white teeth

Λευκότερα δόντια και χαμόγελα για κλικ

Δεν είναι τυχαίο που ξεκινάει από Α. Η αυτοπεποίθηση είναι Απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, για να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας και την εικόνα μας. Ένα από αυτά που μας την προσφέρει είναι σίγουρα και το Αστραφτερό χαμόγελο, επίσης με Άλφα κεφάλαιο.  Η κατάλευκη οδοντοστοιχία μάς βοηθά να μοιράζουμε άνετα τα χαμόγελά μας στους γύρω μας τόσο στις φυσικές συναναστροφές μας όσο και στο ψηφιακό μας socializing που είναι ούτως ή άλλως ενταγμένο στη ζωή μας.

Pic… your best smile

Στις χαρούμενες ή σημαντικές στιγμές μας, όλοι αγαπάμε να βγάζουμε pics (από το pictures), φωτογραφίες δηλαδή που θα κρατήσουμε για πάντα στη μνήμη μας αλλά και στo φωτογραφικό μας άλμπουμ. Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες των χαμογελαστών μας στιγμών, μάλιστα, τις ανεβάζουμε και στα social media. Είτε τις κρατάμε ως προσωπικό μας αναμνηστικό είτε τις μοιραζόμαστε με τους διαδικτυακούς και μη φίλους μας, ένα είναι σίγουρο: επιθυμούμε να έχουμε ένα όμορφο χαμόγελο. Αυτό, μας το προσφέρει αφενός μία καλή κατάσταση δοντιών που αντανακλάται και στην εικόνα μας αφετέρου μία οδοντοστοιχία με λευκό, λαμπερό χρώμα που αναδεικνύει το ευδιάθετο πρόσωπό μας και μας χαρίζει μία φρέσκια, ανανεωμένη, νεανική όψη.

Στην πρώτη εντύπωση, έχεις δεύτερη ευκαιρία;

Σε μία εποχή όπου οι διαπροσωπικές μας σχέσεις δεν περιορίζονται μόνο στην πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία αλλά και στις online επαφές, συχνά  οι πρώτες εντυπώσεις σχηματίζονται για κάποιον ηλεκτρονικά. Πολύ συχνά, ακόμη και ένας υποψήφιος εργοδότης σε γνωρίζει πριν καν σε γνωρίσει μέσα από το φωτογραφικό υλικό που παρέχεις στους λογαριασμούς σου  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε κάθε περίπτωση, ένα αστραφτερό χαμόγελο είναι η συνταγή της επιτυχίας για να κερδίσει κάποιος ευνοϊκή προδιάθεση, από όποιον και αν προέρχεται αυτή. Σύμφωνα με μία έρευνα1 της Αμερικανικής Ακαδημίας Κοσμητικής Οδοντιατρικής, το 48% των συμμετεχόντων (δηλαδή σχεδόν οι μισοί υποψήφιοι!) υποστήριξε πως το χαμόγελο είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που θυμάται κανείς πιο έντονα μετά την πρώτη του συνάντηση με κάποιον, πολύ πιο χαρακτηριστικό και από την ανάμνηση του πρώτου πράγματος που λέει κανείς στην πρώτη συνάντηση, όπως υποστήριξε των 25% των συμμετεχόντων. Μόλις το 9% των ερωτηθέντων απάντησε πως το πρώτο πράγμα που θυμάται από τον άλλον σε μια πρώτη συνάντηση είναι το τι ρούχα φορούσε και μόλις το 8% απάντησε πως στάθηκε κατά κύριο λόγο στη μυρωδιά του άλλου. Συμπέρασμα; Η εικόνα του χαμόγελου ήταν αυτή που έκλεψε με διαφορά τις εντυπώσεις κατά την πρώτη γνωριμία.

@home λευκαντική φροντίδα για χαμόγελο που κάνεις άνετα share

Αυτή η φωτογραφία με το πιο λαμπερό μας χαμόγελο που θα ανεβάσει τη αυτοπεποίθησή μας και ίσως ανοίξει και νέους δρόμους στην κοινωνική/επαγγελματική μας ζωή είναι ένας εφικτός στόχος. Πέρα από τις λευκαντικές υπηρεσίες που πραγματοποιούνται στα οδοντιατρεία, μία επιμελής λευκαντική φροντίδα από το σπίτι μπορεί να βελτιώσει ορατά τη χρωματική αντίθεση των δοντιών μας και να απομακρύνει κηλίδες και δυσχρωμίες, παρέχοντας ένα ορατό αποτέλεσμα λεύκανσης. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας, μπορούμε να επιλέξουμε τη λευκαντική οδοντόπαστα FREZYDERM που μας ταιριάζει:  η Whitening Toothpaste, για παράδειγμα, είναι ιδανική για ένα φυσικά λαμπερό social χαμόγελο ενώ για τους πιο βιαστικούς για insta smiles, υπάρχει η Instant Whitening Blue Toothpaste που προσφέρει άμεση λεύκανση. Τέλος, η οδοντόπαστα Black & Polish με Ενεργό Άνθρακα και κόκκους Περλίτη προσφέρει συνδυαστικά φυσική λεύκανση και στίλβωση. Είναι και οι τρεις ειδικά σχεδιασμένες να μην καταστρέφουν το σμάλτο των δοντιών2 και είναι αποδεδειγμένα αβλαβείς για την οδοντίνη βάσει του δείκτη RDA τουςενώ επιπλέον, πέρα από τη λευκαντική τους δράση, προστατεύουν και από την τερηδόνα.

Λευκότερα δόντια λοιπόν για χαμόγελα πολλών πολλών κλικ και κυρίως για χαμόγελα που κάνουν κλικ στον ίδιο μας τον εαυτό, όταν κοιτάζει όλο νόημα τον καθρέφτη με κλείσιμο ματιού.

1.Best Face Forward: Making GREAT First Impressions in a Digital Age, ΑΑCD

Θα σου αρέσει σίγουρα:

white teeth
Λεύκανση δοντιών: Τι πρέπει να γνωρίζω;

2.Με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιούνται με τον ενδεδειγμένο τρόπο και στους ασθενείς που επιτρέπεται.

3.In vitro μελέτη Εκτίμησης Δείκτη Αποτριβής (Relative Dentin Abrasiveness-RDA) σύμφωνα με το ISO 1 1609:2017 με τη μέθοδο του προφιλομετρικού ισοδύναμου και τη χρήση του οπτικού προφιλόμετρου (Bruker, ContourGT, Berlin, Germany). Όλες οι μετρήσεις έλαβαν μέρος στα Εργαστήρια Οδοντικής Χειρουργικής και Βασικών Οδοντιατρικών Επιστημών της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.