lefkane ta dontia soy

4 Καλοκαιρινές “Παγίδες” Για Την Υγιεινή Των Δοντιών

Το καλοκαίρι ανανεωνόμαστε, περνάμε καλά, βάζουμε χρώμα στη διάθεσή μας. Δυστυχώς όμως και… στην οδοντοστοιχία μας. Ειδικά όταν συνηθίζουμε τα 4 παρακάτω.

 

 

  1. Δροσιστική με χρωστική

Αυτή είναι η καλοκαιρινή σας επιλογή απ’ το beach bar. Καφές, παγωμένο τσάι, αναψυκτικά, και δροσερά κοκτέιλ έχουν την τιμητική τους σε κάθε εξόρμησή σας στην παραλία γιατί η ζέστη χωρίς ανάσα δροσιάς δεν υποφέρεται. Όσο όμως εσείς αναζωογονήστε με κάθε γουλιά, τα δόντια σας επιβαρύνονται από τις χρωστικές και τα οξέα που κρύβονται σ’ αυτά τα λαχταριστά ροφήματα. Και κάπως έτσι, το λευκό του λευκού αρχίζει να γίνεται πιο μπεζ κι ύστερα πιο κίτρινο και ακόμα πιο κίτρινο και η «απόλαυση να την πιεις στο ποτήρι» γίνεται «εφιάλτης για τα δόντια στο ποτήρι».

 

 

  1. Όπου ακούς πολλά κεράσια…

…κράτα και μεγάλο καλάθι να γεμίσεις γιατί μιλάμε για ένα από τα πιο νόστιμα φρούτα του καλοκαιριού! Βαθυκόκκινα, σφιχτά και τραγανά δίνουν άλλη γεύση στα καλοκαιρινά πρωινά στον κήπο ή στις δροσερές φρουτοσαλάτες στην παραλία. Ως σκούρα κόκκινα φρούτα όμως, περιέχουν ακόμα πιο έντονες χρωστικές από τα υπόλοιπα φρούτα με αποτέλεσμα να «βάφουν» τα δόντια. Γι’ αυτό, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι… στο θέμα «οδοντοστοιχία που παραμένει λευκή».

 

 

  1. Κοραλί στα χείλη, κίτρινο στα δόντια

Όλο τον χειμώνα περιμένατε για να βάλετε το αγαπημένο σας πορτοκαλί κραγιόν που πάει γάντι στη μαυρισμένη σας επιδερμίδα. Ενώ όμως σας κάνει να δείχνετε όμορφη και εξωτική, ταυτόχρονα κάνει και τα δόντια σας να δείχνουν πιο κίτρινα -ακόμη και αν είναι στην πραγματικότητα λευκά-  και αυτό, μόνο σέξι δεν είναι.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman on the carpet with christmas decorations
Τα Λευκά Χριστούγεννα Θέλουν Και Λευκά Δόντια!

 

  1. Μαρτυριάρα σέλφι

Πόζα όλο νάζι στην ξαπλώστρα, σέλφι στο λευκό σοκάκι μπροστά στην μπλε πόρτα, φώτο στο ταβερνάκι καταβροχθίζοντας τα «αθάνατα» καλοκαιρινά γεμιστά και άλλα τόσα video και stories γιατί σαν τις εμπειρίες του καλοκαιρού δεν έχει! Καλά ως εδώ, τι γίνεται όμως αν το χαμόγελό σας δεν είναι αστραφτερό και αποκαλύπτονται οι «λεκέδες» του σε κάθε μα κάθε φωτογραφία;

 

 

Η συνήθεια που θα κάνει τη (χρωματική) διαφορά

Δεν χρειάζεται να απαρνηθείτε τις υπέροχες καλοκαιρινές σας συνήθειες επειδή αλλοιώνουν το χρώμα των δοντιών σας. Ούτε να κρύβετε την οδοντοστοιχία σας από αμηχανία, αν δεν είναι όσο αστραφτερή θα σας έκανε να νιώθετε άνετα αυτό το καλοκαίρι. Η FREZYDERM φρόντισε για εσάς και βρήκε τη χρυσή τομή που θα σας χαρίσει και ξέγνοιαστο καλοκαίρι και υπέροχα χαμόγελα. Είναι η οδοντόπαστα Whitening Toothpaste που λευκαίνει και γυαλίζει τα δόντια και εξαλείφει τις μόνιμες και ημιμόνιμες δυσχρωμίες και κηλίδες, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών. Ξεκινήστε να τη χρησιμοποιείτε 2-3 φορές τη μέρα, λίγες εβδομάδες πριν τις διακοπές σας και στη διάρκειά τους και θα δείτε το αστραφτερό σας χαμόγελο να επανέρχεται στον καθρέφτη και στις summer selfie. Αν πάλι χρειαστείτε σωτήριες λύσεις express για τις μέρες που τα καλοκαιρινά χαμόγελα θα πέφτουν βροχή, χρειάζεστε το άμεσα και ορατά λευκότερο αποτέλεσμα που θα σας προσφέρει η Instant Whitening Toothpaste.

 

Ό,τι κι αν κάνετε, μην κόψετε ποτέ τη συνήθεια να περνάτε τα πιο ανέμελα, ξέγνοιαστα και χαμογελαστά καλοκαίρια της ζωής σας!