girl freezing

Προστατεύστε την Επιδερμίδα σας από Ακραίες Θερμοκρασίες

«Είναι άδικο να με παραμελείτε όταν κάνω τόσα για σας». Αν το δέρμα μας είχε φωνή, αυτό θα έλεγε. Γιατί, σίγουρα είναι το όργανο του σώματος στο οποίο δίνουμε τη μικρότερη σημασία… κι ας έχει τη μεγαλύτερη έκταση απ’ όλα τα άλλα! Δεν είναι όμως μόνο ότι καλύπτει το σώμα μας απ’ άκρη σ’ άκρη και το προστατεύει από ερεθισμούς και τραυματισμούς, στην πρώτη γραμμή άμυνας. Το δέρμα, είναι και ο φυσικός θερμοστάτης του σώματός μας -αφού ελέγχει τη θερμοκρασία μέσω της σύσπασης των αιμοφόρων αγγείων και του ιδρώτα. Σε απλά ελληνικά, το «ωραίο δέρμα δεν είναι μόνο για ωραίο πρόσωπο». Για να συνεχίσει να λειτουργεί αποτελεσματικά η επιδερμίδα μας, είναι καιρός να τη βοηθήσουμε να παραμείνει υγιής. Το θέμα είναι… τι καιρός!

 

 

 

  1. Το κρύο μαίνεται, το δέρμα ξηραίνεται!

Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και το κρύο όλο και θεριεύει! Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα επίπεδα υγρασίας μειώνονται στην ατμόσφαιρα, φέρνοντας έναν ψυχρό κρύο αέρα που κάνει τεράστια «ζημιά» στην επιδερμίδα μας. Τι θα κάνετε λοιπόν; Θα μείνετε με την τραχιά, ξηρή όψη, τις κοκκινίλες και το έκζεμα; Όχι βέβαια. Θα φροντίσετε να ενυδατώσετε το πρόσωπό σας για να το «σώσετε». Σίγουρα, χρειάζεστε μια πιο δραστική λύση από την ελαφριά ενυδατική κρέμα που σας ξέμεινε από το καλοκαίρι. Χρειάζεστε τη Moisturizing 24h  με φυτικά εκχυλίσματα και Κεραμίδια για βαθιά και παρατεταμένη αίσθηση ενυδάτωσης.

 

  1. Αφυδατωμένο δέρμα; Μη σκάτε!

Ουφ! Μόλις κλείσατε την πόρτα στο κρύο, μπήκατε σπίτι και ελπίζετε να σταματήσει να σας «τραβάει» το δέρμα σας. Πάνω όμως που πήρατε το θέμα ενυδάτωση προσώπου «ζεστά», κάνατε τη λάθος κίνηση:  ανάψατε τα καλοριφέρ στο φουλ! Μάλλον ξεχάσατε πως οι ακραίες θερμοκρασίες ζέστης αφυδατώνουν ακόμα περισσότερο το δέρμα. Και τώρα, ξανά κοκκινίλες, ξανά τραχιά όψη, ξανά ερεθισμένο δέρμα. Μέχρι να πάρετε στα χέρια σας τη Moisturizing Rich Cream, την πλούσια κρέμα που ξεδιψά απίστευτα το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας.

 

  1. Happy Hot Year!

Ετοιμάζεστε να αλλάξετε χρονιά κάπου ζεστά; Ξεχάστε τον σκούφο αλλά θυμηθείτε το αντηλιακό! Από την απότομη εναλλαγή θερμοκρασίας, το σώμα σας που μέσα στο χειμώνα είχε λιγοστά αποθέματα βιταμίνης  D, τώρα θα την αυξήσει κατακόρυφα! Γι’ αυτό, λιαστείτε με προσοχή και φυσικά με προστασία! Το αντηλιακό Sun Screen Velvet Face SPF 50+ θα προλάβει τα σημάδια της φωτογήρανσης στο πρόσωπό σας και για 6 ολόκληρες ώρες το δέρμα σας θα είναι ματ και βελούδινο σαν να μην φοράτε τίποτα. Μετά την ηλιόλουστη γιορτινή σας βόλτα, ο ενυδατικός αφρός After Sun Mousse θα σας δροσίσει και θα σας ανακουφίσει όσο τίποτα.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

40 year old woman
Προλάβετε τη Γήρανση με Σύσφιξη Προσώπου!

 

Μην αφήνετε την φροντίδα του προσώπου σας στον πάγο! Ούτε στον καύσωνα! Κάντε ό,τι καλύτερο για να αποφύγετε τα σημάδια ξηρότητας και θυμηθείτε πως χειμώνα-καλοκαίρι, βρέξει χιονίσει… η FREZYDERM θα ’χει πάντα τη λύση για να ενυδατώσει, να αναζωογονήσει και να προστατεύσει το δέρμα μας.