tea wrappedn in blankets

Κρύωμα: Αντιμετώπιση με Ομοιοπαθητική!

Ακολουθώντας ομοιοπαθητική αγωγή, ξέρετε ούτως ή άλλως να εκτιμάτε την αξία και τη σημασία ενός ολιστικού πλάνου δράσης που στοχεύει στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος. Αυτό το «σφαιρικό σχέδιο» θα επιστρατεύσετε και φέτος τον χειμώνα, για να ανακάμψετε γρήγορα.

 

  • «Πυλώνας διατροφή»: Κάτι φρέσκο, θρεπτικό και ωφέλιμο στο πιάτο και το ποτήρι

Το να τρώτε υγιεινά, αποφεύγοντας τις επεξεργασμένες τροφές όταν υποφέρετε από το κρυολόγημα, είναι «ένα κι ένα» για ταχεία ανάρρωση. Στο πλαίσιο αυτής της ευεργετικής διατροφής, χρειάζεται να εντάξετε και συγκεκριμένες τροφές που θα θωρακίσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Τα εσπεριδοειδή, για παράδειγμα, με την πολύτιμη βιταμίνη C που περιέχουν, θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να αντιμετωπίσει γρηγορότερα το κρύωμα. Μια φρουτοσαλάτα με πορτοκάλια ή γρέιπφρουτ, είναι απαραίτητα για το μενού σας τις μέρες που νιώθετε καταβεβλημένοι. Εάν πάλι, στο πλαίσιο του κρυολογήματος, σας ταλαιπωρεί ένα ενοχλητικό «γαργάλημα» στον λαιμό, ξέρετε πως έχετε στο ντουλάπι σας κάτι που θα βοηθήσει. Το αγαπημένο σας μέλι με τις γνωστές αντιμικροβιακές του ιδιότητες, θα καταπραΰνει τον πονόλαιμο και θα σας ανακουφίσει από τον βήχα. Ο συνδυασμός του δε με το λεμόνι και λίγο ζεστό νερό, δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ευεργετικό ρόφημα για αυτές τις περιπτώσεις. Και βέβαια, η κατανάλωση άφθονων υγρών θα προλάβει την αφυδάτωση, θα συμβάλλει στη ρευστοποίηση των εκκρίσεων και θα διευκολύνει τη ρινική αποσυμφόρηση.

 

  • «Πυλώνας ξεκούραση»: γεμίζω τις μπαταρίες μου και καταπολεμώ το κρύωμα

Ένα σώμα κουρασμένο και καταπονημένο από τα συμπτώματα του κρυολογήματος, δεν μπορεί να ανακάμψει εύκολα. Χρειάζεται να φροντίζετε λοιπόν τον εαυτό σας, χαρίζοντάς του έναν επαρκή και ποιοτικό ύπνο, όχι μόνo τη νύχτα αλλά και μέσα στην ημέρα. Μία μεσημεριανή ή απογευματινή σιέστα με συνθήκες που θα ευνοήσουν τη χαλάρωσή σας (ησυχία, συσκότιση, σωστή θερμοκρασία δωματίου) είναι ό,τι πρέπει για ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα που θα  αντιμετωπίσει πιο εύκολα το κρύωμα.

 

  • «Πυλώνας αποσυμφόρηση»: χωρίς συνάχι αλλά και χωρίς θυσίες

Η επίμονη καταρροή είναι συνήθως από τα βασικά συμπτώματα ενός κρυολογήματος. Καθώς το συνάχι δυσκολεύει την ποιότητα της καθημερινότητά σας, χρειάζεται να το σταματήσετε με κάθε τρόπο αλλά όχι με κάθε κόστος. Γι’ αυτό, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα ρινικό σπρέι που περιέχει συστατικά που αποφεύγονται στην ομοιοπαθητική γιατί ακυρώνουν τη δράση της. Αυτή σας ακριβώς την ανάγκη για αποσυμφόρηση χωρίς συμβιβασμούς, καλύπτει το Nazal Cleaner Homeo, το συμβατό με ομοιοπαθητική αγωγή αλατούχο διάλυμα που απελευθερώνει την αναπνοή, απομακρύνοντας τη βλέννα και ανακουφίζει από τα συμπτώματα του κρυολογήματος, χωρίς να περιέχει κορτιζόνη ή φαρμακευτικές ουσίες που προκαλούν εθισμό. Έχοντας στην «καρδιά» της σύνθεσής του τον Ανθό Αλατιού Μεσολογγίου, έναν πολύτιμο θησαυρό της φύσης για την υγεία της ρινικής κοιλότητας και περιέχοντας μια σειρά ευεργετικών συστατικών φυσικής προέλευσης (Αλθαία, Μανόλια, Εχινάκεια, Τεϊόδεντρο και Πορτοκαλιά), το Nazal Cleaner Homeo είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε το κρύωμα με φυσικό τρόπο, συνεχίζοντας ανεμπόδιστα την ομοιοπαθητική σας αγωγή. Και για να θωρακίσετε ακόμη περισσότερο το ανοσοποιητικό σας σύστημα από το κρυολόγημα της εποχής και τα ενοχλητικά συμπτώματά του, μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας τα προϊόντα με καλλιέργειες μικροοργανισμών* Prodilac Immuno Shield Fast Melt (Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 60076/28.07.2016. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας. Υπεύθυνος Κυκλοφορίας: FREZYDERM ABEE, Μενάνδρου 75, 10437, Αθήνα, 2105246900).

Θα σου αρέσει σίγουρα:

holistic
Ομοιοπαθητική & ολιστική ιατρική

Μην ξεχνάτε βέβαια και τον πυλώνα «συμβουλές από τον ειδικό». Πριν πάρετε τα μέτρα σας, για να αντιμετωπίσετε το κρυολόγημα, μιλήστε πρώτα με τον ομοιοπαθητικό σας, ώστε να σας καθοδηγήσει στις λύσεις αντιμετώπισης που ενδείκνυνται στην περίπτωσή σας. Καλή ανάρρωση!

 

*Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν από τη λήψη τους και κυρίως αν είστε έγκυος, θηλάζουσα ή υπό φαρμακευτική αγωγή. Πριν τη χρήση, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε συσκευασία.