woman with purple towel faces herself in the mirror

Κάνετε το Καλύτερο για Τη Φροντίδα Προσώπου Σας;

Κάνεις ό,τι μπορείς για το πρόσωπό σου.

Αλλά… είναι αρκετό;

 

Κάνεις ντεμακιγιάζ το βράδυ και καθαρισμό το πρωί, βρέξει-χιονίσει. Φοράς ενυδατική πριν φύγεις για τη δουλειά, ο κόσμος να χαλάσει. Θυμάσαι την κρέμα ματιών κι ας ξεχνάς κλειδιά, γυαλιά, κινητά. Είσαι η επιτομή της πειθαρχίας. Η προσωποποίηση της επιμέλειας στη φροντίδα   ομορφιάς. Και γι’ αυτό, σου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Δεν είναι λίγο να τρέχεις όλη μέρα, να ’χεις στο μυαλό χίλια δύο και παρ’ όλα αυτά να έχεις επιδερμίδα πάντα στην εντέλεια. Όχι, δεν είναι λίγο. Αλλά… μήπως χρειάζεται κάτι «πιο πολύ;». Μήπως χρειάζεται να περάσεις από τη «βελτίωση» στην «εξέλιξη»; Από την «απόδοση» στις «επιδόσεις»;  Από το «όμορφο» στο «θεαματικό;». Η FREZYDERM πιστεύει πως χρειάζεται. Και φυσικά, έκανε κάτι γι’ αυτό…

 

Cream Boosters Velvet Concentrate.

Το boost που χρειαζόταν η καθημερινή σου φροντίδα ομορφιάς.

 

Μην ανησυχείς. Δεν είναι ότι δεν κάνεις κάτι σωστά. Ούτε ότι οι καθημερινές σου προσπάθειες για λαμπερό, ξεκούραστο πρόσωπο πάνε στράφι. Κάθε άλλο. Το τελετουργικό ομορφιάς σου είναι μια χαρά και επιβάλλεται να το συνεχίσεις ό,τι κι αν γίνει. Όμως κάποια πράγματα, απλώς δεν είναι στο χέρι μας και, όσο οι καιροί αλλάζουν, τόσο θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. Φανταζόταν ποτέ η προγιαγιά μας ότι το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα επηρέαζε την υγεία της επιδερμίδας μας, λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη; Ή ότι η UVA ακτινοβολία  προκαλεί φωτογήρανση; Όσο αλλάζουν οι δεκαετίες, τόσο αλλάζουν οι συνθήκες και φυσικά οι ανάγκες της επιδερμίδας μας. Ρύπανση, ήλιος, στρες, έλλειψη ύπνου είναι οι νέοι εχθροί του προσώπου σου και κάθε έκτακτη ανάγκη θέλει άμεση και στοχευμένη δράση και όχι τυποποιημένες λύσεις.

 

Αυτήν ακριβώς τη δράση δημιούργησε η FREZYDERM με τη νέα σειρά Cream Boosters Velvet Concentrate. 14 υπερσυμπυκνωμένες συνθέσεις με διαφορετική δράση η καθεμία, συνδυάζονται με οποιαδήποτε καθημερινή κρέμα, την εμπλουτίζουν με επιπλέον συστατικά και ενισχύουν την απόδοσή της για να έχεις το μάξιμουμ ομορφιάς και λάμψης.

 

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

avocado and bowl with oil on a wooden table
7 Ιδιότητες που έχει το έλαιο αβοκάντο

Beauty mix & match

 

Δεν υπάρχουν σωστοί ή λάθος συνδυασμοί. Οποιοδήποτε Cream Booster ταιριάζει με οποιαδήποτε ενυδατική ή αντιγηραντική  σου κρέμα FREZYDERM. Εφάρμοσε πρωί ή βράδυ ή πρωί και βράδυ όσες και όποιες δράσεις θες και χτίσε τα δικά σου 10ήμερα πρωτόκολλα φροντίδας. Με άλλα λόγια, δημιούργησε την πιο προσωπική, tailor-made ρουτίνα ομορφιάς της ζωής σου με την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά personalized cosmetics της FREZYDERM.

 

 

Η τεχνολογία ομορφιάς του αύριο στο σήμερα

«Πώς καταφέρνουν τα Cream Boosters Velvet Concentrate να βελτιώνουν τόσο θεαματικά την επιδερμίδα;» αναρωτιέσαι. Η επιστήμη όμως δεν αναρωτιέται καθόλου. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Velvet Concentrate που τάραξε τα νερά της κοσμητολογίας στα αντηλιακά Sun Screen Velvet, έρχεται και τώρα να αφήσει το σημάδι της ή καλύτερα το βελούδινο χάδι της. Τέλεια όψη, ματ αποτέλεσμα και απαλή αίσθηση είναι λίγα μόνο από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα δεις στην επιδερμίδα σου μετά από μια εφαρμογή Cream Booster.

 

Και τώρα που ξέρεις πως πρέπει να ανεβάσεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου στο επόμενο επίπεδο, μάθε το πώς εδώ . Δράσεις, χρήσεις, εφαρμογές… τα πάντα για τα Cream Boosters Velvet Concentrate απέχουν μόνο ένα κλικ. Μπες και βγες εσύ ενημερωμένη και η φροντίδα ομορφιάς σου… αναβαθμισμένη.