happy woman smiling

Ομορφιά Προσώπου: Εμπιστεύσου τον Εαυτό σου!

Κανείς δεν ξέρει το πρόσωπό σου, καλύτερα από σένα.

Τα beauty trends αλλάζουν, τα social media «οργιάζουν» κι εσύ… μένεις μπερδεμένη να βομβαρδίζεσαι από διαφορετικές γνώμες και συμβουλές για την επιδερμίδα σου. Η συνάδελφος συστήνει την αγαπημένη της ενυδατική, η μαμά σού φωνάζει να μην ξεχάσεις το υαλουρονικό-και το ζακετάκι-, η διάσημη blogger σου προτείνει νέα προϊόντα ομορφιάς και εσύ χάνεσαι μέσα σ’ έναν ωκεανό υπερπληροφόρησης. «Να τους ακούσω, όλους;» αναρωτιέσαι. Φυσικά. Αλλά άκουσε και κάποιον ακόμα, που ξέρει να σε οδηγήσει στη σωστή περιποίηση: τον εαυτό σου.

 

Boost your ego

Όσο κι αν παρασύρεσαι από τις γνώμες των άλλων, όσο κι αν «λυγίζεις» στις νέες προσταγές της μόδας, βαθιά μέσα σου ξέρεις πως μόνο εσύ μπορείς να διαβάσεις την επιδερμίδα σου, σπιθαμή προς σπιθαμή, σαν ανοιχτό βιβλίο. Και άρα, μόνο εσύ ξέρεις πώς να καλύψεις τις ανάγκες της, προσωρινές ή μόνιμες. Μπορεί να μη χαίρεσαι ιδιαίτερα στη διαπίστωση πως το δέρμα σου είναι λιπαρό, θαμπό, αφυδατωμένο, με ρυτίδες ή ακόμα και να αρνείσαι να το παραδεχθείς, όμως ξέρεις. Και η γνώση είναι το πρώτο βήμα για να φτάσεις στη λύση. Κοιμάσαι καλά; Ενυδατώνεσαι αρκετά; Εκτίθεσαι πολύ στον ήλιο; Κάνεις ρυτίδες όταν γελάς; Αυτά και άλλα τόσα είναι ερωτήματα που μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις για λογαριασμό σου γνωρίζοντας τις καθημερινές σου συνήθειες και τον τρόπο ζωή σου. Και αυτές οι απαντήσεις, θα σε κάνουν να παρατηρήσεις την επιδερμίδα σου προσεκτικά και να καταλάβεις ποιο είναι το σχέδιο δράσης που χρειάζεται η δική σου και μόνο δική σου καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Έλα λοιπόν… αγάπα το «εγώ» σου γιατί δεν θα το αγαπήσει κανείς περισσότερο από ’σένα! Διάλεξε μόνη σου τη beauty φροντίδα σου και δώσε ένα boost στην ομορφιά σου και κυρίως… στην αυτοπεποίθησή σου!

 

Cream Boosters Velvet Concentrate από τη FREZYDERM.

Αναβάθμισε την καθημερινή σου φροντίδα ομορφιάς.

Εντόπισες τις ανάγκες της επιδερμίδας σου; Τέλεια. Τώρα ετοιμάσου να φτιάξεις την πιο tailor-made ρουτίνα ομορφιάς που είχες ποτέ με τα νέα Cream Boosters Velvet Concentrate, την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά personalized cosmetics με την υπογραφή της FREZYDERM.

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 14 υπερσυμπυκνωμένες συνθέσεις στοχευμένης δράσης έχεις στη διάθεσή σου για να ενισχύσεις στο μάξιμουμ την καθημερινή σου ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα FREZYDERM. Κι αν αναρωτιέσαι πού κρύβεται αυτή η δύναμη ομορφιάς, θυμήσου το όνομα Velvet…ναι, σωστά κατάλαβες. Η κορυφαία τεχνολογία που γνώρισες στα διάσημα αντηλιακά FREZYDERM είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει ματ τελείωμα, βελούδινη αίσθηση και εντυπωσιακή όψη της επιδερμίδας.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman applies make up
Γιατί “Σπάει” το Make-up; 3 Τρόποι να το Αποφύγετε

 

Το παιχνίδι της ομορφιάς δεν έχει κανόνες

Δικό σου το πρόσωπο, δικοί σου και οι συνδυασμοί. Θες να χρησιμοποιήσεις το ίδιο Cream Booster μία ή δύο φορές την ημέρα για 10 ημέρες; Μπορείς. Θες να χρησιμοποιήσεις άλλο Cream Booster το πρωί και άλλο το βράδυ; Κανένα πρόβλημα. Κι όταν τελειώσει η χρήση ενός Booster, μπορείς να επαναλάβεις το ίδιο ή να συνεχίσεις με διαφορετικό. Όσο αλλάζουν οι ανάγκες σου θα αλλάζουν και οι επιλογές σου. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Δεν υπάρχουν οδηγίες… σ’ αυτό το παιχνίδι ομορφιάς βγαίνεις νικήτρια εσύ όπως θες, όταν θες, όσες φορές θες.

 

Βάλε το σχέδιο σε εφαρμογή

Εφάρμοσε από μία σταγόνα Cream Booster σε μέτωπο, πηγούνι, παρειές, άπλωσε σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις και… έτοιμη. Τώρα μπορείς να συνεχίσεις τη ρουτίνα περιποίησης με την καθημερινή σου κρέμα ή τον ορό. Τόσο απλά, τόσο προσωπικά, τόσο αποτελεσματικά!

Ανακάλυψε εδώ τη θαυματουργή σειρά Cream Boosters Velvet Concentrate, δημιούργησε τα δικά σου tailor-made 10ήμερα πρωτόκολλα περιποίησης και άσε την κολλητή να ποστάρει ακόμα στον «τοίχο» σου beauty tips.