woman facing her shelf in the mirror

Μυστικά Νεότητας για να Παραμείνετε Νέα Άλλη μία Χρονιά!

ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ: ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΝΕΑ

Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά… με νέα σχέδια στα σκαριά! Το ημερολόγιο γύρισε σελίδα και η πολυπόθητη ώρα του απολογισμού έφτασε! Η στιγμή που θα πιάσεις χαρτί και μολύβι να καταγράψεις τι πέτυχες την προηγούμενη χρονιά και τι θα βάλεις στόχο για τη νέα, είναι γεγονός. Κι αν ο παλιός χρόνος έφυγε παρέα με ανεκπλήρωτα όνειρα, ο νέος είναι η ευκαιρία σου να θριαμβεύσεις. Δεν χρειάζεσαι μεγάλες λίστες. Ούτε μεγαλόπνοα πλάνα. Ούτε στόχους Πυρηνικής Φυσικής που ξέρεις καλά ότι θα μείνουν στο συρτάρι. Γιατί οι πραγματικές αλλαγές κρύβονται στα απλά. Στα μικρά καθημερινά κατ΄ εξακολούθηση αναβλημένα to dos που «στοιχειώνουν» τη ζωή σου παραμένοντας στις εκκρεμότητες. Όλα αυτά όμως… Last Year! Γιατί φέτος, είναι χρονιά αποφασιστικότητας και πειθαρχίας με τα «θέλω» να παίρνουν σάρκα και οστά και τις δικαιολογίες παύλα αναβολές να παίρνουν… απλώς δρόμο.

 

ΑλλαYES!

Πες ένα ηχηρό ΝΑΙ σε ό,τι θα σε κάνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, βάζοντάς το στη λίστα των στόχων σου.  Να χάσεις λίγα κιλά, να αφιερώνεις πιο πολύ χρόνο στους φίλους σου, να τρως καλύτερα, να κοιμάσαι περισσότερο… δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να καταλάβει κανείς πως όλα αυτά θα περιλαμβάνονται με σιγουριά στη λίστα σου. Αλλά ποιος είπε ότι η σωστή λίστα δεν έχει κλισέ; Η κοινή λογική δεν είναι πάντα κοινή πρακτική, γι’ αυτό αν ξεκινήσεις από τα αυτονόητα και τα τετριμμένα, η αλλαγή που ζητάς θα ξεκινήσει με τα πιο στέρεα βήματα. Ξεκινά λοιπόν απ’ αυτό που αναβάλλεις 365 τον χρόνο: το να πατήσεις pause στον χρόνο.

 

Από μια ρυτιδούλα ξεκινούν όλα…

Κι όμως. Αυτή η υπόσχεση που έδινες όλο το 2017 στον καθρέφτη σου, έμεινε στα λόγια. Όσο κι αν οι ρυτίδες αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο, ο στόχος «αντιγηραντική κρέμα» δεν επετεύχθη ποτέ. Δεν είναι πως δεν λαχταράς να ξαναδείς το πρόσωπό σου φρέσκο, σφριγηλό και νεανικό. Αλλά η καθημερινότητα έχει καμιά φορά τον τρόπο της να σε «ρουφάει» στους ρυθμούς της και να μη μένει χρόνος να κάνεις τίποτα για τον εαυτό σου. Κάποια πράγματα όμως όσο συσσωρεύονται, δυσκολεύουν. Και αν στην αρχή της περσινής χρονιάς είχες να «παλέψεις» μόνο με τις πρώτες λεπτές γραμμές, τώρα πια, έναν ολόκληρο χρόνο μετά, οι ρυτίδες ρίζωσαν για τα καλά στο δέρμα σου… και στο μυαλό σου. Ευτυχώς, δεν είναι αργά. Με την προϋπόθεση πως είσαι έτοιμη να ακολουθήσεις ανελλιπώς τη φροντίδα αντιγήρανσης που χρειάζεται το δέρμα σου,   -γιατί μην ξεχνάς πως η αντιγήρανση δεν γίνεται με μαγικά τρικ, απαιτεί χρόνο – ο στόχος σου θα εκπληρωθεί.

