beaute

Συμβουλές περιποίησης επιδερμίδας, για να υποδεχτείτε την άνοιξη

Πάντα είναι εποχή για ανανέωση. Πόσο μάλλον την ίδια την εποχή της ανανέωσης! Μπαίνουμε σε ανοιξιάτικο beauty mood και αναπροσαρμόζουμε τις συνήθειες περιποίησής μας στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες μας στη μεταχειμερινή περίοδο.

Μακιγιάζ πιο απαλό, όπως ταιριάζει στον καιρό

Από το smokey eye στo shimmery eye. Μπορεί το έντονο δυναμικό βλέμμα που υιοθετήσατε τον χειμώνα να αναδείκνυε τέλεια τα μάτια σας (κυρίως όταν ήταν το μόνο σημείο που φαινόταν κάτω από τη μάσκα), όμως η άνοιξη ευνοεί τις πιο απαλές, neutral ή παστέλ επιλογές, ιδίως στο μακιγιάζ των ματιών. Επιλέγοντας σατινέ γυαλιστερές υφές σκιάς που αιχμαλωτίζουν το ανοιξιάτικο φως και πιο ανοιχτόχρωμα μολύβια ματιών, «ανοίγετε» το βλέμμα σας κάνοντάς το να δείχνει λαμπερό και ξεκούραστο και βοηθάτε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα.

Καθαρισμός & προστασία απέναντι στους ρύπους

Αυτή φυσικά δεν είναι μία ανάγκη σας μόνο την άνοιξη, απλώς τώρα που ο καιρός είναι καλύτερος, κινείστε ακόμη περισσότερο στην πόλη για τις δουλειές σας ή για να απολαύσετε τις βόλτες σας. Έτσι, η επιδερμίδα σας βομβαρδίζεται ακόμη πιο πολύ από την ατμοσφαιρική ρύπανση με τους στέρεους περιβαλλοντικούς ρύπους να επικάθονται στην επιφάνειά της και βέβαια είναι εκτεθειμένη στη σκόνη και τη γύρη της εποχής. Το ενεργό μικκυλιακό νερό καθαρισμού Micellar Water όχι μόνο απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και μακιγιάζ από το δέρμα αλλά, επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με έναν θαλάσσιο εξωπολυσακχαρίτη που απομακρύνει τους σωματιδιακούς ρύπους και προστατεύει από την επικάθιση νέων αλλά και από την επίθεση βαρέων μετάλλων και ελευθέρων ριζών. Παράλληλα, διαθέτει και ενυδατική και αντιγηραντική δράση, για σφριγηλό, νεανικό δέρμα. Είναι η ιδανική επιλογή καθαρισμού, προστασίας και περιποίησης της επιδερμίδας σας στην ανοιξιάτικη skincare ρουτίνα της.

Γέμισε το ενυδατικό ρεζερβουάρ

Οι χαμηλές θερμοκρασίες ενός ιδιαίτερα ψυχρού χειμώνα, όπως ήταν ο περασμένος, αλλά και οι απότομες εναλλαγές από θερμά σε ψυχρά περιβάλλοντα, προκάλεσαν ξηρότητα στο δέρμα σας στερώντας του τα αναγκαία αποθέματα υγρασίας που χρειάζεται για να παραμείνει σφριγηλό, και ελαστικό, γεμάτο άνεση και ευεξία. Η ειδικά σχεδιασμένη Moisturizing Plus Cream προσφέρει τριπλή ενυδάτωση με σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος αποκαθιστώντας τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας για εντατική επανόρθωση. Για μέγιστα αποτελέσματα ενυδατικής ανοιξιάτικης φροντίδας, χρησιμοποιήστε την πρωί και βράδυ.

Τα νεκρά κύτταρα φεύγουν, το λαμπερό δέρμα έρχεται

Πέρασε έναν ολόκληρο χειμώνα «εγκλωβισμένο» κάτω από το παντελόνι, τα πουλόβερ και τα χοντρά υφάσματα. Έτσι, τώρα το δέρμα του σώματός σας χρειάζεται μία ανανεωτική, απολεπιστική φροντίδα που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, θα το θρέψει και θα το ανανεώσει μοναδικά. Το πρωτοποριακό γαλάκτωμα για ενυδάτωση και απολέπιση σώματος με οξέα φρούτων και έναν πλούσιο συνδυασμό από ενυδατικούς και μαλακτικούς παράγοντες είναι η τέλεια λύση για τις έκτακτες εποχικές ανάγκες της επιδερμίδας σας και την προετοιμασία της για τις φούστες, τα φορέματα και τα κοντομάνικα μπλουζάκια που είναι προ των ενδυματολογικών πυλών. Όσο το χρησιμοποιείτε, μην ξεχνάτε μόνο να εφαρμόζετε αντηλιακό στα ακάλυπτα στον ήλιο σημεία.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

video thumbnail
Φροντίδα δέρματος, σώματος & πνεύματος την Άνοιξη

Εφαρμόζοντας τις παραπάνω συμβουλές επιδερμίδας για να υποδεχθείτε την άνοιξη, κάνετε στο δέρμα σας ένα μοναδικό δώρο επίκαιρης φροντίδας και αναδεικνύετε την καλύτερη springtime εκδοχή του.