40 year old woman applying cream

Μείωση Ρυτίδων: Η Δική σου Στιγμή να Δράσεις

Αν διανύεις τη δεκαετία των 40, μάλλον γνωρίζεις ήδη ότι βιώνεις μία ξεχωριστή φάση της ζωής σου. Υπενθύμισε στον εαυτό σου όλα όσα έχεις το προνόμιο να ζεις αυτήν την περίοδο και μάθε γιατί, ειδικά τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις τις κινήσεις-ματ που θα βελτιώσουν την εικόνα της επιδερμίδας σου.

 

Your time to show up

Η περίοδος της ζωής σου λίγο μετά τα 40 είναι μοναδική.  Πολύ απλά γιατί χαίρεσαι τον πιο «πληθωρικό εαυτό» σου. «Οπλισμένη» με ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση και έχοντας μεγαλύτερη γνώση και επίγνωση, ξέρεις ποια είσαι και πώς θες να «βαδίζεις» ενώ οι πλούσιες εμπειρίες σου είναι ένα πολύτιμο δώρο ζωής. Στη φάση αυτή, που ανακαλύπτεις τον πιο αποφασιστικό και αποφασισμένο εαυτό σου, η φροντίδα σου έχει τη θέση που της ταιριάζει: την υψηλότερη. Και αν έως τώρα «έψαχνες τα πατήματά σου» στην περιποίηση του δέρματός σου, τώρα ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεται η επιδερμίδα σου, για να λάμψει ξανά. Έχοντας «χαρτογραφήσει» σωστά τις ανάγκες της (και τις σταθερές και αυτές που εμφανίζονται περιστασιακά), ξέρεις πώς θα της προσφέρεις την κατάλληλη καλλυντική φροντίδα.

 

Your time to act

Δεν είναι μόνο ότι την περίοδο αυτή, έχεις πια κατασταλαγμένη γνώση του τι χρειάζεται η beauty ρουτίνα σου. Είναι και ότι γνωρίζεις ότι τώρα, την περίοδο 40+, είναι η κομβική στιγμή για να βελτιώσεις τα σημάδια φθοράς στο δέρμα σου και να προλάβεις τυχόν καινούργια. Γιατί ξέρεις καλά ότι στην αντιγήρανση όσο πιο έγκαιρα δρας τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Τώρα λοιπόν, είναι η ιδανική στιγμή: για να μειώσεις τις ρυτίδες σε έκταση και βάθος, πριν εδραιωθούν στην επιδερμίδα σου, για να καταπολεμήσεις τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης επαναπροσδιορίζοντας έγκαιρα το οβάλ του προσώπου σου και για να αναπλάσεις την επιδερμίδα στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, πριν «σπάσει» περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου.

 

Skincare action plan μέρα-νύχτα

Θα σου αρέσει σίγουρα:

video thumbnail
Οι ιδανικές λύσεις για αντιγήρανση προσώπου

Η έγκαιρη δράση ενάντια σε ρυτίδες και χαλάρωση χρειάζεται να είναι επιπλέον πλήρης και συστηματική. Γι’ αυτό, επιλέγεις την ολοκληρωμένη σειρά AntiWrinkle Rich με αντιρυτιδικά προϊόντα που καλύπτουν όλο το εύρος των αναγκών του δέρματός σου μέσα στο 24ωρο. Με ισχυρά Πεπτίδια να πρωταγωνιστούν στις συνθέσεις της, η σειρά AntiWrinkle Rich χαρίζει δραστικά και ορατά αποτελέσματα μείωσης ρυτίδων, σύσφιγξης και αύξησης της συνοχής του δέρματος. Το πρωί, ξεκινάς εφαρμόζοντας σε πρόσωπο και λαιμό την AntiWrinkle Rich Day Cream, με Τετραπεπτίδιο που βελτιώνει τη δερματική πυκνότητα. Οι ρυτίδες «γεμίζουν» από μέσα και η επιδερμίδα συσφίγγεται. Πιο σφριγηλό δέρμα όμως σημαίνει και πιο ομοιόμορφο περίγραμμα προσώπου αφού το οβάλ επαναπροσδιορίζεται. Τέλος, η αγαπημένη σου κρέμα ημέρας είναι ειδικά μελετημένη να προστατεύει τα βλαστοκύτταρα από τη φθορά γεγονός που επιτρέπει στο δέρμα να αναδομείται και να αυτοεπιδιορθώνεται ταχύτερα αλλά και να ενεργοποιείται για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Και αν αναρωτιέσαι τι να κάνεις για τη νύχτα, τότε που τα κύτταρα του δέρματός σου έχουν τη δική τους στιγμή να ανανεώνονται, η απάντηση είναι: «Εφάρμοσε AntiWrinkle Rich Night Cream». Εμπλουτισμένη με συνδυασμό 2 Πεπτιδίων, προσφέρει μείωση ρυτίδων σε βάθος και έκταση, μιμείται τη δράση της ορμόνης νεότητας για την παραγωγή κολλαγόνου και επαναφέρει το σφρίγος στην επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα ορατό αποτέλεσμα ανόρθωσης στο περίγραμμα του προσώπου.

Ολοκλήρωσε την αντιρυτιδική σου φροντίδα, εφαρμόζοντας πρωί και βράδυ γύρω από τα μάτια την Eye Cream. H σύνθεσή της με δύο προσεκτικά επιλεγμένα Πεπτίδια αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου στο λεπτό «δέρμα» κάτω από τα μάτια, αποκαθιστώντας την ελαστικότητά του, λειαίνει τις ρυτίδες και επαναφέρει τη νεανικότητα και τη λάμψη στο βλέμμα.

 

Απόλαυσε κάθε στιγμή της περιόδου των 40s, καλωσόρισε με χαρά τα προνόμια που έρχονται μαζί της και άδραξε τη δική σου στιγμή, για να δράσεις ενάντια σε ό,τι θα ήθελες να απομακρύνεις από τον καθρέπτη σου.

Your time is now!