old woman

Αντιγήρανση στα 60 με dermaroller: Κερδίστε τον χρόνο

Δέρμα ελαστικό, πυκνό, σφριγηλό και λαμπερό. Όπως πριν. Πριν αφήσει ο χρόνος επάνω του το αποτύπωμά του. Το δέρμα που μπορούν να αποκτήσουν οι γυναίκες ώριμης επιδερμίδα, επαναφέροντας ολικά τη νεότητα, τώρα πια, χωρίς δραστικές παρεμβάσεις.

Ποια είναι η εικόνα της ώριμης επιδερμίδας;

Όσο μεγαλώνουμε, αναπόφευκτα η λειτουργία του δέρματός μας αλλάζει και αυτή η αλλαγή αποτυπώνεται και στην όψη του. Στη δεκαετία των 50, η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου έχει ήδη μειωθεί σημαντικά και τα χαμηλά αυτά ποσοστά «πρωτεϊνών της νεότητας» αντικατοπτρίζονται και στο δέρμα: η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα μειώνονται, οι ρυτίδες απλώνονται και βαθαίνουν και καθώς συνυπάρχουν με πιο σφριγηλά σημεία του προσώπου, δημιουργούν «λόφους» και «χαράδρες», δηλαδή ένα ανομοιόμορφο ανάγλυφο. Την ίδια στιγμή, το περίγραμμα του προσώπου, το πηγούνι και ο λαιμός αρχίζουν να χαλαρώνουν. Επιπλέον, τα αποθέματα υγρασίας έχουν πια περιοριστεί σημαντικά, κυρίως λόγω της έλλειψης κολλαγόνου αλλά και της συσσωρευμένης ηλιοέκθεσης όλα τα προηγούμενα χρόνια και των μειωμένων φυσικών ελαίων που έχει συνήθως από τη φύση του το ώριμο δέρμα. Έτσι, ξηρότητα, αφυδάτωση και τραχύτητα δεν αργούν να εμφανιστούν. Και βέβαια, καθώς τα κύτταρα της ώριμης επιδερμίδας ανανεώνονται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς συγκριτικά με της νεανικής (σχεδόν κάθε 40 μέρες ενώ στη νεανική κάθε 26-28 μέρες), τα νεκρά κύτταρα που παραμένουν στην επιδερμίδα μέχρι τον επόμενο κύκλο ανανέωσης, δημιουργούν θαμπή, άτονη όψη.

Ο χρόνος ορίζει την ηλικία μας. Ή μήπως όχι;

Οι αισθητικές επεμβατικές διεργασίες είναι η μία επιλογή για να αντιστρέψει κανείς την πορεία του χρόνου και να διορθώσει τη φθορά που προκάλεσε στο δέρμα. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που για διάφορους λόγους δεν προτιμούν αυτήν την οδό. Επιθυμούν όμως να ανακτήσουν τη νεότητα παίρνοντας τα «ηνία» από τα «χέρια» του χρόνου.

Ολική επαναφορά νεότητας από την άνεση του σπιτιού σας

Από σήμερα, υπάρχει τρόπος να επαναφέρετε ολοκληρωτικά τη νεότητα και τη σφριγηλότητα στο ώριμο δέρμα, χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις. Χάρη στη νέα γενιά αντιγηραντικής φροντίδας αιχμής: το Diamond Wrinkle Fighter που σχεδιάστηκε με έμπνευση της αισθητικές θεραπείες, βασίστηκε στη γνώση της Επιγενετικής και συνενώνει κορυφαίες καινοτομίες για ολική επαναφορά της νεανικής όψης. Για πρώτη φορά, ένας καινοτόμος συνδυασμός ειδικής συσκευής μικροδιάχυσης με ταυτόχρονη εκροή ορού ισχυρής αντιγηραντικής δράσης έρχεται να αξιοποιήσει τα ασύγκριτα οφέλη της μεθόδου μικροδιάχυσης και τη μοναδική αποτελεσματικότητα του ορού, ώστε να δράσει σφαιρικά και αποτελεσματικά ενάντια στα σημεία γήρανσης.

