blonde hair woman washes her face with water

Καθαριστικά Προσώπου: Γιατί τα Χρειάζεστε;

Πιάνεις τη λαβή στο μετρό για να κρατηθείς αλλά… τα βακτήρια δεν κρατιούνται. Μεταδίδονται αμέσως στα χέρια σου. Το ίδιο και όταν φτάσεις στο γραφείο και πατήσεις το κουμπί του ασανσέρ. Το ίδιο και όταν πιάσεις το κινητό σου. Γιατί, πολύ απλά, τα βακτήρια είναι παντού. Ευτυχώς, το απολυμαντικό gel χεριών που δεν βγαίνει με τίποτα από την τσάντα σου σε έχει σώσει πολλές φορές στις μετακινήσεις σου. Το ίδιο και το πλύσιμο που τηρείς ευλαβικά μετά την τουαλέτα και πριν το φαγητό. Τι κάνεις όμως για τα μικρόβια που «κάνουν πάρτι» στο πρόσωπό σου;  Μη βιαστείς να απαντήσεις πως φεύγουν με το νερό, όταν πλένεσαι το πρωί γιατί η αλήθεια θα σε εκπλήξει! Αν μπορούσες να δεις με μία θερμοκάμερα πόσες αποικίες στήνονται σε κάθε χιλιοστό της επιδερμίδας σου, θα έτρεχες στη στιγμή στο φαρμακείο για καθαριστικό προσώπου. Και όσο κι αν πιστεύεις πως τα προϊόντα αυτά προσφέρουν απλώς λάμψη, σύσφιγξη και νεανική επιδερμίδα, θυμήσου πως πρώτα και πάνω απ’ όλα σχεδιάστηκαν για να καθαρίζουν. Καθημερινό, σχολαστικό πλύσιμο λοιπόν με καθαριστικό προσώπου για πολλαπλά οφέλη:

 

  1. Καθαρές δουλειές  

Από μόνο του το νερό, δεν μπορεί να καθαρίσει τη σκόνη, τους ρύπους και τη λιπαρότητα που έμειναν στην επιδερμίδα σου και σίγουρα όχι τα υπολείμματα μακιγιάζ. Από την άλλη, ξέρεις τον απαράβατο κανόνα «δεν πέφτω για ύπνο χωρίς να καθαρίσω το πρόσωπό μου». Άρα, καταλαβαίνεις πως ένα καθαριστικό προσώπου είναι απλώς επιβεβλημένο. Προτίμησε το Mild Wash Liquid, ένα απλό υγρού καθαρισμού, ιδανικό για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες- ακόμα και για περιπτώσεις ροδόχρου νόσου-  που καθαρίζει χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ενώ παράλληλα προστατεύει τον δερματικό φραγμό διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό.

 

  1. Και απολέπιση;

Μαζί με τα περιττά ίχνη ρύπων και μακιγιάζ, απομακρύνονται και τα περιττά… νεκρά κύτταρα.  Το gel απολέπισης Facial Scrub της FREZYDERM, κάνει την τέλεια απολέπιση, χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα με την τριβή, χαρίζει ανανεωμένη λεία και λαμπερή όψη και προσφέρει επιπλέον βαθύ καθαρισμό από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κ.λπ.).

 

  1. «Κυκλοφορεί» σούπερ δράση

Όσο οι κόκκοι κάνουν το χαλαρωτικό, μαγικό μασάζ τους στην επιδερμίδα, η κυκλοφορία του αίματος διεγείρεται και βελτιώνεται δραστικά.

 

Ξεκίνα λοιπόν τη μέρα σου με ένα αναζωογονητικό ντους με αφρό Mild Wash Foam. Μετά, σκούπισε απαλά το πρόσωπό σου και εφάρμοσε τον ορό Revitalizing Serum, είναι το άγγιγμα που χρειάζεσαι για αναζωογονημένη επιδερμίδα χωρίς σημάδια γήρανσης. Η επόμενη κίνησή σου, είναι πολύ σημαντική αφού θα «κλειδώσει» την υγρασία στην επιδερμίδα σου. Είναι η Moisturizing 24h Cream, η απαλή και δροσερή καθημερινή ενυδατική κρέμα με φυτικά εκχυλίσματα και ceramides που ενισχύει τον δερματικό φραγμό για ενυδάτωση που διαρκεί. Και βέβαια, δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε πως το αντηλιακό φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι. Το Sun Screen Velvet Face SPF 30 είναι η τέλεια λύση για προστασία από τον ήλιο παρέα με μία βελούδινη αίσθηση και  ματ όψη. Το βράδυ, εννοείται πως πρέπει να καθαρίσεις το πρόσωπό σου ξανά. Το Mild Wash Liquid είναι και πάλι ο σύμμαχός σου για καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman facing her shelf in the mirror
Μυστικά Νεότητας για να Παραμείνετε Νέα Άλλη μία Χρονιά!

 

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ξεχάσεις ή θα αμελήσεις να πλύνεις το πρόσωπό σου,   θυμήσου πως υπάρχει λόγος να σου γίνει συνήθεια. Και όχι ένας αλλά τρεις!

 

Ανακάλυψε την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού προσώπου FREZYDERM εδώ

και δείξε στα βακτήρια… το κακό σου πρόσωπο!