woman feet on the grass

Αποκτήστε Ωραία Πόδια με 3 Μόνο Βήματα!

Είναι γνωστό πως τα πόδια μας καταπονούνται ίσως περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματός μας και η αλήθεια είναι πως η περιποίησή τους είναι καθοριστική τόσο για την όμορφη εικόνα τους όσο και για την αποφυγή διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάζονται τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας.

Εκτός από τη ζέστη, τα πόδια έχουν την τάση να κουράζονται και να επιβαρύνονται καθημερινά με εμφανή πρηξίματα, λόγω ορθοστασίας, ακατάλληλων παπουτσιών αλλά και των περιττών κιλών. Μάλιστα, η συνεχής τριβή που ασκείται στη φτέρνα και την περιοχή κάτω από τα δάχτυλα, οδηγεί σε σκληρύνσεις, ξηροδερμία και σκασίματα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα στα σημεία αυτά να σκληραίνει, να «σκάει» και να δείχνει άγρια και αντιαισθητική.

 

Προτού φορέσετε τα καλοκαιρινά σας παπούτσια, αφιερώστε χρόνο στην περιποίηση και φροντίδα των ποδιών σας, με τρία απλά βήματα!

 

1o βήμα: Ξεκούραση
Ένα ολιγόλεπτο ποδόλουτρο σε χλιαρό νερό μπορεί να κάνει θαύματα στα ταλαιπωρημένα σας άκρα. Προσθέστε σε χλιαρό νερό θαλάσσια άλατα ή λίγο ροδόνερο που όχι μόνο θα τα ξεκουράσουν στη στιγμή αλλά και θα τα αναζωογονήσουν. Αν τα πέλματά σας είναι πολύ ξηρά, για έξτρα ενυδάτωση προσθέστε λίγες σταγόνες με αιθέρια έλαια.

 

2ο βήμα: Απολέπιση
Για να αντιμετωπίσετε τις σκληρύνσεις και την ξηροδερμία, ξεκινήστε με την απολεπιστική κρέμα Frezyfeet Keractive Cream. Με την πλούσια σύνθεσή της, ανακουφίζει τις καταπονημένες και σκασμένες φτέρνες, ενώ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τα σκληρά σημεία που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή.
(Το προϊόν δεν συστήνεται σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη)

 

3ο βήμα: Ενυδάτωση
Χαρίστε ενυδάτωση και ελαστικότητα στα άκρα σας, με την θρεπτική αναπλαστική κρέμα Frezyfeet Revital Cream, τον απόλυτο σύμμαχό σας για τέλεια άκρα! Εκτός από πλούσια ενυδάτωση, αντιμετωπίζει την έντονη ξηροδερμία και παράλληλα αναδομεί το δέρμα σας. Ξεκινήστε να εφαρμόζετε με κυκλικές κινήσεις, από τα πέλματα προς τις φτέρνες.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman legs with slides
Περιποίηση Ποδιών Βήμα – Βήμα!

Τip: Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε βράδυ προτού πέσετε για ύπνο, πάντα σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Για να αποκτήσετε απαλά και μεταξένια πόδια, φορέστε λεπτά βαμβακερά καλτσάκια κατά τη διάρκεια του ύπνου και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

 

Τip: Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε βράδυ προτού πέσετε για ύπνο, πάντα σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Για να αποκτήσετε απαλά και μεταξένια πόδια, φορέστε λεπτά βαμβακερά καλτσάκια κατά τη διάρκεια του ύπνου και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

 

Και μην ξεχνάτε! Το δέρμα των ποδιών μας είναι τέσσερις φορές πιο σκληρό από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός μας, γι’ αυτό μην παραμελείτε τη φροντίδα τους! Για ολοκληρωμένη περιποίηση των ποδιών σας, σας καλούμε να γνωρίσετε τη σειρά Frezyfeet της FREZYDERM.

 

Και τώρα η σειρά σας! Εσάς ποιο είναι το μικρό σας μυστικό, για καλύτερα και πιο υγιή πόδια;