woman on the grass

Η Ομοιοπαθητική στην καθημερινότητά μας

Η ομοιοπαθητική υποστηρίζεται και ακολουθείται από μια ολοένα αυξανόμενη μερίδα του κοινού, ως μια εναλλακτική προσέγγιση στην προσπάθεια θεραπείας μιας σειράς ασθενειών. Βασιζόμενη στη χρήση μικρής συγκέντρωσης διαλυτών με ουσίες που βρίσκονται στη φύση, παρέχει μια διαφορετική επιλογή σε σχέση με τα παραδοσιακά φαρμακευτικά σκευάσματα και στόχο έχει την ενδυνάμωση του οργανισμού στο σύνολό του και στην αποκατάσταση της διαταραγμένης υγείας.

Τι είναι η ομοιοπαθητική; 

Πρόκειται, ουσιαστικά, για μία προσπάθεια υποβοήθησης των μηχανισμών της φυσικής άμυνας του ανθρώπινου οργανισμού, η οποία θα παρέχει λύσεις στην αντιμετώπιση κάποιων χρόνιων ασθενειών, αποφεύγοντας τις παρενέργειες που μπορεί να έχουν τα συμβατικά φάρμακα. Θεωρούμενη γενικώς ασφαλής, πάντα υπό τη συνεχή παρακολούθηση από καταρτισμένους επιστήμονες της ιατρικής, η ομοιοπαθητική είναι ίσως η πιο διαδεδομένη μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας για περισσότερα από 200 χρόνια και απευθύνεται σε ασθενείς που πάσχουν από άσθμα, ωτίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα, δερματίτιδες, κατάθλιψη, άγχος, αρθρίτιδα αλλά και διατροφικές αλλεργίες, ενώ την εφαρμόζουν άτομα όλων των ηλικιών.

 

Η ομοιοπαθητική στην καθημερινότητά μας 

Είναι γνωστό πως όσοι υιοθετούν τις πρακτικές ομοιοπαθητικής, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα προϊόντα υγιεινής, διατροφής και καλλυντικών που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους. Εάν ανήκετε σε αυτούς, τότε κατανοείτε πως η εύρεση προϊόντων αληθινά συμβατών με την ομοιοπαθητική σας θεραπεία είναι πραγματικά δύσκολη.

 

Είτε πρόκειται για ενυδάτωση και προστασία από τα έντομα, είτε για αντηλιακή προστασία και φροντίδα, απαραίτητα για τους καλοκαιρινούς μήνες που διανύουμε, αλλά και για τη συνολική περιποίηση και υγιεινή για το σώμα και το πρόσωπο, η FREZYDERM, σύμμαχός σας και στην ομοιοπαθητική θεραπεία, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προϊόντων συμβατών με την ομοιοπαθητική, που απευθύνονται στην κάθε σας ανάγκη.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

hay fever homeopathy
Αλλεργική ρινίτιδα: Θεραπεία με ομοιοπαθητική

 

Παρέχετε στο σώμα και το πρόσωπό σας φροντίδα και προστασία με φυσικό τρόπο χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε ή να διαταράξετε την ομοιοπαθητική θεραπεία σας με τα εξειδικευμένα προϊόντα ομοιοπαθητικής της FREZYDERM!