beautiful woman hands with cream

Σκασμένα Χέρια από το Κρύο; Όχι πια!

Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και το κρύο «βάζει για τα καλά το χεράκι του» στην ταλαιπωρία των χεριών μας. Δυνατοί άνεμοι, χιονοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες, κάνουν τα χέρια να χάνουν τη φυσική τους υγρασία και τελικά να ξεραίνονται, να «σκάνε» ακόμα και να εμφανίζουν πληγές από το «άνοιγμα». Όμως και η υπερβολική ζέστη παίζει τη φθορά των χεριών σας… στα δάχτυλά της. Γι΄ αυτό και όταν ανάβετε τη θέρμανση στο φουλ στο σπίτι ή το γραφείο, έχετε το ίδιο αποτέλεσμα ξηρών, σκασμένων χεριών. Τι κάνετε λοιπόν για να προστατεύσετε τα άνω άκρα σας από την ευαισθησία; Ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για να μην περάσει από το χέρι σας ούτε ίχνος ερεθισμού!

 

 

Η πρόληψη σάς ταιριάζει γάντι

Το δελτίο καιρού πρόβλεψε κρύο; Προβλέψτε και εσείς τη φθορά των χεριών σας και πάρτε μαζί σας ένα ζευγάρι γάντια. Μάλλινα ή δερμάτινα, δεν έχει σημασία, αφού και τα δύο θα κρατήσουν τον κρύο αέρα έξω και τον ζεστό μέσα, εμποδίζοντας την ξηρότητα.

 

 

Χέρια ενυδατωμένα, δύσκολα σκασμένα

 Αν τα γάντια δεν σας φαίνονται πρακτική λύση, υπάρχει κι άλλος τρόπος να προλάβετε το «σκάσιμο» των χεριών. Μετά το ντους το πρωί και πριν πέσετε για ύπνο το βράδυ, απλώστε στα χέρια σας την Dermofilia Hand Cream. Tην πρωτοποριακή πλούσια κρέμα που όχι μόνο ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα αλλά την προστατεύει με διπλή δράση: 1) προφυλάσσει τον δερματικό φραγμό και δημιουργεί έξτρα στιβάδα προστασίας από την απώλεια υγρασίας και από δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονές και 2) ενυδατώνει και αποκαθιστά την κεράτινη στιβάδα του δέρματος ανακουφίζοντας έτσι τα χέρια από δερματικά προβλήματα όπως ατοπική δερματίτιδα, τραχύτητα, αφυδάτωση κ.λπ. Και το καλύτερο; Έχει τόσο δυνατή δράση που αντέχει για 2-3 πλυσίματα, χωρίς να χρειάζεται ξανά επάλειψη. Με λίγα λόγια, είναι η πλέον ιδανική προστατευτική και ανακουφιστική φροντίδα για τα ευαίσθητα χέρια.

 

 

 

Εσείς κοιμάστε και η φροντίδα των χεριών σας δουλεύει

Ενυδατικά γάντια: η δοκιμασμένη μέθοδος για να παραμείνουν τα χέρια σας ενυδατωμένα και βελούδινα για ώρες. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε εύκολα online ή από τα φυσικά φαρμακεία, αρκεί να προσέξετε να επιλέξετε ένα ζευγάρι 100% βαμβακερό γιατί είναι πιο αποδοτικό. Πριν φορέσετε τα γάντια, βάλτε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα χεριών και κάντε μασάζ σε όλη την περιοχή, ειδικά ανάμεσα στις αρθρώσεις των δακτύλων που είναι πιο επιρρεπείς στην ξηρότητα. Βάλτε τα γάντια και ύστερα χαλαρώστε με την αγαπημένη σας ταινία ή ακόμα καλύτερα κοιμηθείτε για να αφήσετε το μαγικό σας αξεσουάρ να κάνει το θαύμα του όλη νύχτα. Το πρωί, θα νιώσετε τα χέρια σας πιο μεταξένια από ποτέ.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

fit young woman
Χαλάρωση σώματος & λαιμού μετά την απώλεια βάρους

 

 

 

Η διατήρηση της υγρασίας είναι στο χέρι σας

 Εννοείται πως η σωματική υγιεινή είναι πάνω απ’ όλα. Εννοείται πως πρέπει να πλένετε τα χέρια σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την τουαλέτα ή κάθε φορά που είναι απλώς λερωμένα τα χέρια σας. Όμως η δική σας υγιής συνήθεια κάνει τα άνω άκρα σας να χρειάζονται χείρα βοηθείας. Κι αυτό γιατί το συχνό πλύσιμο δεν αφαιρεί μόνο τα μικρόβια αλλά και τη φυσική λιπαρότητα από την επιδερμίδα, κάνοντάς την έτσι ευάλωτη στην ξηρότητα. Για να την προλάβετε, μετά από κάθε πλύσιμο χεριών εφαρμόστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα. Καλό είναι να έχετε πάντα μία στην τσάντα σας ή στο γραφείο, για παν ενδεχόμενο.

 

Νύχια που «βγάζουν νύχια»;

 Αν  τα νύχια και οι παρωνυχίδες σας «επιτίθενται» σε κάθε μαλακτική φροντίδα και επιμένουν στο πρόβλημα, περιποιηθείτε τα καθημερινά με Volpaderm Nails Treating Gel, το ειδικό gel της FREZYDERM και ξεχάστε τα αδύναμα, εύθραυστα νύχια που σπάνε.

 

Πρόληψη και φροντίδα λοιπόν και ανεξαρτήτως καιρού, θα ’χετε επιδερμίδα

που «Χέρι άκρας υγείας». Για περισσότερα tips φροντίδας της επιδερμίδας σας, επισκεφθείτε το  blog μας.