body cream

Η Ιδανική Κρέμα Σώματος για Κάθε Τύπο Δέρματος

Η τεράστια ποικιλία κρεμών και γαλακτωμάτων για το σώμα που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι πολύ πιθανό να σας μπερδέψει.

Πώς επιλέγετε το σωστό προϊόν για εσάς; Ας βρούμε μαζί ποιο σας ταιριάζει ανάλογα με το είδος της κρέμας και τον τύπο του δέρματός σας.

Το πρώτο βήμα για την εύρεση του σωστού προϊόντος είναι ο εντοπισμός των αναγκών του δέρματός σας.

Ένας εύκολος τρόπος είναι να πιέσετε ένα χαρτομάντηλο στο δέρμα σας 3-4 αφού θα έχετε κάνει μπάνιο και θα έχετε πλύνει το πρόσωπό σας. Αν δείτε, μικρές λιπαρές κηλίδες στο χαρτομάντηλο, τότε έχετε λιπαρό δέρμα.

Αν το δέρμα σας μοιάζει θαμπό, ξηρό και κάπως σκασμένο, τότε έχετε ξηρό δέρμα. Κάποιοι έχουν μεικτό δέρμα με λιπαρές και ξηρές περιοχές.

Τώρα, λοιπόν, που εντοπίσατε τον τύπο του δέρματός σας, μπορείτε να επιλέξετε το σωστό προϊόν για εσάς.

 

Christialen Emulsion Body Milk

Το γαλάκτωμα Christialen Emulsion Body Milk είναι ιδανικό για το διψασμένο και ξηρό δέρμα καθώς ενυδατώνει άμεσα το δέρμα. Είναι σχεδιασμένο για να ενυδατώνει και να επαναφέρει τα σωστά ποσοστά νερού στο δέρμα.

Το πλούσιο αυτό γαλάκτωμα είναι εμπλουτισμένο με έλαιο αμυγδάλου και βιταμίνη F, η οποία προστατεύει το δέρμα από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Καθώς είναι λεπτόρρευστο και έχει μη λιπαρή υφή απορροφάται άμεσα από το δέρμα.

Ιδανικό για ξηρό και μεικτό δέρμα.

 

Volpaderm AHA Milk

Το απολεπιστικό και ενυδατικό γαλάκτωμα Volpaderm AHA Body Milk είναι ιδανικό για εκείνους που επιθυμούν αναζωογόνηση.

Το λεπτόρρευστο αυτό γαλάκτωμα περιέχει Α και Β υδροξυοξέα καθώς και έναν πλούσιο συνδυασμό ενυδατικών και μαλακτικών παραγόντων που συνδράμει την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων καθώς αφήνει το δέρμα ανανεωμένο, φρέσκο και αναζωογονημένο.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

saggy after loss weight
Απώλεια Βάρους: Τι θα Συμβεί Μετά;

Ιδανικό για το ξηρό δέρμα με τάσεις γήρανσης ή για προετοιμασία για χημικό peeling.

 

Anti-ageing Body Cream

Όσο μεγαλώνουμε, τόσο το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητά του με αποτέλεσμα την εμφάνιση χαλάρωσης και ρυτίδων. Τα σημάδια της γήρανσης γίνονται ορατά στα μπράτσα, τον λαιμό και το ντεκολτέ και γι’ αυτό δημιουργήσαμε την αντιγηραντική κρέμα σώματος Anti-Ageing Body Cream.

H απαλή και μη λιπαρή αυτή κρέμα απορροφάται εύκολα από το δέρμα και το αφήνει σφικτό, μαλακό και νεανικό. Καθώς είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα κουρκουμά προσφέρει πέντε φορές μεγαλύτερη αντιοξειδωτική προστασία σε σχέση με τη βιταμίνη Ε.

Από την πρώτη κιόλας χρήση, το δέρμα ενυδατώνεται και τα ψεγάδια του μειώνονται.

 

Sooth Balm για το ευαίσθητο δέρμα

Πολλοί από εμάς έχουμε ευαίσθητο δέρμα που αντιδρά άσχημα στους εξωτερικούς παράγοντες όπως υφάσματα και καλλυντικά. Το ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται απαλή αντιμετώπιση και την εξειδικευμένη μαλακτική κρέμα σώματος Sooth Balm.

Βραβευμένη με το βραβείο Prix De Beaute 2014 ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία “Περιποίηση – Αδυνάτισμα Σώματος” είναι ιδανική για το ερεθισμένο δέρμα.

Καθώς περιέχει ειδική σύνθεση φυτικών ελαίων, εκχυλισμάτων και μαλακτικών εστέρων, προσφέρει στο λεπτό, θαμπό και ερεθισμένο δέρμα την απαραίτητα φροντίδα.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη σειρά γαλακτωμάτων σώματος για κάθε τύπο δέρματος εδώ.