woman with green eyes wearing jewellery

Tips Ομορφιάς για το Φετινό Ρεβεγιόν

Τι κοινό έχει η  μακρινή ξαδέλφη από το χωριό με την παλιά συνάδελφο από το γωνιακό γραφείο και την κολλητή της κολλητής σας; Είναι όλες καλεσμένες στο ίδιο ρεβεγιόν ή στο πάρτι όπου θα πάτε και εσείς. Ναι, έχετε να ιδωθείτε καιρό και έχετε να πείτε πολλά. Τι συμβαίνει όμως με όσα δεν θα ειπωθούν ποτέ, τουλάχιστον μπροστά σας;

 

Οι κακές γιορτινές γλώσσες

Αν ο χρόνος που πέρασε ήταν αμείλικτος με την επιδερμίδα σας, να είστε σίγουρη πως το ίδιο αμείλικτη θα είναι και η κοινωνική κριτική!  Δεν είναι ότι υπάρχει απαραίτητα κακή πρόθεση, απλώς οι άνθρωποι συνηθίζουν να εντοπίζουν πιο εύκολα τα αρνητικά απ’ ό,τι τα θετικά και κάποιες φορές, αρέσκονται στο να τα σχολιάζουν λίγο καυστικά. Αν λοιπόν εμφανίσατε λίγες ρυτίδες παραπάνω στο μέτωπο ή οι υπερωρίες άφησαν σημάδια κούρασης στο βλέμμα σας  ή το προγούλι σας πήρε λιγάκι την κατηφόρα, καλύτερα να ξέρετε από τώρα ότι όσο θα απολαμβάνετε το ποτό σας αμέριμνη,  θα περνάτε από σκανάρισμα ακτίνων Χ!  «Και γιατί να με νοιάζει η γνώμη των άλλων;» θα πείτε. Και δεν θα έχετε άδικο. Όμως σκεφτείτε πως η εικόνα μας πρέπει να ευχαριστεί πρώτα απ’ όλα τον ίδιο μας τον εαυτό. Και αν αυτό το εισπράξουν οι γύρω μας και μας το ανταποδώσουν με κομπλιμέντα, η αυτοπεποίθησή μας θα φτάσει πιο ψηλά κι απ’ το έλκηθρο του Άη Βασίλη. Γι’ αυτό, προνοήστε από τώρα. Προλαβαίνετε!  Κάντε όλα όσα χρειάζεται για να διώξετε τα σημάδια γήρανσης και κούρασης γιατί αλλιώς …μόνο «άγια» δεν θα είναι η νύχτα του ρεβεγιόν.

 

…Μ’ αρέσεις, πώς μ’ αρέσεις!

Πώς να μην σας αρέσει το πρόσωπό σας όταν ακτινοβολεί νεανικότητα; Γι’ αυτό, ξεκινήστε από σήμερα το τρίπτυχο της τέλειας αντιγήρανσης: κρέμα ημέρας AntiWrinkle Rich, κρέμα νύχτας AntiWrinkle Rich και κρέμα ματιών Eye Cream. Αυτή η μοναδική φόρμουλα της FREZYDERM  προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος από τη φθορά, «γεμίζει» τις ρυτίδες από μέσα και τις μειώνει κατά 50%!  Αν πάλι οι ρυτίδες σας δεν είναι εύκολη περίπτωση, χρειάζεστε Dermiox Cream. Την ενισχυμένη κρέμα με δράση ανάλογης αποτελεσματικότητας ενέσιμων επεμβατικών διεργασιών που όμως δεν αφήνει με τίποτα το πρόσωπό σας να χάσει την εκφραστικότητά του. Κάντε τους πάντες να παραμιλάνε με τη μεταμόρφωσή σας και όχι να παρα-μιλάνε στα «πηγαδάκια».

 

Πάει ο παλιός ο τόνος…

Ομοιόμορφο χρώμα, φωτεινό και λαμπερό δέρμα, ενυδάτωση, σύσφιγξη, αναδόμηση… τα πάντα για να λάμπετε τις γιορτές, υπόσχεται κάνει το νέο Super Booster της σειράς Cream Boosters Velvet Concentrate. Και δεν το υπόσχεται απλώς. Το πραγματοποιεί, χάρη στα 25 δραστικά ενεργά συστατικά του που κάνουν θαύματα. Ξεκινήστε να το εφαρμόζετε πριν την κρέμα σας 10 μέρες πριν τη μεγάλη λαμπερή βραδιά και ετοιμαστείτε για το «πώς ομόρφυνες εσύ έτσι!».

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman touches her chin
Ποιος είναι ο Καλύτερος Ορός Προσώπου για Εμένα;

Δέρμα φωτεινό, θα ’ρθει γιορτινό…

Εντάξει, φεύγετε από τη δουλειά αργά, κοιμάστε λίγο… αλλά είναι Χριστούγεννα! Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου! Κρίμα δεν είναι να σας βρει το ’18 με τόσο ταλαιπωρημένη όψη; Τρέξτε σήμερα κιόλας στο φαρμακείο και ζητήστε ένα ακόμα από τα νέα Cream Booster, το Skin Radiance. Συνδυάστε το και αυτό με την αντιγηραντική σας κρέμα FREZYDERM για ένα 10ήμερο πρωτόκολλο φροντίδας και ποιος σας πιάνει… στο στόμα του την παραμονή!

 

Fast Christmas, fast lifting εφέ

Αποτέλεσμα lifting σε 5 μόλις λεπτά!  Η τελευταία κίνηση-ματ που απομένει να κάνετε πριν το γιορτινό πάρτι, ακόμα και την ίδια μέρα. Ο ορός άμεσης σύσφιγξης προσώπου Instant Lifting δημιουργεί αμέσως μια αίσθηση τραβήγματος σαν να είχατε κάνει επέμβαση lifting! Αυτό θα πει ψηλά το ηθικό!

 

Έχουμε και λέμε: αντιγηραντική προετοιμασία, αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία και ξανασμίξτε άφοβα με παλιούς γνώριμους για να καλωσορίσετε το νέο χρόνο παρέα! Κανείς και τίποτα δεν θα σας πτοήσει. Έχετε κι ένα πρόσωπο στην κοινωνία. Φροντίστε μόνο να είναι αψεγάδιαστο!