mask

Μάσκα προσώπου για καθαρισμό λιπαρού δέρματος με τάση ακμής

Για να απαλλαγεί από την υπερέκκριση σμήγματος και να καθαρίσουν οι πόροι της σε βάθος, η λιπαρή με τάση ακμής επιδερμίδα έχει πιο απαιτητικές ανάγκες καθαρισμού συγκριτικά με τις κανονικές επιδερμίδες. Έτσι, πέρα από το καθαριστικό προϊόν που θα χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ καθημερινά, χρειάζεται και μία εβδομαδιαία, συμπληρωματική περιποίηση που θα λειτουργήσει βοηθητικά μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα καθαριότητας, φρεσκάδας και εξυγίανσης. Εδώ, έρχεται να αναλάβει τέλεια τα «ηνία» η κατάλληλη μάσκα καθαρισμού προσώπου.

Αυτό το κάτι παραπάνω που κάνει τη διαφορά

Τι είναι αυτό που προσφέρει επικουρικά η μάσκα καθαρισμού και βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη λειτουργία και την όψη του λιπαρού με ατέλειες δέρματος;

Κοντρόλ στο σμήγμα

Η λιπαρή επιδερμίδα συνήθως δημιουργείται από την υπερπαραγωγή σμήγματος το οποίο είναι το φυσικό έλαιο που προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα μας. Συνδυαστικά με την υπόλοιπη καθαριστική ρουτίνα, η μάσκα καθαρισμού λειτουργεί ως ο ιδανικός εξισορροπιστής, αφού μειώνει τη λιπαρότητα προσροφώντας την περίσσεια σμήγματος και επαναφέρει το «ζύγι» της λιπαρότητας στα σωστά επίπεδα.

Ματ όψη

Η έντονη γυαλάδα που κάνει την επιδερμίδα να μοιάζει διαρκώς ιδρωμένη, είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό από το οποίο θέλουν να απαλλαγούν όσοι διαθέτουν λιπαρή με τάση ακμής επιδερμίδα. Καθώς η μάσκα προσώπου προσροφά το πλεόνασμα σμήγματος, επιτυγχάνεται παράλληλα και το επιθυμητό ματ αποτέλεσμα.

Σφικτοί πόροι

Όταν οι πόροι είναι εντελώς καθαρισμένοι από σμήγμα, ιδρώτα, ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ, δεν χρειάζεται να «ανοίξουν» για να «χωρέσουν» όλα τα παραπάνω, άρα με την καταλυτική καθαριστική δράση της κατάλληλης μάσκας προσώπου, μπορούν να δείξουν ορατά πιο σφικτοί.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

no need to hide
Ακμή; Δεν Έχεις Τίποτα Να Κρύψεις

Θέλετε να χαρίσετε στο λιπαρό με τάση ακμής δέρμα σας την ευεργετική δράση μίας εξειδικευμένης μάσκας καθαρισμού προσώπου; Η AcNorm PeelOff Mask με μη φαγεσωρογόνο σύνθεση είναι ειδικά μελετημένη για τις ανάγκες της συγκεκριμένης επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με Πεπτίδια του φυτού Moringa, συστατικoύ με βαθιά καθαριστική δράση, αφαιρεί αποτελεσματικά σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα, συσφίγγει τους πόρους και προσδίδει ματ όψη ενώ το Εκχύλισμα Μανόλιας προσφέρει δερμοπροστατευτική και εξισορροπιστική δράση και βακτηριακή προστασία. Μία με δύο φορές την εβδομάδα, απλώστε την προσεκτικά με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο από μέσα προς τα έξω (αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια), αφήστε τη να στεγνώσει για 15-20 λεπτά και αφαιρέστε το φιλμ τραβώντας προσεκτικά από κάτω προς τα πάνω. Ολοκληρώστε με το Ac-Norm Micellar Water, που θα αφαιρέσει τυχόν υπολείμματα και θα χαρίσει ευεξία στο δέρμα.

Ανακαλύψτε σήμερα την προστιθέμενη αξία που έχει να δώσει η μάσκα καθαρισμού προσώπου στη ρουτίνα περιποίησής σας και επωφεληθείτε από ένα καθαρό, φρέσκο, αψεγάδιαστο και αποτοξινωμένο