woman in her bathroom applies cream in her face

Τι Κρέμα Προσώπου Πρέπει να Φοράς σε Κάθε Ηλικία;

Νέα φυτικά έλαια, δραστικά superfood, μάσκες με καρότα, επαναστατικά serum… η σύγχρονη κοσμητολογία δεν χάνει ούτε trend αλλά εσύ χάνεις σίγουρα… την μπάλα όταν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσες συνθέσεις, αυτή τη μία που έχει ανάγκη η δική σου επιδερμίδα.

Πώς αποφασίζεις λοιπόν μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό μόδας και διαφήμισης; Πολύ απλά δεν αποφασίζεις εσύ. Αφήνεις την ηλικία σου να το κάνει για σένα. Είναι λιπαρή, μεικτή, ξηρή ή ευαίσθητη; Μικρή σημασία έχει. Αυτό που μετράει είναι να «ακούσεις» τις ανάγκες της και να την αφήσεις να σε οδηγήσει στη σωστή καθημερινή κρέμα.

Πες μας τα χρόνια σου, να σου πούμε ποια κρέμα χρειάζεσαι.

 

  • Εφηβεία (13 – 19): επανάσταση και για την επιδερμίδα  

Το moto «όσο πιο νωρίς, τόσο καλύτερα» ισχύει και για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου. Η εφηβική επιδερμίδα συνήθως είναι πιο λιπαρή ή παράγει περισσότερο σμήγμα, οδηγώντας σε κλειστούς πόρους, σπυράκια και ακμή. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να διατηρηθεί η δερματική ισορροπία με μία ενυδατική κρέμα κατάλληλη για το ακνεϊκό δέρμα, όπως η Ac-Norm Aquatic Cream που προσφέρει εντατική ενυδάτωση και ματ όψη.

 

  • 20 – 30: τώρα μπαίνουν οι βάσεις  

Βγαίνεις στην πόλη, διασκεδάζεις, ξενυχτάς… ζεις στη ζωή στο έπακρο αλλά παράλληλα, φτάνει στο έπακρο και η ανάγκη της επιδερμίδας σου για φροντίδα και πρόληψη.  Στην κρίσιμη δεκαετία των 20, βάζεις τα θεμέλια για την επιδερμίδα που θα έχεις στο μέλλον. Αν βαριέσαι λοιπόν το βραδινό ντεμακιγιάζ και ξεχνάς να φορέσεις ενυδατική κρέμα το πρωί, καταλαβαίνεις τι «χτίζεις» για τα χρόνια που θα έρθουν. Αν πάλι, είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις σωστά και προνοητικά, η

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman wearing mask
Maskne musts: Τι είναι και τι χρειάζεται το δέρμα μας;

Moisturizing 24h Cream είναι η πρώτη σου φίλη. Χάρη στη σύνθεσή της με 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια, προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί και ενισχύει το κολλαγόνο. Κι όταν φτάσεις τα 30 plus, χρειάζεσαι Moisturizing Plus Cream με φυτικά εκχυλίσματα σύκου.  Φυσικά, και στα 20+ και στα 30+, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς τη Night Force Α+Ε Cream με ρετινόλη και βιταμίνη Ε, πριν πας για ύπνο και την απαραίτητη αντηλιακή προστασία το πρωί που θα βγεις.

 

  •  50+: ώριμη ναι, γερασμένη όχι 

Αντιγήρανση: μια λέξη που χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο στη δερματική κοσμητολογία γιατί τελικά η γήρανση είναι αναπόφευκτη ό,τι κι αν κάνουμε και αυτό δεν είναι κακό. Μια-δυο ρυτίδες παραπάνω είναι λίγη σοφία, λίγη εμπειρία παραπάνω.  Αυτό που περνάει απ’ το χέρι μας όμως, είναι να παραμείνουμε όμορφες και λαμπερές στο πέρασμα του χρόνου, φροντίζοντας την επιδερμίδα μας σωστά. Εφαρμόζοντας δηλαδή καθημερινά στο πρόσωπο τη Moisturizing Rich Cream και στο λαιμό την κρέμα ανόρθωσης και σύσφιξης Neck Contour Cream.

Κάνε λοιπόν unfollow στις πρόσκαιρες τάσεις ομορφιάς, κάνε follow στη μεθοδική  φροντίδα που ζητά η επιδερμίδα σου σε κάθε ηλικία και ο χρόνος… θα σε ανταμείψει.