beautiful woman

Πώς να αποκτήσω πυκνά μαλλιά;

Κοιτάζετε παλιές φωτογραφίες και βλέπετε τα υπέροχα πλούσια μαλλιά που κάποτε είχατε. Τώρα όμως τα χρόνια έχουν περάσει και ναι τα μαλλιά σας δεν είναι τόσο πυκνά όπως παλιά. Ε και; Όλοι μεγαλώνουμε, η όψη μας αλλάζει, αλλά συνεχίζουμε και παραμένουμε υπέροχοι και πανέμορφοι. Με θετική σκέψη, με αυτοπεποίθηση και με τα παρακάτω tips εμείς θα νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και τα μαλλιά μας θα παραμείνουν όπως μας αρέσουν.

Έξυπνα κουρέματα

Ναι τα μακριά μαλλιά τα λατρεύουμε όλοι, τα κοντά όμως έχουν στιλ και άποψη. Ειδικά αν η τρίχα είναι λεπτή, καταστρέφονται πιο εύκολα και αυτό είναι πολύ πιο ορατό σε μαλλιά με μεγάλο μήκος. Επιλέξτε πιο κοντά κουρέματα που θα τα βοηθήσουν να δυναμώσουν και θα φαίνονται πιο υγιή και πυκνά.

Έξυπνη χωρίστρα

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Η χωρίστρα σας δεν πρέπει να ανήκει σε αυτά. Δοκιμάστε να αλλάξετε θέση στη χωρίστρα σας και θα εκπλαγείτε από το πόσο πιο πυκνά θα φαίνονται τα μαλλιά σας. Πειραματιστείτε και θα δείτε τα μαλλιά σας να αποκτούν περισσότερο όγκο με μια απλή κίνηση.

Κατάλληλη βούρτσα

Μπορεί να μην το είχατε σκεφτεί, αλλά ναι η βούρτσα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία των μαλλιών σας. Αν έχετε λεπτή τρίχα και θέλετε οι άκρες των μαλλιών σας να παραμείνουν μεταξένιες, βοηθήστε τες με απαλές και μαλακές βούρτσες. Σύντομα θα δείτε ότι τα μαλλιά σας θα δείχνουν πιο υγιή και πυκνά.

Σωστή αξιολόγηση

Πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την εποχική από τη χρόνια τριχόπτωση. Η εποχική τριχόπτωση είναι ένα συχνό φαινόμενο που επηρεάζει και τα δύο φύλα. Από τα μέσα καλοκαιριού έως τις αρχές φθινοπώρου οι άνθρωποι χάνουμε περισσότερες από 50 τρίχες την ημέρα. Αυτό οφείλεται σε διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες και κυρίως την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά δεν μας ταλαιπωρεί περισσότερο από 2 μήνες τον χρόνο. Η χρόνια τριχόπτωση παρατηρείται κυρίως στους άντρες και έχει πολλές αιτίες. Η λήψη φαρμάκων, η διατροφή, το στρες και διάφοροι γενετικοί παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε χρόνια τριχόπτωση. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να αξιολογήσουμε σωστά την κατάσταση. Αν παρατηρήσουμε έντονη τριχόπτωση, δηλαδή πάνω από 100 τρίχες ημερησίως τότε μάλλον πρόκειται για χρόνια τριχόπτωση και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με ειδική αγωγή και κατάλληλα προϊόντα.

Κατάλληλο σαμπουάν

Κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα αφήνουμε στη μοίρα. Μπορεί τα μαλλιά σας να έχουν πάρει την κατιούσα, αλλά εσείς είστε επικεφαλής. Η λύση κρύβεται σε εξειδικευμένα προϊόντα που θα ενδυναμώσουν την τρίχα. Τα τριχοτονωτικά σαμπουάν ενδυναμώνουν αποτελεσματικά τους θύλακες της τρίχας και δημιουργούν νέα, υγιή και γερά μαλλιά. Συγκεκριμένα το Hair Force Shampoo για άνδρες και γυναίκες ενισχύει την τριχοφυΐα σε ποσοστό 110%. Κι αν πιστεύετε πως τα εξειδικευμένα σαμπουάν δεν έχουν το επιθυμητό άρωμα, μια δοκιμή σίγουρα θα σας αλλάξει γνώμη.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

beautiful woman
Λαμπερά Μαλλιά: 5 απλές συνήθειες για να τα αποκτήσετε!

Λίγη περιποίηση ακόμα

Το σαμπουάν βοηθά, αλλά δεν αρκεί. Συνδυάστε το Hair Force Shampoo με τη Hair Force Lotion Extra, μια ειδική λοσιόν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, είτε αυτή είναι χρόνια είτε εποχική. Ταυτόχρονα, ξεκινήστε την ειδική αγωγή κατά της τριχόπτωσης Hair force monodoses day/night που συμβάλλει στον έλεγχο της ορμονοεπαγόμενης τριχόπτωσης, υποστηρίζοντας την αγκίστρωση της ρίζας επί του τριχωτού. Παράλληλα, ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, ενισχύει την τριχοφυΐα και παρέχει αντιφλεγμονώδη προστασία, με κλινικές μελέτες να δείχνουν πως πετυχαίνει αύξηση των τριχών σε φάση ανάπτυξης κατά 46%. Και για ακόμα πιο ολοκληρωμένη περιποίηση, ενισχύστε την προσπάθειά σας με το πλήρες συμπλήρωμα διατροφής Hair force tabs για μαλλιά, δέρμα & νύχια που μαζί με τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα, βοηθάει και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Σίγουρα η τριχόπτωση είναι ένα θέμα που δημιουργεί άγχος σε όλους μας. Μην ξεχνάτε όμως ότι η τεχνολογία και η φύση είναι δίπλα σας με λύσεις για κάθε περίπτωση, ενώ το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεστε εσείς καλά με τον εαυτό σας και να συνεχίζετε να τον φροντίζετε. Επιπλέον, μπορείτε να απευθυνθείτε στους ειδικούς για να σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε την κατάσταση, να σας καθοδηγήσουν και να δουλέψουν μαζί σας για να βρείτε την ιδανική λύση, στα μέτρα σας.