woman applies cream in her eyes

Γιατί Πρέπει να Βάζω Κρέμα Ματιών;

Πολλά είναι τα προϊόντα περιποίησης που αποτελούν μέρος του καθημερινού μας προγράμματος. Τα ενυδατικά προϊόντα καθώς και τα προϊόντα καθαρισμού και απολέπισης θεωρούνται απαραίτητα για την περιποίηση του προσώπου. Είναι πολλοί εκείνοι που δεν θεωρούν απαραίτητες τις κρέμες ματιών, αλλά έχουν δίκιο;

Το δέρμα γύρω από το μάτια είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο. Αυτός είναι και ο λόγος που σε αυτή την περιοχή εμφανίζονται πρώτα οι ρυτίδες σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο. Ιδανικά, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε κρέμα ματιών από τα 20 αλλά δεν είναι ποτέ αργά για να ξεκινήσουμε!

Κάποιες κρέμες καθιστούν λιγότερο ορατές τις λεπτές γραμμές και αποτρέπουν τη δημιουργία νέων ρυτίδων. Ανάλογα με το είδος της κρέμας που χρησιμοποιείτε, μπορούν να μειώσουν το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Η κρέμα ματιών αποτελεί στην ουσία μια επένδυση προκειμένου το δέρμα σας να παραμείνει λείο και φρέσκο για περισσότερο.

Να θυμάστε πάντοτε να καθαρίζετε το πρόσωπό σας, ειδικά όταν ξυπνάτε ή όταν επιστρέφετε στο σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα. Πάρτε λίγη κρέμα με το δάχτυλό σας και απλώστε την ταμποναριστά στο ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια σας με κατεύθυνση προς το πόδι της χήνας. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε την το πρωί και πριν τον βραδινό ύπνο.

Η αντιρυτιδική μας κρέμα Eye Cream συσφίγγει και αναπλάθει το δέρμα κάτω από τα μάτια ενώ προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και ελαχιστοποίηση των ρυτίδων.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

young woman applying face cream
Summer guide: Οδηγός «επιβίωσης» δέρματος και το βήμα που ξεχνάς

Η απαλή κρέμα-gel Eye Balm μειώνει τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο και τη θαμπή όψη γύρω από τα μάτια. Η καταπραϋντική αυτή κρέμα αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης στα μάτια.