akmi

Μια Εναλλακτική Θεραπεία για τα Συμπτώματα Ακμής

Το λιπαρό δέρμα και η ακμή -η πλέον συνήθης δερματοπάθεια- είναι προβλήματα που απασχολούν περίπου το 90% των εφήβων, αλλά συχνά κάνουν την εμφάνισή τους και στους ενήλικες.

Η ακμή εκδηλώνεται κυρίως με φλεγμονές και μαύρα στίγματα, ενώ οφείλεται στην έντονη δραστηριότητα των ορμονών, όμως επηρεάζεται και από άλλους παράγοντες, όπως το άγχος, την ατμοσφαιρική μόλυνση, τη λήψη φαρμάκων, το κάπνισμα, καθώς και τη χρήση λιπαρών καλλυντικών.

Ανάλογα με την ένταση των συμπτωμάτων, η ακμή διακρίνεται σε ήπια, μέτρια και σοβαρή. Για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της, είναι αναγκαία η χρήση καινοτόμων προϊόντων που, αφενός θα μπορούν να συνδυαστούν με τη φαρμακευτική αγωγή του γιατρού σας, αφετέρου δε θα προκαλούν ερεθισμούς και θα συμβάλλουν άμεσα στη βελτίωση της εικόνα της επιδερμίδας.

Ποιες είναι λοιπόν οι μοναδικές ιδιότητες που πρέπει να αναζητάτε στα προϊόντα φροντίδας του ακνεϊκού ή λιπαρού δέρματος;

 

Αντιμετώπιση και θεραπεία

Το πρώτο προϊόν που χρειάζεστε, σαν συνέχεια ή παράλληλα με τη θεραπεία που σας έχει συστήσει ο γιατρός σας, είναι μία εξειδικευμένη κρέμα με αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση.

η σειρά της Ac-Norm Medilike, που αποτελείται από τις  Ac-Norm Medilike Effect 1, 2 και 3, Creams είναι αυτό που χρειάζεστε για τη μείωση των συμπτωμάτων της ακμής Τύπου 1,2.3. (ιατροτεχνολογικά προϊόντα, CΕ 2803).

Εφαρμόστε 1-3 φορές την ημέρα και παρατηρήστε το δέρμα σας, μέρα με τη μέρα, να λάμπει!

 

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας καθαρισμού του δέρματός σας –ιδιαιτέρως όταν αυτό είναι λιπαρό με τάσεις προς ακμή.

Με την βελούδινη και ματ όψη της, η ενυδατική Ac-Norm Aquatic cream προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα, μειώνει αποτελεσματικά τα εμφανή σημάδια ξηροδερμίας και παράλληλα ελαχιστοποιεί τη δερματική δυσανεξία και τους ερεθισμούς.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman checking her face scars
Ουλές Ακμής: Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης

Ακόμη και για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες, το Ac-Norm Aquatic serum με την ανάλαφρη oil-free σύνθεσή του, προσφέρει εντατική ενυδάτωση σε βάθος στην ξηρή και την αφυδατωμένη επιδερμίδα και μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε και πριν από την κρέμα περιποίησης.

 

Περιποίηση και προστασία

Απαιτητικό δέρμα σημαίνει και απαιτητική περιποίηση. Η σειρά Ac-Norm είναι ο “ειδικός”, για όλους τους τύπους της ακμής. Έγχρωμη και με επικαλυπτική δράση, η  Ac-Norm Tinted Cream χαρίζει τέλεια ματ κάλυψη στις ατέλειες της ακνεϊκής επιδερμίδας και είναι εξοπλισμένη με αντηλιακά φίλτρα, για την επιπλέον προστασία που όλοι χρειαζόμαστε.

 

Extra Tips

 

  • Φροντίστε να μην παραλείπετε τον καθαρισμό του προσώπου σας, πρωί και βράδυ.
  • Να έχετε δική σας πετσέτα προσώπου και να την αλλάζετε συχνά.
  • Μην δανείζετε τα προϊόντα μακιγιάζ και τα πινέλα σας.
  • Αν χρησιμοποιείτε σφουγγαράκι ή πινέλα για το make-up, θα πρέπει να τα πλένετε με αντισηπτικό σαπούνι για να αποφύγετε πιθανότητες μόλυνσης.

 

Και μην ξεχνάτε! Η ακμή είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί να δείξετε υπομονή κατά τη διάρκεια θεραπείας με το δερματολόγο σας, συνέπεια στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας και εμπιστοσύνη στις ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης και φροντίδας FREZYDERM!