athletic woman checking her fitbit

Τι σημαίνει «τέλειο σώμα» και πώς θα το αποκτήσω;

Υπάρχει τελικά αυτό που ονομάζουμε «το τέλειο σώμα» και ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε τη σιλουέτα που επιθυμείτε, αξίζει να διαβάσετε παρακάτω.

Το τέλειο για ’μένα ή το τέλειο για ’σένα;

Ψηλό, λιγότερο ψηλό, λεπτό, σκυφτό, «καμαρωτό», «γεμάτο», με καμπύλες, με στενή μέση, με φαρδιά λεκάνη, με σωματότυπο «μήλο» ή «αχλάδι»…  το σώμα του καθενός μας είναι από τη φύση του διαφορετικό. Και είναι ακριβώς αυτά τα ετερόκλητα στοιχεία που κάνουν τις σιλουέτες των ανθρώπων να ξεχωρίζουν (όπως ακριβώς και η προσωπικότητά τους) και εμάς να τις αγαπάμε χάρη σ’ αυτή τους την μοναδικότητα. Όμως δεν έχουμε όλοι τις ίδιες προτιμήσεις και επιθυμίες ούτε την ίδια φιλοσοφία περί «τελειότητας». Έτσι λοιπόν, όταν στοχεύει καθένας μας στο τέλειο σώμα, χρειάζεται να λαμβάνει υπόψη του ποιο είναι το «τέλειο» αποκλειστικά για τον δικό του σωματότυπο, τη δική του ανατομία, τη δική του αισθητική, τη δική του ανάγκη και επιθυμία. Και φυσικά, χρειάζεται να λαμβάνει υπόψη ότι τα 100% αψεγάδιαστα σώματα χωρίς το παραμικρό ίχνος μικρής ατέλειας ανήκουν στη σφαίρα της εικονικής πραγματικότητας. Άλλωστε, ακόμη και κορυφαία μοντέλα παγκοσμίου φήμης που θαυμάζουμε για το υπέροχο κορμί τους συχνά παραδέχονται με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως διαθέτουν «ψεγάδια», όπως όλοι.

Τελειοποιώ σημαίνει φροντίζω

Όσο πιο πολύ περιποιείσαι κάτι, τόσο πιο πολύ το βελτιώνεις και το οδηγείς στην επιθυμητή εικόνα. Μία αλήθεια που ισχύει για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και του σώματός μας, φυσικά. Μέσα από τη διαρκή φροντίδα του, μπορούμε να του χαρίσουμε την καλύτερη εκδοχή του και να φτάσουμε στο αποτέλεσμα της δικής μας τέλειας όψης.

Πώς επιτυγχάνουμε το δικό μας τέλειο σώμα;

 Μέσω

…της διατροφής: τρανς λιπαρά, υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα, πρόχειρο φαγητό, τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και ζάχαρη προσθέτουν επιπλέον θερμίδες χωρίς θρεπτική αξία. Αντίθετα, μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και καλά λιπαρά διατηρεί το σώμα μας στο σωστό βάρος και του χαρίζει υγεία και ευεξία. Και βέβαια, το να πίνουμε νερό διατηρεί το σώμα μας ενυδατωμένο και το δέρμα μας ελαστικό και σφριγηλό.

…της άσκησης: όχι απαραίτητα μέσω ενός συγκεκριμένου προγράμματος γυμναστικής, αν αυτό δεν είναι στις επιλογές μας, αλλά μέσω οποιασδήποτε μορφής άσκησης κρατάει το σώμα μας σε κίνηση και σε καλή φόρμα που αντανακλάται και στην εικόνα του. Ακόμη και λίγα λεπτά περπάτημα μέσα στη μέρα είναι προτιμότερα από το τίποτα.

…της σωστής στάσης σώματος: όποιος και αν είναι ο σωματότυπός μας, όταν στεκόμαστε ευθυτενώς, χωρίς να γέρνουμε το σώμα μας όταν καθόμαστε ή περπατάμε, αυτομάτως βελτιώνουμε την κορμοστασιά και την εικόνα της σιλουέτας μας.

…της καθημερινής ενισχυτικής βοήθειας: εστιάζοντας στοχευμένα στα σημεία του σώματός μας που θα θέλαμε να βελτιώσουμε μέσα από τα κατάλληλα προϊόντα, μπορούμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί τις προσδοκίες μας. Αν, για παράδειγμα, ο στόχος μας είναι η σύσφιγξη σε κοιλιά, γλουτούς ή μπράτσα λόγω της απότομης απώλειας βάρους ή κατά τη διάρκεια της δίαιτας ή μετά την εγκυμοσύνη, η συσφιγκτική κρέμα Reform Abdomen Care Cream είναι ιδανική για να

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman back
Σπυράκια στο σώμα & πού μπορεί να οφείλονται

καταπολεμήσουμε τη χαλάρωση και να σμιλεύσουμε την επιδερμίδα στα συγκεκριμένα σημεία. Αν, από την άλλη, επιδιώκουμε ένα πολλαπλό αποτέλεσμα επανόρθωσης η πολυδύναμη Trippleffect CreamGel που ενεργοποιεί τον μηχανισμό λιπόλυσης, συσφίγγει και μειώνει την κυτταρίτιδα είναι η τέλεια επιλογή για να ανακτήσει η επιδερμίδα μας τη σφικτή, λεία όψη της.

Ό,τι και αν σημαίνει για καθένα και καθεμία από εμάς «τέλειο σώμα», μπορούμε να το κατακτήσουμε με μικρές καθημερινές συνήθειες που είτε πιο σύντομα είτε πιο μακροπρόθεσμα θα κάνουν τη διαφορά στην εικόνα μας.