attractive middle aged woman

Καταπολέμηση των Ρυτίδων με τους Σωστούς Τρόπους!

Ημίμετρα και μεσοβέζικες λύσεις, δεν έχουν θέση στη ζωή σου. Και ούτε πρέπει να έχουν. Γιατί ξέρεις καλά πως «απαιτητικός» δεν είναι αυτός που δεν ικανοποιείται με τίποτα αλλά αυτός που διεκδικεί πάντα το καλύτερο, γιατί ξέρει πως του αξίζει. Όσο αποφασιστική λοιπόν είσαι στην καθημερινότητά σου, άλλο τόσο πρέπει να είσαι και στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου. Και έτσι, μόνο κερδισμένη θα βγεις.

 

 

Στο «περίπου», δεν έλαμψε κανένα πρόσωπο

 Ο χρόνος περνά και αφήνει σιγά-σιγά τα σημάδια του στο δέρμα σου, άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγαλύτερα. Να τον σταματήσεις δεν μπορείς αλλά αυτό δεν

σημαίνει πως πρέπει να δεχτείς τη φθορά του με σταυρωμένα χέρια. Το «έκανα ρυτίδες, πάει» είναι μια λογική παραίτησης και συμβιβασμού που δεν θα βελτιώσει την κατάσταση. Γιατί υπάρχει τρόπος να σβηστούν οι ρυτίδες σε πολύ μεγάλο βαθμό. Και όχι μόνο οι ρυτίδες αλλά και τα υπόλοιπα σημεία γήρανσης που δεν θες να ξαναδείς στον καθρέφτη σου. Θαμπή όψη, ανομοιόμορφη επιδερμίδα, χαλαρό περίγραμμα, «πεσμένο» πηγούνι, λαιμός που «κρεμάει», έλλειψη φρεσκάδας και λάμψης… σε τίποτα από αυτά δεν πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις, γιατί μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Το ίδιο ασυμβίβαστη όμως, πρέπει να είσαι και στον δρόμο που θα ακολουθήσεις, για να πετύχεις τον στόχο σου. Και εδώ, η λέξη-κλειδί είναι «ο συνδυασμός». Άλλωστε, οι ανάγκες της επιδερμίδας σου είναι τώρα πια ακόμη πιο απαιτητικές και χρειάζονται ένα νέο σχέδιο μάξιμουμ απόδοσης. Γι’ αυτό, διάλεξε ένα ολοκληρωμένο, ενισχυμένο σχήμα φροντίδας που θα δράσει και στοχευμένα και πολυλειτουργικά στο πρόβλημα, για να φέρει στο πρόσωπο και τον λαιμό σου την εικόνα που πλησιάζει όσο το δυνατόν πιο πολύ σ’ αυτό που ονειρεύεσαι αλλά διστάζεις να διεκδικήσεις.

 

 

Κάνε τους συνδυασμούς, ξέχνα τους συμβιβασμούς

 Ξεκινώντας από σήμερα 10ήμερα πρωτόκολλα αντιρυτιδικής και συσφιγκτικής αγωγής, δρας αποφασιστικά ενάντια στα σημεία γήρανσης που εγκαταστάθηκαν στην επιδερμίδα σου.  Δύο φορές τη μέρα, πρωί και βράδυ, βάλε στη ρουτίνα ομορφιάς σου τους δύο παρακάτω επαναστατικούς, διπλούς συνδυασμούς περιποίησης:

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman applying eye cream
Πεπτίδια: Τα χρυσά κλειδιά της νεότητας

 

 

  1. Τον απόλυτο συνδυασμό αντιρυτιδικής φροντίδας ημέρας. Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσεις τη δραστική σου αγωγή κατά των ρυτίδων, είναι να βάλεις τις σωστές βάσεις. Η υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση του Wrinkle Plumper Cream Booster, είναι ειδικά σχεδιασμένη γι’ αυτό το προπαρασκευαστικό στάδιο. Ο ρόλος της είναι να εμπλουτίσει την κρέμα που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια με φυτικά ενεργά, ώστε να τη βοηθήσει να γεμίσει τις ρυτίδες από μέσα και να μειώσει το βάθος τους, ακόμα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά απ’ ό,τι θα έκανε χωρίς τη χρήση του Cream Booster. Και όταν λέμε ισχυρά, κυριολεκτούμε, αφού το αποτέλεσμα είναι 400% εσωτερικό γέμισμα ρυτίδων! Μετά, σειρά έχει η Anti-Wrinkle Rich Day Cream, η καθημερινή κρέμα ημέρας με καινοτόμο φόρμουλα που προσφέρει 50% λιγότερες ρυτίδες, «γεμίζοντάς» τες από μέσα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής, συσφίγγει την επιδερμίδα και επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου. Δύο βήματα που συνθέτουν μία ενισχυμένη αγωγή κατά των ρυτίδων σου ή αλλιώς, ένα «όλα ή τίποτα» πλάνο στη νεανικότητα και τη λάμψη.

 

 

  1. Τον απόλυτο συνδυασμό συσφιγκτικής & αντιρυτιδικής φροντίδας νύχτας. Αδύνατον να κοιμηθείς αν δεν δεις τουλάχιστον δύο επεισόδια-σερί της αγαπημένης σου σειράς στο tablet. Όσο βυθίζεσαι όμως στον καναπέ πάνω απ’ την οθόνη, τόσο «βυθίζεται» και η ελπίδα να παραμείνει το πηγούνι και ο λαιμός σου στο «ύψος των περιστάσεων». Γι’ αυτό, καταπολέμησε το φαινόμενο Tech-Neck, δηλαδή την καμπτική στάση του λαιμού λόγω χρήσης κινητού, tablet κ.λπ. με Face Tightener Cream Booster. Άπλωσε 4 σταγόνες σε μέτωπο, παρειές και πηγούνι και εκείνες θα εμπλουτίσουν την κρέμα νύχτας σου με πεπτίδια και αντιοξειδωτικά ενεργά, κάνοντάς την να αυξήσει τη δερματική πυκνότητα και να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση. Έτσι, θα κερδίσεις 60% πιο ελαστικό δέρμα. Ολοκληρώνοντας βέβαια την αγωγή με την Anti-Wrinkle Rich Night Cream, στοχεύεις ακόμη πιο πολύ στην καρδιά του προβλήματος. Είναι η επαναστατική, αντιρυτιδική κρέμα νύχτας που μιμείται τη δράση της «ορμόνης νεότητας» για την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει την έκταση και το βάθος των ρυτίδων, μειώνοντάς τες κατά 71%. Το περίγραμμά σου θα ανορθωθεί, η επιδερμίδα σου θα ξαναγίνει πυκνή και σφριγηλή και το σχέδιό σου για αποφασιστική μάχη κατά των σημείων γήρανσης, θα έχει πετύχει θριαμβευτικά.

 

Εμπρός, λοιπόν! Βγάλε από το λεξιλόγιό σου το ρήμα «υποχωρώ» και αντικατάστησέ το με το «προχωρώ». Προχώρα μπροστά τη νεανική σου όψη, σβήνοντας τις ρυτίδες και τη χαλάρωση, χωρίς καμία μα καμία έκπτωση στα θέλω σου. Ανανεωμένη ναι, συμβιβασμένη όχι!