blonde woman with flowers

4 Διαφορετικά Tips Ομορφιάς για Αυτή την Άνοιξη!

Με τις πρώτες ηλιαχτίδες, με τα πρώτα ανθίσματα, με τις πρώτες βόλτες χωρίς χοντρά πανωφόρια…  έτσι δεν έχεις συνδυάσει στο μυαλό σου την άνοιξη; Όμως η πιο ανανεωμένη εποχή του χρόνου κρύβει σπουδαίες ευκαιρίες και για άλλους συνδυασμούς που θα φτιάξουν τη διάθεση και την εικόνα σου με τρόπο που ούτε φανταζόσουν ούτε περίμενες.

 

  1. Συνδυασμός «ζωντανής» γκαρνταρόμπας + ζωηρής διάθεσης

Ο χειμώνας έφυγε παίρνοντας στις αποσκευές του τα σκουρόχρωμα της ντουλάπας σου. Ευτυχώς, γιατί τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να φορέσεις όλα τα ανοιχτόχρωμα σύνολα και τα φανταχτερά σχέδια που θα φωτίσουν το πρόσωπό σου, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά σου. Εντυπωσιακά φλοράλ, κομψά ριγέ, τολμηρά φλούο… τα πάντα έχουν θέση στην ανοιξιάτικη ενδυματολογική σου λίστα. Και δεν θα ανεβάσουν μόνο το στιλ αλλά και τη διάθεσή σου, αφού -όπως λένε οι ειδικοί- τα έντονα χρώματα μιλούν δηλαδή απευθείας στο υποσυνείδητό μας, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνουμε, και μας φτιάχνουν την ψυχολογία, ακόμα και τις μέρες που όλα γύρω μας μοιάζουν γκρίζα.

 

  1. Συνδυασμός χαλαρωτικής ηρεμίας + γαλήνιας όψης

Τοξικοί άνθρωποι, στρες, πανικός, αρνητικές σκέψεις… βγάλε από την καθημερινότητά σου όσα σε άγχωναν τον χειμώνα. Πρώτον γιατί η άνοιξη δεν χωρά ημίμετρα στη θετική διάθεση και δεύτερον (και κυριότερον) γιατί όσα σε βάραιναν την περασμένη σεζόν δεν «ροκάνισαν» μόνο την ηρεμία και την αισιοδοξία σου αλλά είχαν αντίκτυπο και στην εικόνα σου. Το άγχος σε γέμισε οξειδωτικό στρες που δημιούργησε πρόωρα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σου, η όψη σου κάποιες φορές έδειχνε κουρασμένη από τις ευθύνες και το τρέξιμο… Συνδύασε λοιπόν την αποφασιστικότητα με την πυγμή και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την ψυχική σου ισορροπία και το πράο σου βλέμμα.

 

  1. Συνδυασμός ισχυρής ενυδάτωσης + ολοκληρωμένης προστασίας ημέρας

Μία αφυδατωμένη επιδερμίδα. Αυτό είναι το σουβενίρ που σου άφησε ο χειμώνας και τώρα, είναι η εποχή να αναπληρώσεις την χαμένη υγρασία γιατί η ενυδατωμένη, ελαστική επιδερμίδα είναι πάντα πιο γοητευτική. Κάνε λοιπόν τον σωστό συνδυασμό στην πρωινή ρουτίνα ομορφιάς σου: ως πρώτο βήμα, χρησιμοποίησε την υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση του Pure Collagen Cream Booster για να διατηρήσεις το δέρμα σου βαθιά ενυδατωμένο και σφριγηλό. Για τις μέρες, πάλι που χρειάζεσαι ένα έξτρα boost ελαστικότητας, υπάρχει το Εlastin Refill Cream Booster που ενισχύει την καθημερινή σου κρέμα με ελαστίνη, μία δομική πρωτεΐνη που έχεις ούτως ή άλλως στο δέρμα σου και το κρατάει σφικτό. Μετά, σειρά έχει η Active Block SPF 25, η εξειδικευμένη κρέμα ημέρας που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου αποτελεσματικά, θα λειάνει τις λεπτές γραμμές, θα προλάβει τις πρώτες ρυτίδες και θα σου προσφέρει αντηλιακή προστασία για ξέγνοιαστες ανοιξιάτικες βόλτες.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

mens care
Συμβουλές για Ανδρικό Καθαρισμό Προσώπου

 

  1. Συνδυασμός ολικής αναδόμησης + αντιγηραντικής φροντίδας νύχτας

Αν δεν ανανεώσεις την όψη σου την εποχή της ανανέωσης, τότε πότε; Πριν πέσεις για ύπνο, εφάρμοσε μία πιο ενισχυμένη αντιγηραντική ρουτίνα ομορφιάς συνδυάζοντας το Peptides & Stems Cream Booster με τη Night Force Α+Ε Cream. Η δράση του booster θα κάνει θαύματα στα σημεία γήρανσης που εμφανίστηκαν στην επιδερμίδα σου και θα την αναδομήσει αποτελεσματικά. Και όλα αυτά, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη θεαματική αντιγηραντική προστασία της κρέμας νύχτας που μειώνει ορατά τις ρυτίδες και χαρίζει ξανά νεανική όψη.

Πες ναι στους 4 απόλυτους συνδυασμούς που θα αποκαλύψουν τον πιο όμορφο, αναζωογονημένο, ανοιξιάτικο εαυτό σου και «ανοίξου» σε όλα τα υπέροχα που φέρνει μαζί της η εποχή της αναγέννησης.