anti-Wrinkle Rich Night Cream- Resveratrol-Technical data.

3. Anti-Wrinkle Rich Day Cream, Phytosterols-Technical Data.