Γιατί σύστημα μικροδιάχυσης;

Όσο πιο βαθιά φτάσουν τα ενεργά συστατικά του αντιγηραντικού ορού στις στιβάδες της επιδερμίδας τόσο πιο αποτελεσματικά θα δράσουν.

Όταν όμως εφαρμόζονται τοπικά στο δέρμα βρίσκουν ένα σημαντικό εμπόδιο: τον επιδερμικό φραγμό, την τελευταία δηλαδή «γραμμή άμυνας» του δέρματος που το κρατά επαρκώς ενυδατωμένο και το προφυλάσσει από εξωτερικές επιθέσεις αλλά είναι και δύσκολο να διαπεραστεί. To σύστημα μικροδιάχυσης ξεπερνά αυτό το «εμπόδιο». Λειτουργώντας ως βέλος, ωθεί τα ενεργά συστατικά του ορού πιο βαθιά στο δέρμα επιτυγχάνοντας 40% μεγαλύτερη απορρόφηση απ’ ό,τι με απλή εφαρμογή του ορού στο δέρμα. Οι 225 εξαγωνικές μικροκεφαλές από ειδικό ανοξείδωτο ατσάλι που διαθέτει το Diamond Wrinkle Fighter δεν επιλέχθηκαν τυχαία. Βοηθούν ακριβώς σε αυτή στη διάχυση και απορρόφηση των ενεργών συστατικών του ορού στις στιβάδες της επιδερμίδας και ενισχύουν την αντιρυτιδική δράση του με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Συνδυαστική δύναμη για μάξιμουμ αντιγηραντικά οφέλη

Από μόνη της η δυνατότητα της συσκευής για μεγάλη διαπερατότητα

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman touching her legs
Πώς να περιποιηθώ το αφυδατωμένο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα;

δεν θα ήταν αρκετή, αν δεν συνοδευόταν και από έναν ισχυρό ορό, ειδικά σχεδιασμένο για το δέρμα με έντονα σημάδια φθοράς. Έχοντας στην καρδιά της σύνθεσής του κρυστάλλους φυσικού διαμαντιού, ο αντιγηραντικός ορός του Diamond Wrinkle Fighter επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση επαναφέροντας ορατά τη λάμψη και τη ζωντάνια στην επιδερμίδα. Παράλληλα, οι μοναδικοί κρύσταλλοι Boron Nitride δημιουργούν effect γεμίσματος των ρυτίδων βελτιώνοντας άμεσα την όψη του ανάγλυφου του προσώπου και τις δυσχρωμίες. Προσθέστε σε όλα αυτά και την ισχυρή αντιρυτιδική δράση που προσφέρει ο ισχυρός συνδυασμός πεπτιδίων. Συγκεκριμένα, τόσο οι ρυτίδες βιολογικής προέλευσης όσο και αυτές από μυϊκές συσπάσεις μειώνονται κατά 37%* σε πυκνότητα και κατά 20%* σε βάθος! Την ξεχωριστή σύνθεση του ορού ολοκληρώνει ο προσεκτικά επιλεγμένος συνδυασμός δραστικών ενεργών που αυξάνει τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα και ενισχύει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται το ώριμο δέρμα.

 

Ανακαλύψτε τα οφέλη της αντιγήρανσης στα 60 με dermaroller και καλωσορίστε μία νέα εποχή φροντίδας αιχμής που αποδεικνύει πως… τώρα πια, ο χρόνος υπακούει στους δικούς σας κανόνες.

*Αγωγή 28 ημερών / Technical Data -Red Clover.
Μελέτη συνέργειας με δερματολογική αντιρυτιδική ενέσιμη αγωγή αποδεικνύει βελτίωση και παράταση αποτελεσμάτων (Technical Data Αctive Ιngredient).