 

Γερνάει καλύτερα όποιος γερνάει τελευταίος

Μέρα με τη μέρα, λίγο-λίγο, ένα βήμα τη φορά και οι ρυτίδες σου θα μειωθούν θεαματικά ως το τέλος του ’18. Αρκεί να είσαι επιμελής με την εφαρμογή της κρέμας σου ή καλύτερα της συνδυαστικής φροντίδας που χρειάζεται για την περίπτωσή σου. Γιατί όσο δραστική και αν είναι η καθημερινή σου κρέμα, δεν είναι η νεράιδα που απλώς αγγίζει με το ραβδί και οι ρυτίδες σβήνουν όταν το ρολόι  σημάνει 12. Αυτά, συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια. Στην πραγματική ζωή χρειάζεσαι ένα ολοκληρωμένο σετ λύσεων διαφορετικής σύνθεσης και δράσης που θα σε καλύψει όλο το 24ωρο. Ξεκίνα λοιπόν το πρωινό σου beauté με την AntiWrinkle Rich Day Cream, την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με μία μοναδική καινοτομία αντιγήρανσης που μιμείται τη δράση της ορμόνης νεότητας και «γεμίζει» τις ρυτίδες κυριολεκτικά  από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Μπορεί να είναι πλούσια σε υφή αλλά δεν είναι καθόλου λιπαρή και το μακιγιάζ σου θα στρώσει τέλεια. Εννοείται πως τη νύχτα -τότε δηλαδή που ανανεώνονται τα κύτταρά σου- η αντιγηραντική περιποίηση είναι ακόμα πιο επιβεβλημένη. Γι’ αυτό, κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, άπλωνε στο πρόσωπο και το λαιμό  σου την AntiWrinkle Rich Night Cream που ανορθώνει και συσφίγγει, και το πρωί δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου πώς «ξύπνησε» η νεανικότητα του προσώπου σου.  

Θα σου αρέσει σίγουρα:

frezyderm moisturizing banner
Λαμπερό Δέρμα: 4+1 Επιλογές για να το Αποκτήσετε (Infographic)

 

Βοήθεια στο maximum

Πέρα από το δίδυμο «αντιρυτιδική κρέμα μέρας και νύχτας» που εννοείται πως πρέπει να καθιερώσεις για να πετύχεις τον στόχο σου για τη νέα χρονιά, υπάρχει κάτι ακόμα που μπορεί επιταχύνει το όνειρό σου και μάλιστα με ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα. Για να γίνει η κρέμα σου δραστική στο μέγιστο βαθμό και να «καταπολεμήσει» τις ρυτίδες πιο δυναμικά, πριν τη χρησιμοποιήσεις, άπλωσε 4 σταγόνες από το νέο θαυματουργό Wrinkle Plumper της καινούργιας σειράς Cream Boosters Velvet Concentrate σε μέτωπο, παρειές και πηγούνι. Η πανίσχυρη υπερσυμπυκνωμένη του σύνθεση θα επαναφέρει τον όγκο του δέρματός σου και οι ρυτίδες θα «γεμίσουν» από μέσα. Ακολούθησε την αγωγή για δέκα ημέρες και συνέχισε με τo Peptides & Stems, ένα ακόμη Cream Booster της σειράς που θα βοηθήσει στην αναδόμηση του δέρματός σου. Χρησιμοποίησε τα δύο Cream Boosters της FREZYDERM εναλλάξ για δεκαήμερα προσωπικά πρωτόκολλα φροντίδας μέσα στη χρονιά και να είσαι σίγουρη πως 31 Δεκεμβρίου του ‘18, δεν θα είναι μόνος ο χρόνος παλιός αλλά και οι ρυτίδες που τώρα σε ταλαιπωρούν.

 

«Τα γραπτά μένουν», έλεγαν οι Λατίνοι…  «και οι ρυτίδες φεύγουν», συμπλήρωσε εσύ.  Κατάγραψε τώρα τον στόχο «νεανικό πρόσωπο» σε μια κόλλα χαρτί και κόλλησέ τη στο ψυγείο, όπως συμβουλεύουν οι ψυχολόγοι γιατί η οπτική επαφή λειτουργεί υπενθυμιστικά. Δεσμεύσου στον εαυτό σου ότι θα τηρήσεις την υπόσχεσή σου με σταθερότητα και προσήλωση ως το τέλος του ’18 και… happy new face!