coffee seeds

Αποκτήστε Λαμπερό Δέρμα με Σύμμαχο την Καφεΐνη!

«Ο καφές αφυδατώνει» «Ο καφές κιτρινίζει τα δόντια» «Ο καφές κάνει το δέρμα ξηρό και θαμπό». Τελικά ο καφές δεν ακούγεται και τόσο ωφέλιμος για την υγεία και την ομορφιά μας, σωστά;

 

Μπορεί ο καφές να μην είναι τόσο «αθώος» μέσα στο φλιτζάνι, πάνω στο δέρμα μας όμως μπορεί να ξυπνήσει μοναδικές beauty υπερδυνάμεις.

 

  1. Το αίμα κυκλοφορεί, το δέρμα ακτινοβολεί 

Τι είναι αυτό που επιβαρύνει την κυτταρίτιδα, αλλά συγχρόνως την αντιμετωπίζει;  Σωστά μαντέψατε, η καφεΐνη. Το να πιείτε πολλούς καφέδες μέσα στη μέρα, δεν είναι

η καλύτερη ιδέα για την όψη φλοιού πορτοκαλιού που σας βασανίζει. Το να εφαρμόσετε όμως τοπικά καφεΐνη είναι η καλύτερη λύση. Κι αυτό γιατί η καφεΐνη τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και αφυδατώνει τα λιποκύτταρα, χαρίζοντας λεία, ομοιόμορφη υφή.

 

 

  1. Αντιοξείδωση στο maximum

Όσο περισσότερα αντιοξειδωτικά, τόσο λιγότερες ελεύθερες ρίζες. Γι’ αυτό και η καφεΐνη είναι ο πλέον ειδικός στο να αντιμετωπίζει τις τοξίνες που προέρχονται από την ηλιακή ακτινοβολία ή τη ρύπανση. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν την καφεΐνη πιο αποτελεσματική πηγή αντιοξειδωτικών ακόμα και από τα φρούτα και τα λαχανικά.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

glykerini
Γλυκερίνη: Ιδιότητες & Χρήσεις για την Ομορφιά σας!
  1. Ένα δώρο για τα μάτια σας μόνο

Κλασικό αλλά πάντα θεαματικό: βάλτε λίγους κόκκους αλεσμένου καφέ κάτω απ’ τα μάτια σας και θα δείτε το πρήξιμο, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους να μειώνονται αισθητά. Η καφεΐνη μειώνει την κατακράτηση νερού στο σημείο κι έτσι το οίδημα υποχωρεί και το βλέμμα ξαναβρίσκει τη φρεσκάδα του.

 

Αν πάλι θέλετε να δείχνετε συνέχεια σαν να ξυπνήσατε μόλις μετά από 10 ώρες ύπνου,  η δροσερή, αναζωογονητική  κρέμα – gel Eye Balm με καφεΐνη είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για ξεκούραστη όψη, όλη μέρα.

 

Και βέβαια, μην ξεχνάτε την Tripleffect Cream Gel, την πολυδύναμη κρέμα-gel με καφεΐνη για λιποδιάλυση, σύσφιγξη και μείωση της κυτταρίτιδας. Έχετε ακόμη πιο απαιτητικές ανάγκες;  Η FREZYDERM το ξέρει. Γι’ αυτό συγκέντρωσε τις συσφιγκτικές ιδιότητες της καφεΐνης σε ένα γαλάκτωμα που σας χαρίζει σφριγηλή, ελαστική επιδερμίδα παρέα με το φυσικό μαύρισμα που θέλετε χειμώνα-καλοκαίρι: το αυτομαυριστικό γαλάκτωμα Self Tan Body Shape.

 

Δώστε λοιπόν στην καφεΐνη την ευκαιρία να αποκαταστήσει τη φήμη της και δείτε τη φήμη της δικής σας λαμπερής επιδερμίδας να φτάνει μακριά!