woman in her 50s looking happy

Αντιγήρανση: Χρήσιμες συμβουλές για το ώριμο Δέρμα

Οι «νόμοι» του χρόνου

Στη δεκαετία των 50 και μετά το κατώφλι των 60, η όψη της επιδερμίδας είναι ήδη διαφορετική από την επιδερμίδα των νεότερων δεκαετιών της ζωής μας και αυτό είναι και λογικό και φυσιολογικό, αφού το πέρασμα του χρόνου σηματοδοτεί αλλαγές.

Η δική μας δύναμη να αντιστρέψουμε την πορεία του χρόνου

Και η επιθυμία όμως για σφριγηλό και νεανικό δέρμα ακόμη και στην ώριμη φάση του, είναι επίσης λογική και φυσιολογική. Αλλά και εφικτή. Αρκεί να κάνουμε τις σωστές συνειδητές και σταθερές επιλογές φροντίδας της επιδερμίδας στην καθημερινότητά μας που θα κάνουν τον χρόνο να υπακούει στους δικούς μας κανόνες.

«ΕΠΙΛΕΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΕΡΜΑ»

Το τι μπαίνει στο πιάτο μας είναι ούτως ή άλλως αλληλένδετο με το πώς δείχνει το δέρμα μας σε κάθε ηλικία. Και για τις ώριμες επιδερμίδες λοιπόν, ένα μενού πλούσιο σε φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνες και «καλά λιπαρά» είναι απαραίτητο για ένα δέρμα επαρκώς ενυδατωμένο που ακτινοβολεί ζωντάνια και υγεία.

«ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ»

Λόγω της απώλειας κολλαγόνου αλλά και τη μείωση των φυσικών ελαίων της επιδερμίδας, το ώριμο δέρμα έχει χάσει τα αναγκαία επίπεδα υγρασίας ώστε να παραμένει ενυδατωμένο, σφριγηλό και ελαστικό. Κάθε φορά όμως που πλένουμε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό, επιδεινώνουμε την ξηρότητα και την αφυδάτωση. Το ιδανικό είναι να επιλέξουμε νερό σε χλιαρή θερμοκρασία.

«ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ»

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος  να ανανεωθούν τα κύτταρα του δέρματος και να αντικρίσουμε μία φρέσκια και λαμπερή όψη είναι ένα βαθύς και ποιοτικός ύπνος. Ο ύπνος που χρωστάει ως δώρο στον εαυτό της η γυναίκα λίγο πριν τα 60, τώρα πια που φρόντισε για όλους και έχει το προνόμιο να τον απολαύσει χωρίς περιορισμούς.

«ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ»

Για να κατανοήσουμε όσα χρειάζεται η ώριμη επιδερμίδα μας, πρέπει να τη δούμε από μια άλλη σκοπιά. Από τη μία πρέπει να της φερθούμε με απαλή φροντίδα, καθώς είναι πια πιο λεπτή, από την άλλη πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι καθώς δεν μπορεί πια να ανανεωθεί από μόνη της με την ίδια ευκολία που ανανεωνόταν παλαιότερα (αφού δεν παράγει πια από τη φύση της τα συστατικά εκείνα που θα διατηρούσαν τη νεανικότητά της), χρειάζεται ενισχυμένη “εξωτερική βοήθεια”, για να τα καταφέρει. Η νέα premium σειρά ισχυρής αντιγήρανσης Diamond Velvet είναι ειδικά σχεδιασμένη να καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες του ώριμου δέρματος. Βασισμένη στην Επιγενετική, εμπνευσμένη από τις αισθητικές επεμβάσεις και συνενώνοντας προηγμένες καινοτομίες, επανορθώνει ολικά το δέρμα επαναφέροντας τη νεανικότητα και τη σφριγηλότητα, χωρίς βελόνες. Περιέχοντας ισχυρά δραστικά συστατικά αποκατάστασης του δέρματος και με τους κρυστάλλους φυσικού διαμαντιού στην καρδιά της σύνθεσής της για αόρατο peeling και επαναφορά της φυσικής λάμψης, η Diamond Velvet είναι η κορυφαία απάντηση στα σημεία γήρανσης. Κρέμα ισχυρής ενυδάτωσης, κρέμα ισχυρής αντιγήρανσης και σύσφιγξης και ειδική συσκευή επιδερμικής απορρόφησης με ισχυρό αντιρυτιδικό ορό είναι τα τρία ξεχωριστά προϊόντα Diamond Velvet για αντιγήρανση αιχμής στο ώριμο δέρμα.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

video thumbnail
Οι ιδανικές λύσεις για αντιγήρανση προσώπου

«ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ… ΠΑΡΑΚΑΤΩ»

Δηλαδή τον λαιμό και το ντεκολτέ, τα σημεία που «προδίδουν» την ηλικία μας. Γι’ αυτό, δεν αμελούμε να απλώσουμε και εκεί την ισχυρή αντιγηραντική μας κρέμα πρωί και βράδυ, για να διατηρηθεί η περιοχή ενυδατωμένη, ελαστική και σφριγηλή.

Ακολουθώντας τις συμβουλές αντιγήρανσης για το ώριμο δέρμα και κάνοντας «στρατηγικές» επιλογές στη φροντίδα του, μπορούμε να κάνουμε τον χρόνο να υπακούει στους δικούς μας κανόνες. Ποτέ δεν είναι αργά να διεκδικήσουμε τη νεότητα.